Atenție, se redeschid ușile. Alea cu zăbrele. Urmează Dragnea și Blaga, cu peron pe ambele părți.

08 Ianuarie 2015, 00:01 | 2381 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

● Cam pe săptămîna viitoare, așa, din ochi, estimăm că niște discuții foarte indecente ne vor gîdila urechile. Nu va fi vorba despre sex, ci despre ceva mult mai porcos: bani. Milioane. De euro. Șpagă. Cam vreo trei milioane și jumătate. De la Niculae „gaz ieftin“ spre Bica „terenuri scumpe“, via Dragnea „morții vii care votează“. Cel mai indecent e că discuțiile vor veni de la DNA și cele mai multe sînt ambientale, ceea ce înseamnă că Bica și Dragnea s-au văzut ca să numere bani din gură.

● Tot luna asta va pușca, cum ar zice bi- horeanul Vasile Blaga, și Dosarul „EADS“. Tot la DNA, firește. Da’ va pușca atît de tare, că pînă și căprarul fost PDL se va speria și va scuipa în sîn, apoi va linge vîrful creionului și va scrie. Tot la DNA, firește. După care nu va fi mut ca o le- bădă, vorba ăluilalt Blaga, poetul, ci va cînta dizarmonic, precum aceeași pasăre, a sfîrșit.

sursa - kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Tudor de la Olt pe 08 Ianuarie 2015, 11:18
#5
DOAMNE-AJUTA !
DOAMNE-AJUTA-NE SA SCAPAM DE TOTI HOTII ASTIA CARE NE CONDUC.DNA,DNA,LUPTA SI VOM CASTIGA!
Ion Cocor pe 08 Ianuarie 2015, 09:01
#4
Noutate absoluta!
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim c*rs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
Dorin Goga. pe 08 Ianuarie 2015, 07:55
#3
Ne-ati lasat masca, peste gura-casca!
Cum, dragi tovarasi si nas Floreo, v-apuca obiectivitate si //paralelismul politic//, de-ndrazniti sa va luati si de //buldogul// Blaga???!!!.Pai bine, bibicilor, uitarati ca va este sef??. Te pomenesti ca trec*rati si voi la P.S.D.!?. ( prin targ se zice ca Dragnea va reveni la prima dragoste-P.D.-F.S.N. da DOAMNE!)
Ilie de la scularie pe 08 Ianuarie 2015, 06:34
#2
Ai dracu' Kamikaze
Ai dracu' Kamikaze ăștia, cum aruncă ei cu rahat doar în unii, și pe cel destinata altora îl înghit, ce-i drept cu noduri! Păi cum e domnule Kamizake cu Bica? Cine se fâțâia cu Bica pe la Paris la shopping? Cine era tartorul șpăgilor date lui Bica, nu Cocoș, soțul lui Udrea? Tipa are un tupeu incredibil când spune că ea nu știa nimic de aceste șpăgi, de parcă ea dormea în altă parte, nu cu Cocoș. Apropo, dacă are dreptate, cu cine împărțea patul? Voi credeți că fostul de la Cotroceni nu știa de aceste pungășii? O, ba da, el le coordona pri interpuși. O să dea și el seama pentru astea, alături de toți corupții implicați. Așa că nu-l mai criticați DOAR pe Dragnea c-a furat, ci arătați pe toti hoții. Se vede clar ce orientare aveți, de aceea vă arăt că ai voștri nu se deosebesc de cei pe care-i criticați cu fervoare. Se strânge lațul pentru toți hoții.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.