Liviu Dragnea, un bărbat foarte atent cu domnişoarele sau un vulpoi bătrân?( Foto)

08 Decembrie 2014, 00:01 | 2760 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, un bărbat foarte atent cu domnişoarele sau un vulpoi bătrân?

Alegerile parlamentare din anul 2012 au fost inceputul carierei politice a celui mai tanar parlamentar din câte s-a putut vedea în România, Cătălina Ştefănescu fosta secretară a jupanului. Zona noastră a trimis în Parlament o domnişorică careia abia i se uscase cerneala pe diplomă, dar să mai ştie unde este satul Prundu? De atunci s-au spus multe, însă Liviu şi Cătălina sunt o sursă inepuizabilă de ştiri şi bârfă. Iată că cei doi fac ce fac şi sunt în centrul atenţiei fără să vrea. La galeria foto se poate vedea ca Dragnea ne face o demonstraţie de cum trebuie să te porţi cu o domnişoară, bineînţeles, nu oricare. Cătălina, la rândul ei, este atentă cu protectorul şi, conform spuselor ei, când era secretară la sediul PSD, avea grijă de cafeluţa jupanului şi chiar ii ducea câte o savarină, prăjitura preferată a lui Dragnea. Având mustăţi, jupânul se murdărea de frişcă şi nu ştim cine îi spunea şi cum şi le ştergea.

Revenind la fotografii, se poate observa cum Dragnea nu lasă pe oricine să îi ofere un scaun Cătălinei, dumnealui vrea neapărat să fie cel care iese în evidenţă. După cum se poate vedea, jupânul ia scaunul de la altă domnişoară înainte de a-l aşeza domnişoarei favorite. Invers, tot aşa proceda Dragnea? Ne îndoim că se întâmpla la fel. Trebuia să facă singur acest gest şi să nu implice o altă domnişoară. Prea multe energii pentru un gest care în loc să fie ce trebuia ne arată cu totul altceva. Click aici pentru galeria foto.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
cristi pe 09 Decembrie 2014, 11:37
#2
ghy
Daca sfida legea era si el la puscarie,dar se pare ca o face legal derbedeul asta
Grigoras pe 08 Decembrie 2014, 00:59
#1
UN TARAN HOT SI O FUFA
Dragnea nu are legatura cu politica,ci cu furtul si jaful din banul public.Asta este mijlocul prin care,el si familia lui trebuie sa traiasca,si nu oricum.In lux,sfidand legile si pe cetatenii romani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.