Pe strada Oltului din Tr. Măgurele, poliţiştii au depistat un mopedist fără permis.

17 Decembrie 2014, 00:03 | 2017 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

Condusul autovehiculelor fără a poseda permis de conducere a devenit o modă printre cei tineri.  Cei mai mulţi conduc mopede fără permis, pentru că ei consideră că nu-i periculos. Conform IPJ Teleorman, poliţiştii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat din localitate care conducea un moped pe strada Oltului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Acum, cel in cauza va sta mai mult timp pe dreapta, pentru că o a doua infracţiune înseamnă închisoare cu executare.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
fds pe 17 Decembrie 2014, 11:46
#1
bei....
acestia...s-a prins un mopedist. un infractor de temut pentru oras si voi nu sunteti recunoscatori pentru linistea asigurata? sa va fie rusine!

Militia vegheaza beiiiii...mucosilor.

ia...ciocu' mic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.