Ultima oră: un nou arestat preventiv la Turnu Măgurele.

18 Decembrie 2014, 00:04 | 3152 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Un nou arestat preventiv la Tr. Magurele.

O nouă arestare preventivă a avut loc miercuri în Turnu Măgurele. Conform Judecătoriei Turnu Măgurele, aceasta a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului PURANU MILIAN FLORIN, din comuna Salcia, de cetăţenie română, divorţat, concubinaj, 6 copii minori, stagiul militar nesatisfăcut, studii 8 clase, fără ocupaţie sau loc de muncă, cu antecedente penale, pe o durata de 30 de zile, de la 17 decembrie 2014 până la data de 15 ianuarie 2015 inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.  Tragică este însă situaţia celor 6 (şase) copii minori, care nu ştim pe ce cale vor apuca.

 
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
vasile primaru pe 05 Iulie 2016, 14:10
#11
licean
Ba fraierilor florea sa dus la facultate nu la puscarie vine cu bacul loat
pulica franaru pe 21 Decembrie 2015, 11:05
#10
ducetiva sa învaţaţi jmecherie de la el
Ie cel mai jmecher om ba nu ce stiti voi bai fraierilor
marin pe 17 Decembrie 2015, 10:41
#9
jmecher
Ce **** mea va intereseaza pa voi

turneanu pe 21 Decembrie 2014, 18:35
#8
bine ia facut
A scapat amariti aia de copi de o pana***a de om ca astia ca el nar trebui sa aibe loc sub soare,oricum nu stiu citi copi din 6 sunt ai lui asa ca sai creasca mama lor cu cine ia facut ca doar ia stie cu cine si el 10 ani sa stea la poarta alba. cool grin
Mir pe 19 Decembrie 2014, 11:36
#7
militieni corupti!
voi vorbiti de codrea, ca face si drege si ca nu il ia garda! pai da si normal, daca toti beau si mananca pe banii lui la ferma, femei le da sa cardeasca, cadouri etc ! cum sa il ia garda ?? dar poate capsunarii aia care au fost jegmaniti, o sa isi aduca aminte si o sa depuna plangere ! sa vezi atunci buc*rie pe capu taranilor astia care sau ajuns pana peste cap !
nu conteaza pe 18 Decembrie 2014, 18:46
#6
asa mai da
Acest Puranu a facut ce a vrut el prin comuna Salcia. Furturi, conduceri fara permis si altele.Cand a fost bagat si el in "seama", a inceput sa ameninte, politistii care ii instrumentau dosare penale pentru faptele comise si surpriza!A plecat militar.Daca avea copii de crescut, isi vedea de treaba lui. Felicitari politistului care nu s-a intimidat si nu a dat inapoi,proc*rorului de caz, care si-a facut treaba, precum si judecatoriei pentru masura dispusa. Comuna Salcia respira linistita de sarbatori.
nebunusatului pe 18 Decembrie 2014, 12:43
#5
Copii
Mai mult ca sigur ca acest jeg nu se preocupa de copii si de familia lui, in cel mai rau caz sa o inmulteasca ...Am mai cunoscut asemenea cazuri pentru un timp ... si de cele mai multe ori acei amariti si concubina iepuroaica sau masina de sex pentru acest jeg, au zis bogdaproste ca au scapat de el prentru un timp ...Si apoi trebuie sa raspunda pentru faptele comise ...Asa ca nu trebuie sa avem mila pentru un animal ...
Info corecta pe 18 Decembrie 2014, 12:06
#4
pt gogu si altii ca el
Iti aduc aminte gogule ca anul trecut tot clanu Aerplan, cu Dorel in frunte si cu cei 7 copii ai lui au fost arestati preventiv, primind pedepse cu inchisoare cu executare, intre 7 luni si 1 an si 6 luni. Deci, lucrurile se misca.

Puranu Milian Florin a fost arestat preventiv deoarece a amenintat cu moartea si cu bataia un politist care ii instrumenta dosare penale. Intrebati cetatenii din com Salcia ce hram poarta acest Puranu si apoi trageti concluzia.

Cred ca lucrurile merg spre bine la Politie, Parchet si Judecatoria din Turnu Magurele.

Va mai amintesc si primele condamnari in dosare de frauda la vot, ceea ce nu este putin lucru in contextul si coloratura rosie a judetului, semn ca politia, proc*rorii si judecatorii nu tin cont de nimeni.

Si exemplele pot continua.

gogu pe 18 Decembrie 2014, 09:14
#3
o fi bine ?
Ma intreb cand se vor trezi politistii si mai ales magistratii si pe langa amarasteni, vor aresta si infractorii grei din zona gen codrea adi si compania, clanurile bozian, teri, macica, manex, dorel si altii care toata viata lor au facut numai rau. Insa ma rog, astia au bani suficienti sa plateasca dobitoci de avocati intermediari in afacerea scaparii lor de raspundere. E cat se poate de injositor sa-ti faci treaba cu amarati doar pentru a puncta un arestat si a da bine in situatiile statistice.
cucubau jilaveanu pe 18 Decembrie 2014, 08:30
#2
la bulau ca e cald si afara e frig
A venit iarna, el intra la caldura are mancarica asigurata, sexul la ordinea zilei ce mai conteaza ca ii raman copii pe drumuri? Sa le dea statu sa manance doar el e de vina pentru tot ce se intampla!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.