Ce poate face Klaus Iohannis pentru Teleorman?! Să dea semnalul descotorosirii de ciocoii conduşi de Dragnea.

22 Decembrie 2014, 00:02 | 2030 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Klaus Iohannis ne poate ajuta daca ne ajutam noi in primul rand.

Recentele alegeri prezidenţiale au fost mai mult o revoluţie prin vot, care a demonstrat politicienilor că românii s-au săturat de actuala clasă politică. Câştigătorul este un personaj cu o imagine foarte bună, de la care se aşteaptă multe realizări. Klaus Iohannis a trezit multe simpatii şi în zona noastră. Ceea ce contează este că sub conducerea neamţului, Teleormanul să îşi revină din dezastrul unde l-a adus Dragnea. Din păcate, Iohannis nu ne poate ajuta punând efectiv umărul la dezvoltarea judeţului, ci noi trebuie să speculăm momentul prin apropierea de ceea ce reprezintă neamţul. Majoritatea românilor l-au vrut pe fostul primar al Sibiului pentru că este un om al faptelor. Teleormănenii trebuie să schimbe actuala putere locală, care tot îi minte din anul 1996, şi să îşi aleagă conducătorii care pot merge pe drumul lui Iohannis.

Preşedintele ţării nu se poate implica direct în rezolvarea problemelor, pentru că nu trăieşte şi munceşte aici, însă ne poate ajuta în alt fel. Cum? În primul rând prin forţa exemplului, prin modul cum a condus Sibiul şi pe care vrea să-l impună la nivelul întregii ţări( Teleormanul actual reprezintă ce poate Dragnea). Judeţul nostru are nevoie de conducătorii care să aplice o strategie inspirată de modelul Sibiu. Puterea locală trebuie să realizeze un plan de dezvoltare bazat pe realităţi, nu hidrocentrale, poduri, chinezi, etc, şi să promoveze zona până la cel mai înalt nivel. Dragnea putea să facă multe lucruri dar nu e interesat de dezvoltarea Teleormanului, de aceea degeaba a putut dacă nu a vrut. Degeaba este Iohannis preşedinte, dacă la nivel local nu avem conducători competenţi.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Turcu pe 24 Decembrie 2014, 05:44
#3
Prostule,liber nu inseamna ca nu esti inchis
Da,am vazut cat de liber s-a votat.Si vedem si acum,mai ales dupa condamnarile date si cele ce vor urma.
ICS pe 23 Decembrie 2014, 13:34
#2
Pt MRS
Pai pana acum nu au fost libere? Cine dracu te-a tinut sa nu votezi cu cine vrei?
MRS pe 22 Decembrie 2014, 09:39
#1
Numai uniti putem reusi !
Cer suspendarea din functie,prin referendum local,a Primarului Cuclea si declansarea unor alegeri cu adevarat libere.Lumea s-a saturat de saracie,mizerie si minciuna.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.