Exclusiv: bătut şi umilit în ultimul hal dar se încăpăţânează să nu moară.

17 Decembrie 2014, 00:04 | 3167 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Bătut şi umilit în ultimul hal dar se încăpăţânează să nu moară.

Ceea ce părea a fi un jaf, în urma căruia victima, bătută şi umilită, trebuia să moară imediat,  nu s-a intamplat, victima rezistă, chiar o să depună mărturie împotriva celor care, de ani de zile, şi-au făcut de cap. Cum s-a desfăşurat jaful? La început l-au ademenit cu minciuni până au reuşit să îl prindă în chingi. După ce l-au imobilizat şi au fost siguri pe ei, hoţii i-au oprit funcţiile vitale( fabricile). În acelaşi timp, i-au supt sângele( banul public) cu ajutorul căpuşelor, firmele protejate. După cum se poate observa, ne referim la oraşul Turnu Măgurele care, din anul 1996, este distrus şi prădat de cei care trebuiau să-l administreze şi să-l dezvolte.

Cei care furaţi în loc să administraţi, până la urmă o să daţi socoteală în faţa turnenilor care au mai rămas în oraş. După cum au evoluat lucrurile, hoţii au sperat că în Turnu nu vor mai  rămâne decât pensionari, pe care îi mint ca pe nişte copilaşi. Chiar şi depopulat, Turnu încă nu a murit şi mai are puterea să se  scuture de căpuşe, ceea ce o să se întâmple până la urmă. În urma a ceea ce s-a întâmplat la alegerile prezidenţiale, se pare că turnenii vor să scape de cei care au jefuit oraşul, dacă nu, sigur vor  veni procurorii înainte să facă puţină curăţenie.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ilie de la sculărie pe 17 Decembrie 2014, 06:57
#1
Grijă mare!
Grijă mare la alegeri! Turnenii să fie atenți să nu schimbe doar specia de căpușă. În rest, fapt îmbuc*rător că în sfîrșit turnenii, sau cel puțin o parte dintre ei s-au trezit la realitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.