Combinatul chimic Donau Chem Turnu-Măgurele a fost oprit. Neplata gazului, eterna problemă.

27 Noiembrie 2014, 00:04 | 4359 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

După o perioadă în care a funcţionat fără probleme, iată că Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele a fost oprit din cauză că nu s-a plătit gazul metan.

OMV Petrom a strâns robinetul si nu l-a mai pasuit pe Ioan Niculae. În urmă cu puţin timp, Ioan Niculae anunţa că vor urma timpuri bune pentru combinat datorită faptului că la nivel internaţional îngrăşămintele chimice au un preţ bun, dar iată că nu este chiar aşa. Neplata gazului nu este un semn bun însă se speră într-o repornire în câteva zile. În orice caz, patronul nu este cu gândul la combinatul Donau Chem, dumnealui fiind preocupat mai ales de împăierea elefantului, leilor, antilopei  şi a altor animale vânate în Africa. Probabil că s-a luat din banii pentru gazul metan şi s-a plătit aventura africană. Restanţele salariale sunt la ordinea zilei iar bonurile de masă se dau când conducerea îşi aduce aminte. Prioritare sunt altele, de la vânătoare la fotbal, numai muncitorii nu sunt respectaţi pentru munca depusă. Opririle din cauza neplăţii gazului sunt inexplicabile la o unitate aşa de mare, pentru că nu este permis un lucru atât de simplu dacă vrei să faci performanţă.

În această perioadă, îngrăşămintele chimice sunt la mare căutare şi de aceea combinatul trebuie să livreze cât mai mult.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
trutulescu pe 29 Noiembrie 2014, 20:29
#6
combinat
cine e director in combinat pirvu
Fan NICULAE pe 29 Noiembrie 2014, 12:38
#5
Respectul noastru Ioan NICULAE!!!!
Datorita OMULUI, CARACTERULUI si SPIRITULUI lui Ioan NICULAE orasul amarat Turnu Gaurele a existat!In dumneavoastra ne este speranta si nadejdea ca ne veti ajuta in continuare!!!!Respectul si imensa noastra admiratie pentru singurul INVESTITOR real din aces judet de KKT!
Dumitrescu F. pe 29 Noiembrie 2014, 09:37
#4
Multi dar......angajati la combinat
Inca odata se adevereste ca prostia si lasitatea este fara margini in Teleorman.
ion pe 28 Noiembrie 2014, 19:22
#3
combinat
mi-as dori sa se ajunga ca in acest combinat sa lucreze numai pensionari.Sa traiasca din pensie iar la combinat sa munceasca precum sclavii,adica gratis sau pe bani cind isi aduce aminte Nicolae.Asa sa ii ajute Dumnezeu! Amin.
marin pe 27 Noiembrie 2014, 11:45
#2
combinat
o sa va dea pielea de pe elefant
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.