Coana Viorica Dancila, protejata lui L.Dragnea, vrea să-i fie "reperată" onoarea.

16 Decembrie 2014, 00:04 | 5090 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Viorica Dancila si Liviu Dragnea.

Discuţiile contradictorii şi certurile dintre pesedişti au devenit mai dese decât reclamele la Coca-Cola înainte de Crăciun. Televiziunile au ajuns cortul în care pesediştii îşi ridică poalele-n cap. Unul dintre europarlamentarii pesediştii s-a luat de "femeia" lui Liviu Dragnea, Viorica Dancila. C.Ivan a spus că numirea acesteia în funcţia de şef de delegaţie la Bruxelles se datorează doar originii din Teleorman şi  susţinerii lui Liviu Dragnea, nu unor merite personale. Atât i-a trebuit Viorichii şi a sărit la beregata lui Ivan. Ca o veritabilă ţaţă, Viorica Dancila a început să enumere meritele pentru care a fost pusă şefă.

Precum in celebra scenetă a lui Caragiale despre coana Leanca, clondirul cu trei chile de mastică prima şi domn` Mitică, V.Dancila a început să-şi dea cu stângul în dreptul. Astfel, aflăm de la coana Leanca ( pardon, Viorica): "sunt în PSD de 18 ani, am fost consilier local, consilier judeţean, am candidat pentru Senatul României, unde am obţinut 27.000 de voturi pe vot uninominal, deci totuşi am o carieră politică şi nu poţi să spui că eşti promovată într-o funcţie peste noapte şi nu ai în spatele tău ( sic!, n.n.), totuşi, o activitate în cadrul acestui partid". Opa, al naibii domn` Mitică! Nu tot Liviu Dragnea te-a numit în aceste funcţii, doamna Dancila?  Oricum, dumneaei doreşte să-i fie "reperată' onoarea. Parafrazând  personajul lui Caragiale, putem spune şi noi: Las' că ţi-o reperează domn' Liviu!

 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Gicu pe 16 Decembrie 2014, 19:26
#3
Invidiosilor
Uitati-va la ea ce rochie despicata pina la buric are. Mai mare rusinea! Poate are si silicoane...Si in urma cu vreo 20 de ani parea femeie la locul ei. Acum...
gazaru pe 16 Decembrie 2014, 17:57
#2
O taranca
Viorica Dancila o taranca imputita.

Fata unui ofiter de armata scolit la Moscova,si nora unui presedinte de CAP din Oltenia din perioada comunista.

Cat a fost inginera la Shela Videle se ocupa cu evidenta consumabililor(creioane,Hartie de scris,etc) si din cand in cand era trimisa la liceul din Videle sa predea ore de socialism stiintific.

+_+_+_ pe 16 Decembrie 2014, 11:40
#1
Oamenii slugarnici ai lui Dragnea
Pe taranca asta am vazut-o intr-un Super-Market din Alexandria,imbracata ca o sorcova colindatoare, mandra de ziceai ca-i Alba ca Zapada, iar in spatele ei,cu sacose si bagaje,o urma un munte de grasime cu guse si fata de gibon. Era intruchiparea perfecta a sotiei de Prim-Secretar PCR, care iesise la cumparaturi insotita de soferul dupa ARO. Asta ne reprezinta pe noi le Bruxeles???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.