Bursa zvonurilor - Liviu Dragnea se retrage la o mănăstire din Moldova.

14 Decembrie 2014, 00:03 | 1966 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea testeaza un lot de calugarite.

Pesediştii încă nu şi-au revenit după eşecul răsunător de la alegerile prezidenţiale. Înfrângerea este  usturătoare pentru că porniseră din postura de favoriţi. În  Primăria Turnu a fost atmosferă de înmormântare timp de două săptămâni. Când lucrurile trebuiau să reintre în normal, iată că nu e chiar aşa, jupânul fiind încă marcat serios. Cât timp Dragnea este supărat, niciun căţel nu are voie să zâmbească. Nu ne miră acest fapt, ştiind cum se lasă şi se dau jos mustăţile, în funcţie de cum se poartă jupânul. De câteva zile, se zvoneşte că Liviu Dragnea vrea să se retragă la o mănăstire din Moldova. De ce nu a ales o mănăstire din zona noastră? Se pare că vicepremierul doreşte o mănăstire de măicuţe, ceea ce pe la noi nu se găseşte.

Pe 5 februarie 2015 se aşteaptă prima sentinţă în dosarul Referendumul fraudat, moment şi mai greu pentru jupân, după care poate ajunge la Rahova, "mănăstire" de bărbaţi. Ne aşteptam ca Dragnea să facă un stagiu de pregătire pentru ce urmează. Cel mai bine ar fi fost o vacanţă în Brazilia, acolo măicuţele umblând pe plajă. După cum se poate vedea în fotografie, jupânul pare serios afectat, ceea ce explică decizia cu retragerea într-un loc de reculegere. Trebuie spus că, întrebat fiind după alegeri cine este vinovat de eşec, Dragnea l-a menţionat pe Dumnezeu, de aceea nu ne miră această opţiune.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
mugur pe 15 Decembrie 2014, 19:31
#6
Puterea exemplului -Dragnea
In loc sa urmati exemplul lui Dragnea,Simionescu,Mohanu si sa cautati investitori in orasul nostru va tineti de prosti.
Ilie de la scularie pe 14 Decembrie 2014, 17:08
#5
@Unui P.S.D-ist
Amice, ești idiot?
unul pe 14 Decembrie 2014, 16:50
#4
pentru nr. 3
Lasa, ca are grija doamna Kovesi de prietenul tau Dragnea . Chiar acum o jumatate de ora,am vazut la televizor ca D.N.A-ul e pe urmele lui. In dosaul privind mita lui Ioan Nicolae pentru fosta sefa de la DIICOT, Codruta spune ca Dragnea a fost intermediarul. Si sa-ti intre bine in cap un lucru : Codruta Kovesi, nu vorbeste niciodata prostii. Probabil ca de aceea a renuntat si Ponta sa-l mai puna vicepremier pe Dragnea. Tot la TV am vazut ca va ramane un singur vicepremier,care se numeste Gabriel Oprea,adica nasul de cununie al lui Ponta,cu prima nevasta. De ce Liviule nu l-ai cununat tu pe Ponta la a doua casatorie ? Nu ti-a placut de Daciana ? Spuneai ca vei ramane alaturi de Ponta indiferent de situatie,il considerai prieten. Dar cred ca nu este valabila si viceversa. Si ma intreb : cand vei fi la Rahova,tu si Victoras veti mai fi o echipa ? Asa ar fi corect, ca doi buni prieteni ce sunteti........
un PSD-ist pe 14 Decembrie 2014, 13:00
#3
Dragnea speranta teleormanenilor
Pacat ca domnului Dragnea vor uni sa-i faca rau.

Este un om (domnul Dragnea)care vrea binele teleormanenilor in sensul atragerii de investitii si implicit creerea de noi loc*ri de munca.
Duduianu pe 14 Decembrie 2014, 11:06
#2
Pe Dragnea nici DUMNEZEU nu-l iarta
Trebuie trimis,minim 5 ani,in orice locatie.Rahova,Jilava,Giurgiu,unde se poate spovedi cat si cum vrea el.Bine-ar fii sa nu mearga singur.Sa-si ia si prietenii cu care au fost tovarasi de hotii.Pe Mohanu,Simionescu,Fiscuci si pe ceilalti angajati de prin CJ si primarii.Degeaba incearca sa fuga si sa se ascunda sub "imunitatea"parlamentara,vor iesi la suprafata toate hotiile facute din 1996.Nu este suficienta doar condamnarea,ci si confiscarea averii dobandite ILICIT.DNA sa va calauzeasca pasii catre loc*ri mai reci!
nimeni pe 14 Decembrie 2014, 07:24
#1
Dragnea la Manastire?
Poate sa o ia si pe Catalina acolo ? smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.