Directorul Ioan Ban de la Donau Chem Tr. Măgurele a devenit poliţist la circulaţie? Liderii protestelor din mai au fost chemaţi la Poliţia Rutieră!

12 Decembrie 2014, 00:06 | 3167 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Fotografie de la protestele din mai.

Fenomene stranii se întâmplă în Turnu-Măgurele, de parcă aici ne-am afla în "zona crepusculară". Unul dintre personajele ciudate ale oraşului este Ioan Ban, directorul general al combinatului chimic Donau Chem Turnu-Măgurele. În primăvară, la Donau Chem au avut loc proteste, pentru că muncitorii nu-şi primiseră salariile de câteva luni. Ca la orice proteste, câţiva muncitori s-au detaşat faţă de masa protestatarilor, fiind mai vocali, devenid ad-hoc lideri ai protestului. Nu a fost vorba de aşa ceva, pentru că protestul a fost unul spontat, muncitorilor ajungându-le cuţitul la os. Aşa cum era de aşteptat, I.Ban, directorul combinatului, a fost contestat puternic de protestatari, astfel că acesta s-a gândit să ia măsuri. Aşa-zişii lideri ai protestelor au fost  concediaţi, chipurile pentru restructurare.

La aproape 7 luni de la proteste, cei concediaţi au fost chemaţi la Poliţia Rutieră Turnu-Măgurele, să dea declaraţii în legătură cu un dosar penal. Ioan Ban i-a reclamat pe muncitori că au oprit circulaţia pe şoseaua ce duce spre combinat. S-a angajat I.Ban la Poliţia Rutieră sau e doar un om de nădejde al securistului bătrân, Ioan Niculae? Nu ştim, însă e curios că, după 7 luni, muncitorii sunt chemaţi să dea cu subsemnatul pentru că, la un protest spontan, au fost oprite autobuzele care mergeau la Donau Chem. Se încearcă intimidarea foştilor angajaţi, pentru ca cei actuali să nu aibă curaj să se revolte. După ce că sunt restanţe salariale, că bonuri de masă nu s-au dat decât pentru 3 luni ( şi ne aflăm în decembrie), I.Ban îşi permite să intimideze nişte oameni care şi-au cerut drepturile, nu altceva. Domnule Ban, dacă sunteţi incompetent ( se vede de la o poştă), măcar lăsaţi răutatea la o parte. Acei muncitori nu sunt vinovaţi cu nimic.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 12 Decembrie 2014, 09:39
#3
@Floridor
Nu stiu daca este asa cum spui, cert este ca in 2009 inca se mai simtea inertia boomului economic din 2008. Asta nu inseamna ca Boc a guvernat stralucit. Altul este adevarul. Anume ca Niculae ca orice vulpoi batrin a cotizat si colo si colo. De aia nu-l doare capul niciodata.
floridor pe 12 Decembrie 2014, 09:03
#2
nu ma duc la combinat....
ba gigi asta se intimpla in vremurile portocalii,cind combinatul mergea iar oamenii isi luau banii si nu faceau greve,azi este altceva,desi oamenii au muncit si combinatul merge,oamenii nu-si mai iau banii,de esti corect cu oamenii, lumea te slaveste,de esti jgodie lunmea te injura,nu inseamna ca daca atunci il laudau azi nu pot injura,daca si-o merita,punct.
gigi pe 12 Decembrie 2014, 07:46
#1
sec*rist
"om de nădejde al sec*ristului bătrân, Ioan Niculae". Pai ce facem dragii mei,acum, Ioan Nicolae este sec*rist ? Nu il laudati voi,aici,la Turnu cu Stiri, cu ceva timp in urma ? Nu spuneati voi, la acea vreme ca, pe unde calca el, c*rge lapte si miere ? Nu il vedeati voi salvatorul judetului,omul minune ?!?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.