Oamenii de afaceri turneni au interese şi simpatizează cu partidul maselor.

07 Decembrie 2014, 00:07 | 3284 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Sediul socialistilor de caviar.

De când oraşul este condus de actuala putere, valorile s-au răsturnat şi nu numai, aproape nimic nu este cum trebuie. Simţim pe pielea noastră că nu este în regulă ce se întâmplă, multe lucruri fiind anormale. Printre atâtea ciudăţenii este şi modul cum oamenii de afaceri se raportează la politică. Oamenii de afaceri sunt în tabăra partidului socialist, partid de stânga ce, prin natura lui, ţine partea maselor, nu patronilor. Ce caută afaceriştii la pesedişti? În primul rând, majoritatea aşa-zişilor patroni sunt legaţi ombilical de PSD prin relaţii, contracte, protecţie, etc. Ne referim la majoritatea patronilor care au afaceri mai mari, pentru că  sunt şi patroni care nu depind atât de mult de partidul stat. Prin faptul că sunt atât de legaţi de un partid socialist nu mai este vorba de simpatie, aici sunt interese, corupţie, licitaţii, şpagă.

Ce căuta Dinu Floricel, zis Geantă, la sediul PSD  în ziua alegerilor? Nici măcar atunci nu au putut să rupă cordonul ombilical. Afacerile sunt afaceri iar politica trebuie să fie altceva. În această zonă, afacerile şi politica se întrepătrund sau sunt acelaşi lucru. Firma Teldrum, una dintre cele mai mari din judeţ, este una şi acelaşi lucru cu pesediştii, abonată fiind la contracte publice şi sponsor al partidului. Proinvest e o  altă firmă căpuşă care prosperă, şi încă foarte bine, sub umbrela pesedistă. PSD ar trebui să fie partidul maselor, al celor săraci în cazul de faţă, iar patronii să fie de dreapta. Oamenii de afaceri sunt beneficiarii asa-zisei politici socialiste, în locul celor mulţi, care sunt în atenţia pesediştilor doar în campaniile electorale.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
vali pe 13 Decembrie 2014, 09:11
#6
azil
In incinta acestui spital functioneaza un azil de batrani.? Daca este asa haideti sa le facem cadouri de sfarsit de an..poate imi lasati numele persoanei de contact care se ocupa de acest azil..va multumesc
aki pe 08 Decembrie 2014, 15:53
#5
adevarul
Afacerea cu transportul in comun si celelalte afaceri vizibile sunt perdeaua care acopera afacerea adevarata DROGURI Impreuna cu cei trei asociati Victor Ivan (manager al Spitalului),Danut Cuclea,Mihai si Floricel Dinu(Geanta) O sa se aleaga praful de copii vostri la cate droguri a-ti vandut la copii din Tr.Magurele si nunumai
au pe 07 Decembrie 2014, 19:36
#4
eu
sa nu uitam de lucian burdusel si de cu**a lui dana banu ....

cineva pe 07 Decembrie 2014, 19:19
#3
cineva
un hot isi bate joc de muncitori.

Un aparator al dreptatii pe 07 Decembrie 2014, 12:39
#2
Dinu Floricel este un EVAZIONIST
Cum sa nu fie in apropierea PSD cand Dragnea prin avocatul Nazat i-a scapat fiul de la inchisoare.Doar el a spus si s-a laudat cu acest lucru.A fost protejat de Comandantul Politiei Tr.Magurele,Petcu Haralambie si a celor de la Garda Financiara,atunci cand avea En-Gros-ul pe str.6 Martie.A intors serviciul facut de catre domnul Dragnea,punand la dispozitia PSD,ori de cate ori a fost nevoie,a masinilor de la firma Transalutus.Autobuzele si microbuzele duceau la Buc*resti sau unde era nevoie,angajatii din Primaria Tr.Magurele si a celorlalte institutii din subordinea primariei,la manifestatiile impotriva puerii si a guvernului.Manifestatii pe care le vedeam defiecare data la Antena3.Acum vedeti legatura?
ion pe 07 Decembrie 2014, 09:12
#1
psd
daca psd ar fi partidul saracilor s-ar cistiga alegerile cu peste 70%.toti sefii au averi facute din furat iar cind sunt anchetati sunt grav bolnavi.asa sa_i ajute dumnezeu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.