A început căderea: L.Dragnea nu mai e vicepremier, L.Dragnea s-a trezit doar ministru.

16 Decembrie 2014, 00:05 | 2346 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragnea are personalitate multipla. foto:biziday.ro

Pierderea alegerilor prezidenţiale de către candidatul plagiator a creat tensiuni uriaşe în principalul partid de guvernământ. L.Dragnea, preşedintele executiv, este tot mai criticat din interior, însă, în exterior, procurorii lucrează la mai multe dosare care-l au în vizor pe jupânul Teleormanului. Cum scriam ieri, L.Dragnea  a ajuns şi în dosarul fostei şefe a DIICOT, fiind cel care l-a ajutat pe Ioan Niculae să îi ofere Alinei Bica 3,5 milioane de euro.

Căderea lui L.Dragnea este anunţată şi de retrogradarea sa din postul de vicepremier, lucru semnificativ, avand în vedere că Dragnea este, totuşi, omul numărul 2 în PSD. Faptul că L.Dragnea a rămas un simplu ministru arată că jupânul Teleormanului nu mai este sigur pe susţinerea colegilor săi, preferând să facă un pas în spate. Ştiind că Ponta este şi el pe tobogan, zilele ( sau lunile) de ministeriat ale lui Liviu Dragnea se apropie de sfârşit.  Sperăm ca, odată cu căderea maestrului de ceremonii, şi epigonii lui Dragnea din zona Turnu să urmeze aceeaşi traiectorie.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Olandezul Zburator pe 16 Decembrie 2014, 11:58
#2
Sfirsitul e foarte aproape
Dragnea este una dintre rotitele mecanismului mafiot care a furat si saracit Romania.O condamnare si o confiscare a averii este mult prea putin.Astfel de oamenii nu trebuie sa mai vietuiasca printe oameni.Stimata JUSTITIE,ajutati-ne sa traim mai bine si mai liberi.
Secret pe 16 Decembrie 2014, 09:03
#1
Os
Ați văzut filme cu samurai?Dacă ați văzut, probabil ați remarcat că șeful acestora locuia într-o pagodă bengoasă, cu iaz și pârleaz, unde înotau mii de goldfish al naibii de fericiți.Peisajul, idilic, copaci pe cale de dispariție, pe ramurile cărora ciripeau fel de fel de păsărele și păsărici.

Ei, așa un stabiliment deține acest Băi Dragneo cu Bombonica lui.Omul, la prima vedere, pare un timid care n-ar strivi o muscă, darămite să aibă probleme cu DNA-ul.Să nu mai vorbim că ar fi capabil de a frauda referendumuri, sau că ar ține un Teleorman întreg în sărăcie lucie doar așa, ca să fie el bogat.

O să vedeți însă, în c*rând, că această eminență cenușie a PSD-ului este Dracul în persoană, nenorocirea întruchipată.O belea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.