Interlopii din Tr. Măgurele sunt protejaţi de poliţie şi de administraţia locală. Zeci de minore sunt victime ale traficului de carne vie.

08 Decembrie 2014, 00:02 | 7667 vizualizări | 38 comentarii
Car Universal
Robert Bozianu conduce un BMW de lux, obtinut din proxenetism si camatarie.

Un scurt comentariu primit de la un cititor al site-ului ne-a determinat să aruncăm o privire în lumea interlopă a oraşului Turnu-Măgurele. Ca în orice oraş din România, şi aici majoritatea interlopilor sunt de origine ţigănească. Aşa-numiţii romi sunt conducători ai unor adevărate clanuri, care îşi împart oraşul. Sunt binecunoscuţi cei care se ocupă cu trafic de minore şi proxenetism, însă poliţiştii turneni sunt "orbi", dacă nu chiar complici. Nu sunt vorbe deşarte atunci când prin Turnu se aude că unii poliţişti îşi petrec noaptea de patrulare în braţele unor minore care aparţin unor ţigani.

Pentru a prezenta lumea interlopă a oraşului, iată comentariul care ne-a deterninat să scriem acest articol: "Să vă dau câteva adrese? În jurul Pieţei Municipale e familia Stan ( zis Bozianu) şi încă unul mic şi negru pe nume Macica. Pe strada Cetatea Turnu, vestitul Dorel ( Picu notarul ştie) La pasarela de peste calea ferată sau pe scara lui Tavocu ( Bloc D12) este un foarte mare proxenet ( Manex împreună cu fiul), au multe minore."  În acest scurt comentariu sunt prezentaţi cei mai importanţi proxeneţi si camatari din Turnu, însă, aşa cum aţi citit, nimeni nu-i bagă în seama. Poliţia turneană trebuie să lase laşitatea şi complicitatea şi să intervină. Minorele ( mai ales) şi celelalte fete, căzute în mrejele ţiganilor, trebuie salvate.

Domnule comandant, dacă nici dupa ce citiţi, negru pe alb, despre interlopii din Turnu, nu luaţi măsuri, înseamnă cu sunteţi corupt până-n măduva oaselor. E o ruşine ca, de ani de zile, ţiganii să-şi facă de cap în Turnu iar Poliţia să nu intervină. Ştim că majoritatea interlopilor sponsorizeaza PSD-ul, însă acesta nu-i un motiv pentru care poliţiştii nu pot interveni. Aşteptăm măsuri, altfel doar conducerea superioară din Ministerul de Interne mai poate face ca legea să triumfe în Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (38) Adaugă comentariu
Nu va interesează pe 14 Februarie 2024, 10:38
#38
Polițiști protejați lumea nu profitați
Cum să se facă lege la Turnu Măgurele când poliția vine l te-a bătut bărbatul și caută să te futa el k să nu mai fii supărată …ai mulți polițiști ce au uniforma pe ei k manechinele din magazine…să va fie rușine …am văzut cum fugea prin oraș cun un tânăr beat mort nu se ținea nici pe picioare și fugeau cu girofarele aprinse de parcă ar fi prins un i traficant…Sava fie rușine…Turnu Măgurele este un oraș fără legi
armando pe 11 Iunie 2019, 15:19
#37
sa va fut in gura
Bai bulangiilor in nainte de a discuta despre cineva informativa despre el si dupa vb de el je**silor .. inputitolor gunoelor cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin
Hugo pe 17 Noiembrie 2018, 23:04
#36
Proxeneti
Politia din turnu Măgurele nu o sa faca niciodata nimic nu mai ia măsuri politia din străinătate da jegoși din romania
vaca pe 15 Iulie 2016, 00:12
#35
vaca
bgcb
neacaisa pe 08 Octombrie 2015, 06:20
#34
o antrebare
Spre exempul daca te ameninta unu an Turnu sau ATI iei bataie cine te salvezza ? Daca la politie pana ATI rasp ai ia 15 min numai sa te cunuasca si 30 pt informati ansemna ca pana vin tu esti déjà morte smile



ca an 1 ora a
bombardieru pe 28 Ianuarie 2015, 12:12
#33
ciori obosite
grin
stefan pe 24 Ianuarie 2015, 11:42
#32
pentru berete
Dece pe cioara asta de berete nu il intreaba nimeni de vb ?

A nenorocit lumea cu dobinzi si amenintari politia inchide ochii

donica pe 06 Ianuarie 2015, 11:56
#31
raspuns
Faceti si Voii Daca Puteti.la Multi Ani@@ domnu primar :*
zeze pe 06 Ianuarie 2015, 05:52
#30
pff
La cati proxeneti sunt in turnu..romanii sau ti**ni ..e Lista Prea Mare,din Pacate..politia nu face Nimic ! Acesti Indivizi nu sunt In Stare Sa Faca Banii Muncind.. Halal Oras ..
Un vecin pe 15 Decembrie 2014, 15:02
#29
prox vs vacar?
sunteti in urma cu stirile oameni buni, hercule e vacar nuai e proxenet snake snake
babica pe 13 Decembrie 2014, 04:00
#28
proxenetism si camatarie
Cate apartamente si case sunt sparte saptamanal in oras??cati au ajuns la puscarie?toti au luat permise pe bani cu complicitatea politiei.
babica pe 13 Decembrie 2014, 00:11
#27
am uitat si de prietenul meu elvis
Si el are femei LA produs in germania
babica pe 12 Decembrie 2014, 23:25
#26
proxenetism si camatarie
Eu stiu mai multe despre mai multi interlopi din astia..antrebati de mari stazian,de mondy,toata magurelea cu ce se ocupa??au zeci de mii de euro pentru cazinouri si masinile ce le mai scumpe din oras din prostitutie din camatarie,din japci...mai nou terorizeaza pe cate un roman care a strans si el ceva banuti ca sa ia tot de la lume..de ce politia tace si nu intervine la turnu cand au loc scandaluri si amenintari antre ti**ni si romani..??o sa ajungem la saturatie si ori iesim toti din oras ampotriva lor ori ajungem la diicot buc*resti!
babica pe 12 Decembrie 2014, 19:43
#25
manex a luat 3 anisori cu suspendare
Manes smecherul a luat doar 3 anisori dar din pacaate cu suspend are . Oare de CE doar at it.urmatoarea fapta orfanu se duce LA odihna. Multi ani inainte LA racoare .
Anonim pe 11 Decembrie 2014, 19:33
#24
Ptr politie
Intrbatil pe cioara da Manex de unde a avut bani da sia facut avere . Iar el si copii lui domina orasul baieti lui sparge bate lumea obliga minorele la prostitutie exemplu Ramona Gilda dar politia inchide ochi ptr ca sunt platiti da Manex . Alt exemplu intrebatio pe Lavinia Manea cati ani a obligato sa prostitueze ptr el sau intrebatio pe laiascaDoina cum ia loat casele si a lasato pe drumuri . Scapatine de ciori ca fam Mirea
Anonim pe 11 Decembrie 2014, 19:03
#23
In atentia politiei
Oare chiar nu vedeti si nu va e rusine sa fiti dirijati si sa inchideti ochi la toate atrocitatile lor ? Manex a facut atat de mult rau e un mare camatar si proxenet iar copii lui il urmeaza . De unde are toata averea . Cat mai inchideti ochi nu vati saturat da spaga ? Intrebatio pe Lavinia cea patit cu el si cati bani a obligato sai dea . Sau pe laiasca Doina cum datorita ca e ti**n si are politia la picioare ia loat doua case si a lasato pe drumuri
margeletu pe 11 Decembrie 2014, 00:25
#22
moartea ciorilor
Fiecare cioara va pieri pe limba ei cra cra natie spurcata.
tot eu pe 10 Decembrie 2014, 23:56
#21
L.E.
Hadareni 1993

".....Incidentul i-a umplut de furie pe sătenii români și maghiari. O mulțime numeroasă și revoltată s-a adunat spontan și a luat atitudine împotriva romilor care se refugiaseră și se baricadaseră într-o casă. Și deoarece aceștia au refuzat să iasă afară pentru a fi predați poliției, mulțimea a dat foc casei. Doi dintre romi au încercat să părăsească în fugă casa incendiată, dar au fost prinși și omorâți în bătaie, în timp ce al treilea a ars de viu înăuntru. Romii vecini au încercat să intervină, iar ca răspuns mulțimea înfuriată a pornit prin sat dând foc în total la 13 case în care locuiau romi. Alte șapte au fost devastate. Romii s-au refugiat în localitățile învecinate, Chețani și Luduș.

FURIA POPULATIEI MAJORITARE a fost generată de faptele antisociale ale romilor și lipsa de reacție a poliției. În perioada anterioară incendierilor, au fost reclamate zeci de furturi din ogrăzile românilor și maghiarilor."



eu pe 10 Decembrie 2014, 21:40
#20
pentru politia romana
Politia intr-un asemenea orasel este coordonata de sefii administratiei locale.

E rusinos ça nu se schimba nimic in tara asta, interlopi rezista pentru ça platesc, platesc oamenii date nu sunt interesati sa-si faca treaba,ei sunt acolo pentru confortul l'or social.
PESCADOR pe 10 Decembrie 2014, 19:56
#19
RECHINU
cine este pestele partidului? INTREBARE PT UN VIITOR MAI LUMINOS
UniculOM pe 10 Decembrie 2014, 00:14
#18
Marginalizati-i!
Ti...nii sunt singurele animale de pe pamant care stiu sa vorbeasca doua limbi. Nu ar trebui sa li se dea nicio sansa de a interactiona cu romanii. In lagare cu ei! Moarte ti**nilor!
leana pe 09 Decembrie 2014, 18:36
#17
mai sint si alti proxeneti
Vecini mei. Hercule,cordos,excellent si ..

Elvis alu valer despre care sezice ca e homo
babica pe 09 Decembrie 2014, 18:30
#16
sefu meu elvis
Va rog:sa scrieti in articol si. Despre sefu Elvis .altfel ma super CE. El e mai Prost si el are femei LA prod us IAR din cind in cind chiar el se machiaza so ESE LA Estrada can de sa invatat LA aplecat dupa sapun site el.sefu meu e cel mai tare .she Pisa pe el.
un client de la bleak and white pe 09 Decembrie 2014, 13:43
#15
pt bozianu
Robert ai grija cand pleci pe la baie unde lasi telefoanele, pt ca Biscuite ti a luat tel si s a sters de la calendar ! Stii u ce zic, dar bine ca ii ai scrisi probabil si in alta parte
pt. Atentie pe 09 Decembrie 2014, 13:28
#14
sa moara ma-ta!
sa moara copii tai ca nu e d competenta politiei turnene traficu d persoane daca tinere dn localitatea asta sunt traficate in alte tari si abuzate? sper sa mori tu cu copii tai cu tot om bun ce esti. si toti care fac trafic d persoane. o sa beleasca p**a. stai ca intra dna-u si pn teleorman. daca cade dragnea cad toti ca un castel d carti d joc. si sa vezi cum or sa intre la parnaie alde bozianu si donica si mondi si toti analfabetii. si or sa le ramana ti**ncile cu plozii in brate p marginea drumului cu degetu-n gura.
Teodora pe 09 Decembrie 2014, 13:18
#13
C..
Lasa ca Teodora era mare figuranta. O ia ti**nu pn spania o lasa in c*ru gol si o baga la treaba. maine poimaine auziti ca produce bani p-afara. figurantele astea d obicei ajung niste ratate.
Gigi pe 09 Decembrie 2014, 12:54
#12
cazu lu mondi
scumpa mea coleaga de liceu, TEODORA, care a ajuns la p**a pt Mondi, oare ce face smile pe aia nu ii mai intreaba de sanatate nimeni ?!
Robert pe 09 Decembrie 2014, 11:14
#11
SA NU UITAM DE DONICA
Minoritarul asta je**s care are stranse relatii cu gasca PSD,de unde are atatia bani?????????????????????? Marea majoritate a acestor indieni sfideaza si fura ca si cei care ii protejeaza.Ei nu-si dau copiii la scoala,nu muncesc nicaieri,nu platesc taxe si impozite,nu respecta legile si nu au o conduita de oameni normali.Se cred in contiunare discriminati dar stau cu mana intinsa la politicieni pentru tot felul de pomeni.Si fondurile sociale dar si rabdarea noastra au niste limite.
nicu pe 09 Decembrie 2014, 08:32
#10
pt redactie
Politia este in prima linie a luptei cu infractorii. Politia intocmeste si face cercetari pentru dovedirea faptelor. NU POLITIA ESTE CEA CARE ARESTEAZA INFRACTORII. Proc*ratura este cea care retine si propune mandat la judecator. Judecatorul aresteaza. Degeaba se agita politistul daca proc*rorul nu sustine dosarul. Si de obicei se motiveaza ca infractorii nu prezinta pericol social sau prejudiciul este mic. Deaia sint lasati in libertate sa faca alte fapte. Politistul se lupta atat cu infractorul cat si cu proc*rorul care din anumite motive nu se complica. Si atunci ce poate sa faca politistul hulit de oameni : Da din umeri a neputinta. Deci o schimbare de atitudine trebuia luata de cei de deasupra politistului, adica cei ce au putere de decizie in dosarele facute de politie. Doar ati vazut nenumarate cazuri cind politia gaseste infractorul, il duce la parchet si de aici i se da drumul. Cine este vinovat? Amaratul de politist?
Nelu pe 09 Decembrie 2014, 00:17
#9
DIICOT
La portile alea inalte cu tepuse, de prost gust, s-ar putea ca peste niste ani sa le gasim o intrebuintare... ca tot traim in tara lui Dracula! O sa-i intrebam pe proprietari daca sunt facute din MUNCA CINSTITA. Si pe urma... Hopa sus! Stiu, acum e de ras! Pe viitor s-ar putea sa nu mai fie de ras. Ei or sa vrea instinctiv sa zboare dar burtile si lanturile de la gat o sa-i traga in jos! Nu va faceti iluzii baieti! Nu veti starni nici un fel de compasiune nici macar celor pe care ii considerati prieteni! grin S-a mai intamplat in trecut. De ce nu s-ar intampla si in viitor?! Toata frustrarea majoritarilor, acumulata in zeci de ani se va revarsa asupra voastra. Vorbe goale?! Poate! Dar ce este mai important, DORINTA e acolo, si e MAJORITARA! Si in Rromanika si in occident! Cat credeti ca o sa va mai suporte si aia!? Va uram cu bun temei! Noi "fraieri" si multi! Cat timp credeti ca veti mai putea SFIDA legile, bunul simt, cetatenii cinstiti si munca lor?
ZORRO pe 08 Decembrie 2014, 18:47
#8
La ROSIORI e mai rau!!!!
Ilie Valuta in centru, Metropol, Intim, Doua Dachin (mama si fica)-de pe Teilor-prostituate cu shtate vechi, Clanulurile taziganeshti, cu Viteazu in frunte toate au fete scoase la "produs"...Politia doarme in izmene!
cetatean pe 08 Decembrie 2014, 17:53
#7
Stiu
La cat de prost esti sigur esti Manea Tudor-Murex !!!!!!!!!!!!
cetatean pe 08 Decembrie 2014, 17:52
#6
Bai,L.E.
te dai destept si smecherit, dar esti vai de soarta ta...Prostu' dracu', ce dracu au alegerile cu c*rvele din Turnu,numai mami a ta stie...Prost-prost,asta esti !
L.E pe 08 Decembrie 2014, 11:01
#5
DIICOT
Aceste brute, cu existenta pazitara, trebuie sa stie ca istoria se repeta si atunci cand conditiile politice o vor permite vor plati cu ceva mai mult decat e prevazut in actualele legi... Mai devreme sau mai tarziu acest lucru se va intampla. Ungurii deja au inceput sa ia masuri sporadice. Infractorii sa nu uite nici un moment ce sentimente "calduroase" avem fata de cei ce fac astfel de infractiuni cu violenta. Sa nu puna botul la chestia cu "toleranta" si "corectitudinea politica" trambitata prin presa. E o moda, trecatoare... S-a vazut la algerile in Franta si UK. Radeti?! O sa "ne radem"...
Nelu pe 08 Decembrie 2014, 10:36
#4
DIICOT
Sa nu-i uitam si pe cei cu "activitate" in Spania, Italia, etc, poate mai marunti si nu asa de bine organizati. Daca ar fi doar proxeneism n-ar fi nimic dar poti fi acuzati de lipsire de libertate precum si alte infractiuni deosebit de grave cu pedepse de pana la 30(trei zeci ani) dupa legea de acolo. Cautati in presa nationala si internationala!
ce sa spunem pe 08 Decembrie 2014, 06:56
#3
baaaaa
lasati voi faptele de pe teritoriul altui stat, pe politisti i-as intreba de minore, astea merg cate trei pe strada vedeti cazul Gilda, si domnii poșitisti stiu totul, ca doar Katanga nu se afla pe teritoriul altui stat mad
Atentie ! pe 08 Decembrie 2014, 01:40
#2
NU E DE COMPETENTA POLITIE ROMANE
Mei oameni buni,nu e de competenta politiei Turnene faptele de trafic cu persoane ce le comit roamii pe teritoriul altei tari... nu mai dati articole aiurea...
Va dau eu raspunsul pe 08 Decembrie 2014, 01:24
#1
vorbiti aiurea
Adevarat! Acesti romi comit infractiunile mentionate in articolul acesta,insa faptele fiind comise pe teritoriul altui stat,e cert faptul ca nu este de competenta politiei Turnu Magurel si nici a Ministerului de Interne cum spune-ti voi desteptilor. Va fac cunoscut faptul ca puteti sa publicati tot ce vreti aici...insa,cel mai bine ar fi sa va vedeti de treaba. E clar un lucru,Politia Turnu,buna sau rea,toti apelam acolo. Nu puteti sa o desfintati. Vai de cap...vostru. PDL-ul cumva ???????!!!!!! La revedere !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.