Detalii de la întâlnirea secretă a pesediştilor de la Hanul lui Dragnea.

13 Ianuarie 2015, 00:04 | 2948 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Hanul lui Dragnea, loc de intalnire a penalilor pesedisti.

După cum aţi citit pe acest site,  in week-end-ul trecut, zona Turnu a fost gazdă pentru o întâlnire de taină a capilor pesedişti. Invitaţi grei, la propriu şi la figurat, în frunte cu Ponta, au chefuit la Hanul Jupânului( nu o să-l mai numim Hanul Diligenţei fiindcă i s-a schimbat destinaţia, nu mai este public, este doar al lui Dragnea). Printre numele prezente au fost: Marian Oprişan (Vrancea), Ion Prioteasa (Dolj), Titu Bojin (Timiş), Paul Stănescu (Olt), Dumitru Buzatu (Vaslui), Dragoş Benea (Bacău), Cătălin Nechifor (Suceava), Mircea Cosma( Prahova), N.Bacalbasa, preşedintele CJ Galaţi, etc. Niciodată nu au fost în zona noastră atât de mulţi mega ciocoi pe metru pătrat. De când este Turnu, nu au fost la un loc atâţia indivizi cu dosare penale, majoritatea cu două sau chiar trei dosare penale. Cei prezenţi fac parte din tabăra Ponta-Dragnea care, după câte se ştie, este în conflict deschis cu gruparea Geoană-Vanghelie.

Pe lângă jocurile de culise din PSD, mai arzătoare au fost discuţiile despre supravieţuire sau, după cum spunea Ponta,   despre ''scapă cine poate". Un alt subiect fierbinte a fost posibila pierdere a guvernării. Mulţi parlamentari pesedisti sunt tentaţi să treacă la liberali. Pentru o parte dintre pesedişti nu ar fi o problemă să schimbe tabăra, pentru că sunt în relaţii bune cu liberalii şi, astfel, speră să rămână la butoane. Ca un detaliu de culoare, petrecerea de la Hanul lui Dragnea a fost continuată în Hotel Turris. Victor Ponta nu a mai venit la hotel, a plecat la un botez în judeţul Argeş. Petrecăreţii au consumat bauturi alcoolice până la miezul nopţii, o parte dintre ei fiind sprijiniţi de angajaţii hotelului să ajungă în camere. Un cotidian central a relatat, pe surse, despre întâlnirea secretă de la Turnu-Măgurele, însă sunt unele greşeli, scuzabile, despre locaţia exactă.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
bunel pe 13 Ianuarie 2015, 01:39
#1
Si care sunt detaliile???
In afara de faptul ca ne mint ca sunt saraci si cinstiti.Oprisan mai avea putin si ne spunea ca e frate cu Arsenie Boca,iar noi nu stim sa-l pretuim,si ca viata noastra fara el,va fi un dezastru.Procese finalizate si la ZDUUUP!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.