Liviu Dragnea l-a lăsat pe micul Putin să primească chinezii şi inundaţiile. Jupânul nu vrea să mai audă de comunişti.

13 Decembrie 2014, 00:05 | 2480 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, chinezii si inundatiile.

Săptămâna aceasta, judeţul Teleorman a fost vizitat de o delegaţie a Partidului Comunist dintr-o provincie din China, dar şi de inundaţii. Chinezii au fost primiţi la CJ Teleorman de către Adrian Gâdea, Victor Drăguşin, Florentin Cristea şi alţi pesedişti de frunte. A fost o întâlnire între comunişti, de aceea jupânul judeţului nu a vrut să participe. Liviu Dragnea încă nu şi-a revenit dupa ce românii i-au catalogat comunişti pe pesedişti, ceea ce este adevărat, de aceea face tot posibilul să arate că este un democrat pur-sânge. Când se lăuda cu delegaţiile şi investiţiile chinezeşti, nu a luat în calcul că poate fi văzut comunist, ceea ce contau erau doar minciunile electorale. Tot săptămâna aceasta, o parte din judeţ a fost sub ape, aproximativ aceleaşi zone ca si în primăvară. Diferenţa dintre inundaţii a fost modul cum s-a raportat jupânul.

La inundaţiile din primăvară, Liviu Dragnea a venit chiar şi cu Ponta, ca să dea bine în ochii electoratului. Zilele acestea, inundaţiile nu au prezentat niciun interes, mai mult, pesediştii sunt supăraţi după pierderea alegerilor. Poate să vină potopul, dacă nu sunt alegeri, Dragnea nici nu vrea să ştie. Revenind la chinezi, trebuie menţionat că este vorba de o delegaţie dintr-o regiune mai bogata decat regiunea din care provine cealalta delegatie chineza ce ne-a mai vizitat judetul in 2012 şi că vor să investească în zone de agrement, fabrici de prelucrarea cărnii, legumelor, fructelor, constructoare de maşini agricole cât şi autovehicule. Dacă, până acum, delegaţiile chineze investeau în autostrăzi, poduri, hidrocentrale, iată că aceştia sunt axaţi pe producţie. Din sursele noastre, chinezii nu vor să investească, ei sunt doar în vizită la partidul prieten din România, însă pesediştii ne vând tot felul de basme, ştiind că nu înţelegem chineza. S-o creada Mao!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gabi37 pe 13 Decembrie 2014, 23:35
#2
c*rsuri gratis
Buna ziua,



Pentru cei interesati de c*rsuri gratis online

http://www.c*rsurigratisonline.ro/
dna pe 13 Decembrie 2014, 09:28
#1
dragnea
sa ia dreaqu j**u asta de dragnea la puscarie .sunten satui de minciunile lui.unde au gasit chinezi aia ? in tirg la europa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.