Marian Nazat - avocatul care a apărat traficanţi de droguri, proxeneţi şi miniştri. Liviu Dragnea şi Dinu Mihai Robert printre cei apăraţi sau ajutaţi de renumitul avocat.

04 Ianuarie 2015, 00:02 | 18255 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Marian Nazat.

Cel mai renumit avocat din zona noastră este islazeanul Marian Nazat. După cum se ştie, M.Nazat îl apără pe Liviu Dragnea în dosarul "Referendumul fraudat". Prieten vechi cu jupânul Teleormanului, renumitul avocat face tot posibilul să îşi scape prietenul de acuzaţiile aduse de procurorii DNA. Printre turnenii ajutaţi de Nazat să scape de ani grei de puşcărie se numără şi Dinu Mihai Robert, fiul lui Dinu Florin, zis Geantă. Prin oraş s-a auzit că Geantă senior şi-a scăpat juniorul oferind 100 de mii de euro. Dinu Floricel a ajuns la Nazat cu ajutorul lui Mohanu şi Dragnea, însă alt avocat, Surghie Florin, prieten cu Nazat, l-a reprezentat în instanţă pe Dinu Mihai.

Aşa se explică colaborarea foarte bună dintre pesedişti şi omul de afaceri turnean, cel care şi-a pus mijloacele de transport la dispoziţia partidului. M.Nazat a fost unul dintre apărătorii lui Ţiriac junior, căruia i s-a schimbat încadrarea de la trafic la consum de droguri şi astfel a scapat de închisoare. Numele renumitului avocat apare şi în stenogramele dosarului Microsoft. Unul dintre inculpaţi spune că s-a consultat cu avocatul Marian Nazat. Pe 5 februarie, ÎCCJ are prima pronunţare în dosarul Referendumul fraudat astfel că se poate spune că acesta este marele examen pentru Nazat.

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
dima c. pe 28 Iunie 2016, 17:31
#13
pentru autor
Meseria de avocat, inseamna aparare. Este dreptul constitutional al oricarui cetatean roman, da a fi aparat in instante. Apararea o asigura avocatul, iar in tari care ne dau lectii, avocatul este egalul proc*rorului(veziSUA).Asa ca mai terminati cu "Nazat a aparat infractori, violatori, pe jupan, pe Tiriac". Este o valoare!
Un roman ! pe 27 Iunie 2016, 18:13
#12
O...parere !
O singura parere...Siktir "autorului "!
Violetta pe 20 Mai 2016, 10:06
#11
avocatul meu
Marian. Nazat,o persoana cunoscuta doar prin nume dar cand vine vorba de fapte este un om neimpicat care nu se gandeste decat la banii pe care ii primeste
Romeo Iancovici pe 29 Martie 2016, 17:32
#10
Marian Nazat-un avocat de inalta tinuta !
Acuzati pe unul dintre marii avocati ai Romaniei ca a aparat infractori si politicieni ! Dar ce ati vrea voi sa faca un avocat? Este meseria lui si credeti-ma, si-o face al naibii de bine ! Inainte a fost si un proc*ror baloros care si-a facut datoria in functia pe care a detinut-o ! Tot respectu pentru acest om !
Suna adevarat ! pe 28 Martie 2016, 17:07
#9
Toti baga oare la cap ?
Una-i una, alta-i alta !

tambrea pe 10 Februarie 2016, 20:46
#8
urgenta
vreau si eu nr de tel al dnului avocat MM
vasile de la scularie pe 02 Februarie 2015, 13:59
#7
ochi malbastri
Prin targ circula zvonul ca M.N. ar fi avut ochi albastri. Asta ar explica avansarea rapida, imediat dupa 1990, pana la functia de proc*ror general adjunct.Apoi, odata realizata "conexiunea la nivel inalt in justitie, a trecut in avocatura. Se mai mira cineva atunci al cui aparator a fost si este in continuare?
franchestain pe 05 Ianuarie 2015, 19:57
#6
petru Ion Penescu
Cacus io nu vreau sa ma scuz ca comentai articolu duneata,da toata lumea am vazut ca face la fel sam mai si beut zilele astea.Si nus obligat sa fiu de acord ca cam suna a prostie si nui bine.Duneata vrei sa fie liber linga Basescu,iar io vreau sa fie la pirnaie cu Voiculescu,Hrebenciuc,farisei Beeeecali aia cu nume de oi si ailanti de teapa lor.Întreaba duneata comentatori dupa saitu asta unde vrea sa fie acus Dragnea?-liber or la carcera?Asa sa-i ajute Dumnezeu!Amin!
Ionel Penescu. pe 05 Ianuarie 2015, 16:19
#5
franchestaine.
Vad ca ai mania de a te lua de toti comentatorii; ca sa-ti spui parerea despre articolele difuzate, ferit-a Dumnezeu!. Constat ca esti catelusul credincios al lui basescu. Daca tu crezi ca el a facut Justitia sa se miste un pic, vei constata ca va intra la apa cat de c*rand!.Dupa cate se vorbesc in targ si tu faci parte din randurile mafiei locale si vei petrece la racoare cativa anisori.
jiji pe 04 Ianuarie 2015, 19:52
#4
coruptie
baiatul lui geanta a scapat?? stati linistiti. nu sa potolit. consuma droguri chiar in casa iubitei lui,in casa judecatoarei Enescu,isi permite tati Enescu mai prinde 2-3 mistreti la braconaj si o scapa pe fiica si pe ginerica,
franchestain pe 04 Ianuarie 2015, 13:53
#3
petru Ion Penescu
locu lu Dragnea e linga Voiculescu,Hrebenciuc,veri Becali si alti ca ei,nu linga Basescu care a facut justitia sai ia pe toti.Amin!
Ionel Penescu. pe 04 Ianuarie 2015, 07:01
#2
Nu tine, stimabile.
Cocosul meu nu a cantat pe gardul nici unuia dintre cei mentionati in acest articol( si nici pe cel al Elenei Udrea), dar pot afirma cu toata convingerea ca:-atunci cand un avocat castiga un proces inseamna ca acuzatul este nevinovat si ca invinuirile aduse sunt nefondate sau nu pot fi dovedite;- judecatorul este corupt si prin avocat a fost mituit; in acest caz trebuie sesizate alte organe ale statului.Cat despre Dragnea, DIN CATE CUNOSC DE LA AMICI, PENTRU P.S.D. AR FI O MARE USURARE SA SCAPE DE EL. LOCUL LUI ESTE ALATURI DE BASESCU.
ICCJ pe 04 Ianuarie 2015, 04:21
#1
Avocat
Pai asta este menirea avocatilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.