Senzaţional: imagini cu viitorul centru al oraşului Tr. Măgurele (galerie foto).

06 Ianuarie 2015, 00:05 | 4737 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Centrul orasului in viziunea lui M. Nazzareno.

Centrul oraşului Turnu Măgurele arată groaznic. Cât a fost ger, zăpada a fost stăpână, bine că a dat Dumnezeu şi s-a mai topit.  Aşa cum am mai scris, unul dintre lucrurile urâte din centrul oraşului e adunătura de tarabe, inestetice şi inutile, care înconjoară, din două părţi, fostul magazin Central din oraş. Cum cei care au în grijă administrarea oraşului nu sunt interesaţi de amenajarea centrului oraşului, iată că un străin, un italian, Marinangeli Nazzareno, patronul fabricii de confecţii Manufactura Turnu Măgurele, s-a gândit să ne arate cum ar trebui să fie centrul acestui orăşel.

Domnul Nazzareno a postat câteva fotografii în care prezintă imagini cu ceea ce ar putea fi un peisaj modern al oraşului nostru. Imaginile sunt sugestive şi demonstrează că şi Turnu poate arăta mult mai atractiv pentru toţi. Ceea ce trebuie făcut pentru a realiza proiectul propus de M.Nazzareno nici măcar nu costă mult, astfel că e un lucru perfect posibil. O administraţie adevărată, care s-ar îngriji de oraş, nu ar arunca zeci de milioane în puşculiţa Tel Drum pentru a amenaja câteva străduţe ( şi acea amenajare făcută de mântuială), în loc să înfrumuseţeze oraşul. Măcar ne-am simţi şi noi mai bine în acest oraş sărac şi fără perspective. Priviţi galeria foto şi  aşteptăm părerile voastre în legătură cu propunerile domnului Nazzareno. Oricum, mulţumim, domnule Nazzareno, pentru că, iată, se mai gândeşte cineva şi la bietul Turnu Măgurele.

Click aici pentru galeria foto.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Cetateanul X pe 31 Ianuarie 2015, 22:02
#16
Rusine!!!
Rusine sa iti fie Nazzareno; nu vii tu in tara mea sa faci ordine. L-ai mituit pe cel care ti-a vandut locul de la centrala, dar pe noi nu ne prostesti. Ia-ti bagajul si pleaca la tine in tara, sa nu te dam pe mana DNA-ului ca prea multe prostii faci!!! Falimentezi o firna si infiintezi altele! In loc sa dai bani statului roman, cumperi locatii in Turnu Magurele de parca ai fii la tine in tara. Ti-ai gasit proaste cu care traiesti si muncitoare de care iti bati joc; le slugaresti pentru 500/luna. Asa cum iti este scarba cand cobori din avion si spui ca suntem niste prosti si imputiti, asa sa binevoiesti sa pleci la tine in tara pana nu iti facem felul!
un U pe 28 Ianuarie 2015, 20:18
#15
centru
ma golanilor,parterul este inchiriat MOCA ? ptr. PENNY si PROFI,acum daca CEAUSESCU nu a construit o scara exterioara la nivelul I, ce zice omul (a ti pus deja botul la modernizare ) sa urcam Scoafa in copac,poate mai gasesc un FRAIER si inchiriaza acel nivel tot ASA si mai deschidem O CHINAZARIE ceva...Draconul rosu cu produse de calitate \"chinezereasca\".SI UITE ASA v-am modernizat CENTRUL Orasului.Sa fiu scutit de autorizatii de constructie,proect,ceva impozite,etc. BRAVO IMAGINE.BUNA RAU. Ia sugeratii macaronarului sa plateasca angajatii cu moneda EURO ca la el in tara,JOS SCLAVIA si sai MODERNIZAM noi educatia de HOT. P.S. - un prieten apropiat al t...i Claudiu Cracea
\n\"
un roman pe 28 Ianuarie 2015, 19:27
#14
sclavilor
prostia vine din partea noastra a cetatenilor ca acceptam sa vina un strain urat sa faca misto voi in propriul vostru oras va trateaza ca pe niste sclave proaste chiar nu mai aveti demnitate in voi chiar muriti de foame daca nu mai lucrati la acest je**s?
pisika pe 23 Ianuarie 2015, 10:00
#13
MINCIUNI
MINCIUNI PENALE.
anonimus pe 08 Ianuarie 2015, 12:32
#12
...
Eu tot nu inteleg unde duce scara rulanta din imagini... angry
spaniolul pe 08 Ianuarie 2015, 09:01
#11
pentru Leonidas
ai perfecta dreptate,un italian je**s caruia i-am scris pe facebook tot ce spui si tu si marlanul neavand replica,m-a sters din lista! in Italia era vai de el,a venit in oras la prosti si s-a ajuns,la fel ca multi altii! daca e investitor serios sa le dea la angajati macar 500 de euro pe luna,in Italia platea dublu scarba!
vlad pe 07 Ianuarie 2015, 00:02
#10
info
mai bine ar mari salariile angajatilor.
je pe 06 Ianuarie 2015, 23:13
#9
jiji,jiji!!!
jiji,jiji, prost mai esti.Inghitisi galusca?Sa faca broscarul.
costy pe 06 Ianuarie 2015, 18:27
#8
da
Pai sa faca. Nu ne intereseaza cu cine sau cat costa, dar sa faca. Pai cine ? Astia sunt "impotenti la cap !" Si cate fonduri europene sunt.
jiji pe 06 Ianuarie 2015, 18:16
#7
e bine
a venit un italian sa faca ceva frumos in oras ca dupa urma autoritatilor locate va deveni comuna orasul

oraseanu pe 06 Ianuarie 2015, 16:08
#6
cine este
Pleaca de aici din Turnu je**sule ..nenorocitule dute la tine broscarule.ne dai lectii evazionistule mars je**sule...
unU pe 06 Ianuarie 2015, 14:34
#5
Revolutie in Turnu Maguerle
eu zic sa-l punem pe domnu' italianu' primar!
Leonidas pe 06 Ianuarie 2015, 14:33
#4
Nu-l mai,,umflati'' pe broscar !
Cind era sef din umbra la firma de confectii in incinta fabriciii Imperial a tzepuit la salarii zeci de femei angajate!, acu vrea sa se desfiinteze tarabele ca sa intre in incinta mag.Central la etaj sa le dijmuiasca el si nu primaria si voi ii cantati in struna (Ii faceti reclama!).Partea din mozaic verde care a rezistat (fiind de calitate!) din anii '70 pina in 2014 cind au pus pe ea acoperind-o cu poliester,vopsit era infinit mai frumoasa.Poliesterul se va degrada in maxim un an,scorojindu-se si va fi de un milion mai urat ca inainte..!Ori sinteti,,slabi dde inger'' ori ati primit ceva pt. art. asta in care-i faceti reclama broscarului venit cu sacosa de plastic la Turnu care acum e milionar in euro.Ar fi putut face la fel in Italia?.va spun eu ca nu!.Tzepe la bani in Italia,n-am auzit sa se dea,numai la noi se practica asta..!
insideversion pe 06 Ianuarie 2015, 03:08
#3
Doar vise
Centru nu inseamna doar fostul magazin, italianul subiectiv fiind s-a limitat la cum i-ar placea sa arate fabrica lui si imprejurimile, citind cele cateva randuri am avut senzatia ca "visele" se refereau la intregul centru, in acceptia mea incepand de la gara si pana la parcul mare, dar nu s-a nascut inca cel care va aduce ceva nou in Turnu Magurele. Visati in continuare, primaria vegheaza pentru voi urmand doctrina si invataturile..., stiti voi ale cui!
VAI pe 06 Ianuarie 2015, 00:20
#2
SENZATIONAL!!!!!!!!!!!!!
EXTRAORDINAR,D-NA CA DOAR UNA E ACTUALMENTE PETCULESCU,MAI TARZIU NU SE STIE, IN ACTIUNE IN FATA LA COMPLEXUL CENTRAL,TONETE DADEA NISTE ORDINE LA SPERTUL GHETII,APROBATA DE AL EI SOFER,CARE SE AUDE CA I-AR MAI REGLA SI JIGLERUL,DIN CAND IN CAND, RUSINE D-NA SA VA FIE DOI SEFI,SAPTE MUNCITORI, SI NICI TREABA NU ATI FACUT,E GHEATA CUM A DATO D-ZEU,NU VA GANDITI,CA EXISTA UN CENTU COMERCIAL IN ZONA UN MAGAZIN DE PAINE, SAU A-TI TRECUT ASA SA VADA SEFU,CAND VA TRECE SPRE CASA,SA VADA CA A-TI TRECUT PE ACOLO?



RUSINE,RUSINE SA V-A FIE ! SI DE SARBATORILE ASTEA CARE MAI SUNT MACAR DUMNEATA SA CAZI SI SA-TI FRANGI MACAR O MANA SI UN PICIOR, ASA SA-TI AJUTE D-ZEU !!!!!!!!!!!!!!!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.