Senzaţional!!! - În comuna Liţa se petrec fenomene paranormale. Nici primarul nu poate explica misterul.

12 Decembrie 2014, 00:05 | 3879 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Misterul din comuna Lita.

De la un timp, locuitorii comunei Liţa sunt martorii unor fenomene inexplicabile. Până acum nimeni nu a reuşit să explice despre ce este vorba, astfel că întâmplarea a ajuns un mare mister. Dorel din fruntea primăriei,(chiar aşa se numeşte), nu a făcut altceva decât să amplifice misterul, oferind explicaţii "inexplicabile". Oprirea apei in comuna, de vineri până luni, este problema rămasă fără răspuns. La început, Dorel a spus că necazul este din cauza unei conducte care se sparge în fiecare vineri şi nu se poate remedia până luni. O săptămâna, două, trei, aceeaşi problema. Ce să fie, ce să fie? Primarul nu ştie ce să mai creadă şi, mai ales, ce să mai spună litenilor. Cei apropiaţi lui Dorel spun că persoane rău intenţionate vor să-l compromită.

Din unele surse este pusă la cale o conspiraţie a serviciilor secrete române, în colaborare cu serviciile secrete ale câtorva ţări prietene. Comuna Liţa prezintă interes destul de mare, pentru că acolo se întrepătrund energii subterane de mare valoare iar prin aer sunt curenţi. Dorel apăra interesele comunităţii şi de aceea este sabotat. Era bine să fie aşa, însă, în cazul de faţă, este vorba de incompetenţa dusă la extrem. Problemele cu apa din fiecare week-end nu sunt din cauza unor fenomene inexplicabile, ci pur şi simplu apa nu mai ajunge până la Liţa din cauza presiunii scăzute.

Primarul comunei ar trebui să dea explicaţii normale, nu paranormale. Lucrarea pentru alimentarea cu apă a fost prost făcută şi pentru asta trebuie să  răspundă Dorel.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Lita pe 15 Septembrie 2015, 18:23
#6
E limpede
Nu este clar ca o persoana rau intenționata sparge țeava?De ce decat vinerea?
victor pe 08 Ianuarie 2015, 16:50
#5
aosde
atita timp cit nu avem oameni competenti in primatie no sa se faca treaba ne duce cu zaharelu asta este daca oameni sunt prosti
Un litean pe 13 Decembrie 2014, 11:01
#4
de la tara
Culmea este ca numai vineri seara se intampla acest fenomen. Presiunea apei probabil era programata de "americani" sa scada numai vineri seara pana luni. Acum probabil " americanii" vazandu-se descoperiti de turnu cu stiri au lasat litenilor apa si la sfarsit de saptamana.Mai sa fie!

lita pe 12 Decembrie 2014, 20:54
#3
apa
are grija viceprimarul raicu cornel sa dea apa la liteni
Raducanu pe 12 Decembrie 2014, 09:26
#2
Vinovatii sa plateasca
Eu cred ca ceea ce a spus Dragnea ne dezvaluie misterul.Americanii sunt de vina.Mama ta de hot,Dorele,impreuna cu ceilalti hoti care au facut lucrarea.Sunt tare c*rios ce va spune Dragnea,e ceva miros de smecherie a TelDrum sau de vina raman tot AMERICANII?
l pe 12 Decembrie 2014, 08:36
#1
d
cumva o firma de-a lui dragnea a facut lucrarea?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.