"Alo, alo, americanii, aici e Dragnea, România" - L.Dragnea a sunat la ambasada SUA.

04 Decembrie 2014, 00:10 | 2101 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Alo, ambasada? pare a spune L.Dragnea.

" Alo, alo, ambasada americană? Aici e Dragnea, România, iubitorul de amricani". Aşa ar putea începe un cuplet al regretatului Jean Moscopol despre acţiunea lui Dragnea de acum câteva zile. Speriat că se supără americanii, după ce i-a pus în rând cu Dumnezeu ( "De vină pentru pierderea alegerilor prezidenţiale sunt Dumnezeu şi americanii". dixit Dragnea), jupânul Teleormanului s-a grăbit să dea asigurări că nu a spus aşa ceva, că s-a înţeles greşit. Arestările baronilor locali ( aproape nu e zi în care să nu mai cadă vreunul) sunt un impuls să te pui bine cu toată lumea. L.Dragnea, care a promis investiţii chinezeşti şi muncitori chinezi, a devenit brusc un simpatizant al americanilor. S-o gândi la vreo plecare în SUA. Nu ştim dacă L.Dragnea sau Bombonica au aplicat pentru "green card lottery", însă nu ne-ar mira. Dragnea iubeşte chinezii însă vrea să trăiască precum americanii. Ce făţărnicie, jupâne! Probabil că a sunat ocupat la ambasada americană, astfel că L.Dragnea e cam speriat în continuare. Lasă America, baroane, vino in  Teleorman, unde te votează şi decedaţii.

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
The begining of the end pe 10 Decembrie 2014, 14:41
#5
for mister Dragnea
ce galben esti sefule, te macina diabetu? pun pariu k ai avut probleme mari cu alagerile astea si cu prietenasii din partid acu iar cu dna-u. asta sa fie inceputu sfarsitului pentru matale? Domnului sa ne rugam sa te loveasca bine! ca ai transformat Turnu Magurele in lagar d exterminare tu cu primarii tai care speram sa te insoteasca si aia p la parnaie si sa desfintzam primaria aia care e fundatie d ajutor social pentru ti**ni si pluton d executie pentru romani.
vasile de la scularie pe 10 Decembrie 2014, 12:07
#4
nu Moscopol
Nu Moscopol. Stroe si Vasilache isi incepeau cupletele cu "alo, alo, aici e Stroe, Stroe si Vasilache..."
Nicu B pe 04 Decembrie 2014, 19:47
#3
pentru doamna X
Stimata doamna dreptul la opinie a fost câștigat de mult când dumneata erai mica.poate ca nu am carte multa,dar gândesc mult mai bine decât dumneata.Nu cumva ai făcut Valahia.E mult mai grav să ai diploma si să fii PROST cu carte decât un prost fără carte ce zici doamna este așa?
G.Bran pe 04 Decembrie 2014, 15:52
#2
p s d
TIC TAC.A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ.Dosarul la preluat D N A .ADICA LAURA CODRUȚA KOVESI,E GROASA RAU CU VOTUL PENTRU UNII.
O telefonista de la VODAFONE pe 04 Decembrie 2014, 11:52
#1
Suna in SUA dar raspunde robotul
Dupa care il directioneaza catre DNA,iar DNA il redirectioneaza catre Rahova si Jilava.Ale dracului legaturi,Liviuleeee,schimba telefonul si suna la 112 sau la ISU.O sa ai nevoie in mod sigur.Dar sa nu te reredirectioneze si aia catre Salvare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.