Adi Gâdea face pe prostul: nu ştie cine e Tel Drum şi WFA Tr. Măgurele. Domnu` Gâdea, să nu păţiţi ca-n cântec : "a făcut pe prostul şi-a rămas aşa".

27 Decembrie 2014, 00:04 | 3642 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Adi Gadea, un umil slujitor al lui L.Dragnea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, un umil lingusitor al lui L.Dragnea, a început să aibă "pierderi de memorie". Într-o interventie la un post tv ( Digi 24), Adi Gâdea a vorbit despre contractele, în valoare de 40 de milioane de euro, pe care le-a câştigat în Teleorman firma Tel Drum. Adiţă a spus că nu cunoaşte cine conduce firma, nici nu are habar de acţionari, aşa că i se pare totul în regulă. Nici despre SC WFA Turnu-Măgurele, condusă de Ion Florian, care a câştigat un contract cu CJ Teleorman în valoare de 8 milioane de euro, Adisor Gâdea nu cunoaşte nimic.

Mai Adiţă, nu mai face pe prostul, fiindcă rămâi aşa. Cum naiba să nu cunoşti tu cine sunt aceste firme şi ce acţionari au, când ai fost "pupilul" lui Dragnea pe la CJ sau prin alte funcţii numite? La Furculesti, când erai şef la Căminul de bătrâni de acolo, cine naiba făcea reparaţii, nu tot Tel Drum? Ce repede ai uitat! Ei, lasă că o să-ţi reaminteşti, mai ales că se aşteaptă curând vizita DNA la CJ Teleorman. Să vedem pe unde mai scoţi cămaşa! Nici tăticul tău, semianalfabetul Anghel Gâdea, primar la Ciuperceni, nu o va mai duce bine. Şi Primăria Ciuperceni e pe lista celor care sunt în vizorul DNA.  Aşteptăm rezultatele acestor descinderi, pentru că prea mult aţi furat, potăilor! Nici propteaua voastră, L.Dragnea, nu se simte prea bine, pentru că în ianuarie se apropie verdictul în dosarul "Referendumul fraudat".

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gica pompierul pe 28 Decembrie 2014, 18:04
#2
"DREPTATE PANA LA CAPAT"
Asta ne dorim si asta cred ca se va intampla.Mult prea multi hoti si din ce in ce mai putini care lucreaza sau au loc*ri de munca.
ionel pe 27 Decembrie 2014, 08:28
#1
hot
Amindoi, aceste hahalere sint prosti nu fac pe prostii

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.