Liviu Dragnea taie porcul împreună cu prietenii. Ghiţă a crescut în conacul din Alexandria sau la Giuvarasti?

20 Decembrie 2014, 00:02 | 3781 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Fugaritul porcului.

În aceste zile, tăiatul porcului este principala activitate în gospodăriile ţărăneşti. Până şi miniştrii respectă tradiţia, numai că aceştia se raportează puţin altfel în comparaţie cu marea majoritate a populaţiei. Cel mai iubit dintre teleormăneni, Liviu Dragnea, Ministrul Sub-Dezvoltării, a declarat pentru stiripesurse.ro următoarele: "În fiecare an eu tai porcul. O spun direct, româneşte. O să îl tai luni, împreună cu prieteni, este un obicei pe care îl am de când eram copil mic şi o să îl păstrez până când o să mor. O să luăm specialiştii lângă noi şi o să ne spună cum facem. O să facem ţuică fiartă cu piper, apoi şoriciul care trebuie pregătit cu sare şi cu sânge, după care se înveleşte porcul ca să se înmoaie şoriciul şi apoi peste o oră începe operaţiunea de tranşare." Jupânul are obiceiul să taie porcul în Banciu împreună cu primari, consilieri, patronii din acte ai firmelor căpuşă, etc.

În acest an nu o fi în Banciu, pentru că Hanul Diligenţei a fost vândut, pus pe numele altei persoane, însă sunt destule locaţii unde se poate organiza un chef pe cinste. Bineînţeles că nu o să fie un porc, sunt mai mulţi porci, iar Dragnea nu o să pună mâna pe nimic fiindcă are slugi. Tradiţia este doar cu numele pentru parveniţi, aceştia, după cum vedeţi, au specialişti, locaţii transformate special pentru ei. Interesant de ştiut ar fi de unde are jupânul porcul. I l-a crescut tata-socrul, renumitul grădinar miliardar Petrache Prodana, l-a cumpărat sau l-a crescut Bombonica în curtea conacului din Alexandria?

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
MATACHE macelarul pe 20 Decembrie 2014, 11:43
#1
Asta este TRADITIA unui ATEU
Intr-adevar,porcii se taie dar,oameni ca Dragnea,trebuie izolati in intuneric si intr-o lume a ateilor si a hotilor.Ne-am saturat de 20 de ani de sfaturile,obiceiurile si minciunile lui.Locul lui Dragnea nu este printre noi,lumea se schimba,invata din nou sa ierte si sa iubeasca,iar acest specimen nu a invatat nimic din istoria recenta si dorinta celor ce vor urma dupa noi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.