Băsescu nu ne-a scăpat de Dragnea şi gaşca lui de hoţi. Famiglia nu poate răsufla uşurată din cauza procurorilor DNA.

21 Decembrie 2014, 00:02 | 2010 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Basescu si Dragnea.

Astăzi, duminică, 21 decembrie, România scapă, în sfârşit, de cel care este răspunzător pentru tot răul. Traian Băsescu o să fie închis într-o cuşcă şi plimbat prin centrul oraşului Turnu-Măgurele, pentru ca toţi pesediştii să îl huiduiască şi să-l lovească. Credem că trebuia organizată o petrecere în cinstea  acestui eveniment. De acum încolo, nu se mai poate da vină pe Băsescu, deci, în zona noastră, o să fie ca în poveşti. Nu o să fie nevoie să mai mergem să votăm, evaziunea o să fie ocupaţia de bază, iar de muncit o să muncească chinezii aduşi de Dragnea. Până acum, spuneau că de la Băsescu se trag toate relele românilor.

Să vedem ce vor spune de acum încolo. Totuşi, pesediştii răsuflă uşuraţi că au scăpat de chior şi statul lui de drept. Nu o să fie chiar aşa, pentru că ultimele alegeri au fost câştigate de cine nu trebuia. Din fericire pentru teleormăneni, famiglia pesedistă a primit o lovitură puternică prin dosarul Referendumul. Mulţi turneni spun că, dacă Băsescu mai avea 1 an de mandat, Dragnea era la puşcărie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi dacă statul de drept este destul de puternic să reziste la atacurile corupţilor.

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 21 Decembrie 2014, 17:19
#5
Autorului
Cred că mănânci scaieți când spui aia cu turnenii, încă un mandat și Dragnea intrat la bulău. La câte a făcut Dragnea ar fi trebuit să fie de mult dincolo de fileu. Adică a intrat Voiculescu și Năstase la ocnă,și nu putea intra și Dragnea pentru relele făcute? Și spui asta după 10 (zece) ani de mandat BăSSescu? Ce a oprit DNA-ul să-l ia la spovedit pe Dragnea? Nu dragă autor, BăSSescu nu a făcut nimic altceva decât să-și bage dușmanii la zdup folosind instituțiile de forță ale statului, sub masca întăririi statului de drept. Uită-te ce s-a întâmplat după ce Iohannis a câștigat. Nici nu se terminase bine alegerile, și DNA a început ofensiva contra hoților cu adevărat. În c*rând o să vezi persoane chemate la DNA pe care nu ai fi crezut vreodată să le vezi pe acolo. Inclusiv ăla de a plecat azi de la Cotroceni. Nu că n-ar avea fapte. Dar ca să nu zici că am ceva cu el, își fac buc*ria. O să-l vezi și pe Dragnea pe acolo.
UN VOTANT. pe 21 Decembrie 2014, 16:26
#4
Radeti voi, dar cu gura stramba!.
Pana acum l-ati pupat in fund pe traian basescu si cum nu mai este nimic faceti pe ironicii. Voi credeti ca neamtul se joaca cu vorbele?. Va asigur ca pana la Paste toti impostorii din P.D.L. si P.N.L. veti zbura la gunoi, impreuna cu acest site diversionist. In acest oras mai sunt destui oameni onesti care sunt dispusi sa faca ordine. In ceea ce-l priveste pe dragnea,o sa va tina tovarasie!.
ACELASI CETATEAN pe 21 Decembrie 2014, 11:29
#3
MARE PTRECERE SPUI?
SI?!DE CATE ORI AI STAT TU LA MASA CU DRAGNEA SAU ATI MANCAT PORCUL IMPREUNA.ESTI SI RAMAI UN MILOG CU CREIERII SPALATI CE STA CU MANA INTINSA LA POMENILE PE CARE LE-A IMPATRIT SI PE CELE CE VOR SA VINA.NUMAI CA DIN PACATE PENTRU VOI SI DIN FERICIRE PENTRU NOI,IN MOD SIGUR VA FI ULTIMUL PORC,IN CALITATE DE POLITICIAN HOT,LA CARE PARTICIPA,ASA CUM SPUI TU,IMPREUNA CU PULIMEA.
UN CETATEAN ONEST pe 21 Decembrie 2014, 11:18
#2
DOMNULE PSD-IST,NU DESFACETI,INCA,SAMPANIA
PRESEDINTELE ROMANIEI,TRAIAN BASESCU,ISI TERMINA ASTAZI MANDATUL SI PARASESTE IN MOD NORMAL SI LEGAL COTROCENIUL.EEEEEE,NU IN ACELASI MOD VA PARASI POLITICA DIN ROMANIA SI LIVIU NICOLAE DRAGNEA.SI NU NUMAI EL,SI MULTI ALTII.NU BASESCU ESTE SAU ERA RESPONSABIL CU CURATENIA CLASEI POLITICE,CI JUSTITIA.SI,SLAVA DOMNULUI,LUCREAZA SI INCA DESTUL DE BINE,DEOCAMDATA.

UN PSD-ist pe 21 Decembrie 2014, 05:05
#1
Am scapat de Basescu!
Luini 22.12.2014 va fi mre petrecere la taierea porcului organizata de domnul Liviu Dragnea.

Petrecerea este prilejuita de plecarea lui Basescu din fruntea tarii !!!!!!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.