Statisticile groazei: judetul Teleorman, pe primele locuri la şomaj şi la scăderea populaţiei. Liviu Dragnea ştie de ce!

21 Decembrie 2014, 00:03 | 1502 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Tot mai multi teleormaneni pleaca din  judet sau ingroasa randurile somerilor.

La sfârşit de an, apar tot felul de statistici,  majoritatea în legătură cu nivelul de trai. Aşa cum era de aşteptat, Teleormanul, judeţul jupânului Dragnea, este pe podium în toate statisticile negative. Consecinţa "bunei" conduceri a lui Dragnea şi a ciracilor săi, Teleormanul este, probabil,  cel mai sărac judeţ din România. Într-un comunicat al ANOFM, se arată că numărul şomerilor a crescut în România, în noiembrie faţă de luna octombrie, cu 0,05 pp. În privinţa clasamentului judeţelor, pe primul loc la numărul de şomeri este Vasluiul ( cu 10,95 %), urmat la mică distanţă de Teleorman cu 10,63 %. Cele două judeţe sunt singurele care au depăşit procentul de 10 % şomeri din totalul populaţiei, fapt care spune multe despre sărăcia locuitorilor acestor judeţe. Şi statistica se referă la persoanele înregistrate la ANOFM, însă în Teleorman sunt mult mai mulţi cetăţeni care nu sunt înregistraţi, astfel că nu apar în statistici.

Locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă, aceasta era promisiunea lui Dragnea. S-a ales praful de ea, fiindcă jupânul Teleormanului oferă slujbe doar ciracilor şi lingăilor săi, nu simplilor cetăţeni. O altă statistică arată până unde a ajuns depopularea Teleormanului. E o informaţie care ar trebui să-i facă pe teleormăneni să voteze orice în afara ciumei roşii aduse de L.Dragnea.

În perioada 1992-2014, populaţia României a scăzut cu peste 12 %. Cele mai semnificative scăderi sunt în Hunedoara (25%, e explicabil, pentru că s-au închis multe mine în Valea Jiului) şi Teleorman ( peste 24%). După cum vedeţi, un sfert dintre teleormăneni au ales să plece din judeţ chiar în perioada 1996-2014 în care jupân şi conducător suprem a fost Liviu Dragnea. Oare, de ce? Pentru că le-a fost bine au plecat sau din cauza condiţiilor de viaţă sub orice critică? Răspunsul e evident, însă trebuie ca teleormăneni să vadă unde i-a adus "epoca Dragnea": la sapă de lemn. Se va schimba ceva la alegerile viitoare? De noi toţi depinde acest lucru, altfel vom vorbi despre Teleorman la timpul trecut.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Mitu Bogatu pe 22 Decembrie 2014, 18:56
#1
Teleormanul = Sahara Romaniei
Teritoriul prostilor si saracilor.Sau doar al.....saracilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.