Mihalcea Claudiu şi-a găsit un post călduţ la Primăria Turnu-Măgurele.

02 Decembrie 2014, 00:02 | 5216 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Mihalcea Claudiu.

Primăria Turnu-Măgurele, principala instituţie a oraşului, este locul unde hoţii se simt cel mai bine. Angajaţii Primăriei fură de la cele mai mărunte lucruri până la tunuri de miliarde şi voturi. Ultimul sosit în famiglie este Mihalcea Claudiu, fost şef de secţie la combinatul chimic Donau Chem, un individ dovedit că a furat îngrăşăminte chimice împreună cu Simionescu Adrian, parlamentarul evazionist. De la ditamai şef secţie Ambalare, Mihalcea a ajuns şefulet la o echipă de la spaţii verzi. Era şi păcat ca un profesionist în ale furtului să rămână pe drumuri, de aceea Primăria i-a întins o mână de ajutor. Partidul ţine cont de faptele bune şi a găsit un loc călduţ unui pesedist care a făcut multi bani pentru campaniile electorale.

Marelui şef de la secţia Ambalare, cu un salariu de 5.000 de lei, îi este greu să se descurce cu un salariu de puţin peste 1.000 de lei. Pe lângă banii de la Primărie, Mihalcea mai câştigă şi de la CJ Teleorman, acolo unde este consilier din partea PSD. Dacă în combinat a dat adevărate tunuri, din postura de şef la spaţii verzi, omul lui Simionescu trebuie să se mulţumească cu mici găinării. Cu timpul, s-ar putea şi o promovare într-o funcţie cu adevărat bună, însă pentru moment nu are ce face de aceea trebuie să se multumeasca fiindca nu este pe drumuri.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
cane beatrice pe 25 Martie 2015, 07:15
#11
HOȚIE
așa fac unii cu BANI GĂSESC UȘOR DE MUNCĂ.
anonim pe 23 Decembrie 2014, 19:30
#10
lingau
boule tu mai ai oua?Toata lumea vreau sa stie ca tu ai ucis un om,iar acum esti un om cinstit si onest.Nu iti este ma rusine ca ceri si acum pensie de intretinere de la fosta nevasta?Ai mancat-0 pe aia de bani cat a fost cu tine si dupa .RUSINE.Te-ai ingrasat ca un porc .O sa fac tot posibilul sa dau de fosta sotie sa aflam cat mai multe din trecutul tau .
anonim pe 23 Decembrie 2014, 19:25
#9
amintiri din trecut
cred ca nu a uitat ca a bagat un om de 24 de ani in pamant.La ora actuala mai cere pensie de intretinere ptr fetele lui care au 23 de ani de la fosta sotie din cate stiu aceasta mai are in intretinere un minor di a doua casnicie. Nici macar varsta frageda a acelui copil nu l-a induplecat atat pe el cat si pe cele doua surori VITREGE sa renunte s-o mai dea mereu in jud. pe fosta sotie ptr majorarea pensiilor de intretinere ptr cele doua fiice care lucreaza in Buc*r[removed]void(0);esti. Sa-i fie rusine.Oare nu-i este frica de D-zeu? excaim excaim excaim
[removed]void(0); pe 03 Decembrie 2014, 18:03
#8
O LICHEA !
UN LIPITOR DE AFISE UNDE PUTEA SE SE ANGAJEZE DECIT LA PRIMARIE, UN INGIMFAT FARA NICI UN MERIT.
claudiu mihalcea pe 03 Decembrie 2014, 10:21
#7
mare buc*rie
Bine ca a-m plecat de la combinat,deoarece riscam sa-mi inghete oualele.
anonim pe 02 Decembrie 2014, 21:48
#6
ptr primar
d-le primar,cunoasteti acest individ,toate lucrurile negative despre acest individ se vor deconta de catre dv.
cetateanu pe 02 Decembrie 2014, 20:13
#5
pentru CLAUDU AMECISTU
BA FRAERE ESTI UN GUNOI SI UN LINGAU SA VEDEM ACU CE FACI CA TEAI LAUDAT CA AI F.. TOATE FEMEILE DIN ABALARE ACU CE FAI F..SI FEMEILE DELA SPATII VERZI SAU PE CUCLEA ...SAU PE SIMII
Fanel pe 02 Decembrie 2014, 13:06
#4
RUSINE CUCLEO !
Astia sint oamenii pe care ii promovati?Nici acum nu v-ati trezit?Miscati-va repede,cit mai aveti timp,pentru ca zilele va sint numarate.O sa dati socoteala pentru toate prostiile pe care l-ati facut.
Eugeniu Carancea pe 02 Decembrie 2014, 11:03
#3
Curatenie generala la Primaria TR. MAGURELE
Curatenia o va face Justitia in primavara lui 2015.Vorba lui Ponta:"Scapa cine poate".Primaria trebuie scuturata de capusele si paduchii PSD.
nebunusatului pe 02 Decembrie 2014, 08:09
#2
primaria...
DESPADUCHEREA ...DESTELENIREA...ESTE NECESARA ...DAR CINE SA O FACA IN CONDITIILE IN CARE ACOLO S-A FORMAT UN CLAN ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.