Să râdem cu radio Teldrum: cadouri de la moşul Dragnea pentru batrânii de la centrul "Sfântul Maria" din Talpa.

19 Decembrie 2014, 00:04 | 2384 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Sediul radioului e la hotelul familiei Dragnea.

N-am mai vorbit de mult despre prostioarele şi inepţiile spuse de angajatii  de la radioul lui L.Dragnea. Radio Teldrum Turnu Măgurele are o crainică, fiica viceprimarului F.Cristea, care parcă acum învaţă să citească, iar vocea ei e  de fetiţă de clasa a III-a. Ştirile sunt redactate atât de slab, incat nimeni nu ascultă bălmăjeala fiicei vicelui. Nu despre aceasta vrem să vorbim, pentru că, dacă atât îi duce mintea, nu mai avem ce spune. Joi, la radio Teldrum, fosta crainică ( e plecată din localitate, probabil, pentru că i-a lăsat locul Oanei Franchevici) a prezentat un reportaj făcut în căminele de bătrâni din judeţ.

Dumneaei a mers ca reprezentată a lui L.Dragnea, pentru că vicepremierul a oferit cadouri bătrânilor în nume personal. El le-a cumpărat cadourile  şi a trimis un grup de elevi şi câteva reportere să ofere darurile celor care sunt nevoiţi să trăiască în aceste azile. Dacă tot l-a invocat pe moşul Dragnea, care aduce cadouri pentru unii, crainica a botezat un asemenea azil, spunându-i, cităm: "Centrul Sfântul(!)Maria". Obişnuită să-l tămâieze pe Dragnea, crainica a masculinizat-o până şi pe Fecioara Maria. Doamne, până unde merge blasfemia! Ce să ne mai mirăm, dacă Dragnea a primit şi un ordin religios de la Patriarh pentru binele făcut unor biserici? Revenind la cadourile lui Dragnea pentru cei în vârstă, e teribil cum îşi bate joc de tot ce e sfânt. Dacă voia să facă un gest de milostenie, putea să le ofere fără să facă paradă, însă atunci Dragnea n-ar mai fi fost jupânul Teleormanului. L.Dragnea murdăreşte tot ceea ce atinge. Până şi Crăciunul!

 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
gogu pe 14 Ianuarie 2015, 10:33
#4
radio?!
Fratilor cum pot sa receptionez si eu acest minunat post de radio? Pe ce frecvente? Mersi anticipat
ASCULTATOR pe 20 Decembrie 2014, 23:18
#3
DESPRE RADIO
ORCUM OANA ESTE MAI BUNA DECAT GABRIELA PROBANIL GABRIELA ESTE PLECATA DUPA MANCARE CU STAFI PSD EA ESTE SEFA CAND ESTE DE MANCAT SI BAUT PLEACA PE TEREN NU LASA REPORTERI COLEGI EI ISI PARASESTE POSTU DE SEFA SI PLEACA PE TEREN NICIODATA NU SPUNE CINE II ADUCE REPORTAJUL AIA FAC MUNCA DEGEABA PE TEREN CENEAUL NU O AUDE CE PARERE AVETI MERITA GABRIELA ACOLO ?
Pridalie pe 19 Decembrie 2014, 10:39
#2
Mai are foarte putin si se "racoreste"
Dar despre prostanacii aia care-si dau cu parerea despre politica si politicieni la revista presei de dimineata,ce parere aveti?Si la Radio TELDRUM,in c*rand,se va stinge lumina.Inca putin si unul dintre angajati va merge cu sora lui sa faca dragoste prin Italia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.