Procesul anului la Judecătoria Turnu-Măgurele.

05 Ianuarie 2015, 00:04 | 5129 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Nucul discordiei.

Cei care ajung în faţa unei instanţe au diverse probleme. Aşa a fost şi în cazul de faţă, când crengile unui nuc au fost "mărul" discordiei. Nu este nevoie de o introducere în subiect, mai bine vă lăsăm pe dumneavoastră să va lămuriţi. Iată care au fost soluţiile date de Judecătoria Turnu-Măgurele la termenele de judecată:

Admite acţiunea civilă, formulată de reclamantul Dică Marian împotriva pârâtului Nebunu Ion Florian. Obligă pârâtul să taie crengile nucului plantat pe terenul proprietatea sa, situat în intravilanul comunei Islaz, sat Moldoveni, jud. Teleorman, crengi ce depășesc linia de hotar, ce desparte proprietatea pârâtului de proprietatea reclamantului, iar, în caz de refuz, autorizează reclamantul să execute el lucrarea, pe cheltuiala pârâtului. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 421,70lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Turnu Măgurele. Pronunţată în ședinţă publică, astăzi, 01.07.2014.

Îndreptarea încheierii de ședinţă din data de 13 mai 2014, în sensul că se va completa încheierea cu menţiunea că reclamantul a solicitat judecarea cauzei în lipsă. Numește expert în cauză pe Savin Neculai. Amână judecarea cauzei și fixează termen de judecată la data de 1 iulie 2014, ora 08,30 complet C3 mixt, pentru efectuarea expertizei tehnice de specialitate, termen pentru când se emite adresă la expert Savin Neculai, pentru întocmirea raportului de expertiză, cu următoarele obiective: să se precizeze dacă crengile nucului plantat pe terenul proprietatea pârâtului depășesc linia de hotar ce delimitează proprietăţile părţilor și dacă acestea umbresc proprietatea reclamantului. Se emite adresă Biroului Judeţean de Expertiză – Teleorman, pentru a se comunica numele expertului desemnat, onorariul estimativ și termenul de depunere a lucrării. Părţile au termenul în cunoștinţă. Pronunţată în ședinţă publică astăzi, 10 iunie 2014 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
... pe 09 Martie 2017, 18:43
#6
...
VAI DE CAPUL VOSTRU.....
HIENA pe 07 Ianuarie 2015, 01:31
#5
Bravo,faceti nunta ca vin si eu!
Dar vin si cu DIICOT si DNA.Sunteti impreuna niste familii de ciobani si traficanti.Niste parveniti si niste sc*rsori ale societatii.
sacalul pe 05 Ianuarie 2015, 16:20
#4
super!!!!!!!!
Ma i sint chiar frumosi......!!!!!! Copii faceti nunta! VIN SI EU, la nunta voastra. Felicitari!!!!!!
Pamfil pe 05 Ianuarie 2015, 14:14
#3
in primul rand, asta e stire?
Eu inteleg ca publicati stiri de genul Enescu Jr. combinata cu Geanta Jr., ca sa inteleaga lumea cam care sunt increngaturile, dar cu bietii oameni care au fost parti in procesul de mai sus ce ati avut, de ii faceti vedete? Nici macar nu stiti despre ce e vorba in proces, ati luat informatia bruta direct de pe portal.just.ro. Rusine!
Ilie pe 05 Ianuarie 2015, 13:01
#2
de la scularie
Asa e! Si sa-l ia si pe grefierul mincu cu el?!?!?!
Ilie Buc*rescu. pe 05 Ianuarie 2015, 07:22
#1
Asa da proces!
Pentru acest caz, extrem de complicat, judecatorul merita sa fie promovat la I.C.C.J.si sa primeasca pensie speciala.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.