Veste bună pentru chimiştii turneni: combinatul chimic Donau Chem Tr. Măgurele a fost repornit.

07 Decembrie 2014, 00:04 | 2647 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Donau Chem Tr. Magurele a fost repornit.

O veste bună pentru muncitorii de la combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele a apărut chiar în noaptea de Moş Niculae. Ioan Niculae, patronul concernului  InterAgro, proprietarul combinatului turnean, a decis repornirea acestuia după o pauză de o săptămână. Se pare că s-au reglat problemele cu plata gazului metan, astfel că, din noaptea de vineri, combinatul a fost repornit. Sperăm să nu mai apară probleme, mai ales că piaţa îngrăşămintelor chimice este favorabilă. Preţul acestora a crescut destul de mult, profitul combinatului turnean crescând în consecinţă. Credem că patronul Ioan Niculae trebuie să plătească salariile restante, mai ales că vin sărbătorile şi muncitorii chimişti turneni au nevoie,  firesc, de bani. Având în vedere că preţul gazului nu va creşte de la 1 ianuarie 2015( aşa cel puţin ne-au asigurat guvernanţii), avem convingerea că Donau Chem va funcţiona la capacitate în următoarele luni.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
vasile pe 07 Decembrie 2014, 20:06
#3
h
si proasta ptr.nechimisti
Pelea Iacob pe 07 Decembrie 2014, 19:04
#2
penalitati
Ar trebui data o lege de parlamentari ca in cazul ca un agent econimic intarzie cu plata salariilor sa se calculeze penalitati,achitate de agentul economic,de la data cand trebuie achitate pana cand se achita.
Muncitorul corect pe 07 Decembrie 2014, 00:22
#1
Niste HOTI si MIncinosi
Bine,bine,am inteles ca a repornit combinatul,dar restantele financiare cind ni le dau.Ca doar nu merge combinatul singur.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.