La Tr. Măgurele, trei minori au fost prinşi de Poliţie în timp ce spărgeau un garaj.

27 Noiembrie 2014, 00:03 | 1792 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia.

In ultima perioada, furturile au devenit o obisnuinta in Tr. Magurele. Se fura orice, nu se mai tine cont de nimic. Unii dintre infractori sunt tigani minori, pentru ca pedepsele pentru minori sunt mult mai blande. Din cand in cand, Politia Turnu mai prinde cativa infractori, insa nu reuseste sa stopeze fenomenul. Conform IPJ Teleorman, poliţişti din Turnu-Măgurele au depistat în flagrant trei minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, toţi din Turnu-Măgurele, care încercau să sustragă bunuri din garajul părţii vătămate, un bărbat din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 13 Martie 2015, 11:42
#3
Hee hehee


Treaba e politica, nu conteaza cum traim noi romanii. Important e ca toti ti**nii sa fie liberi pana in ziua votului cand toti vor vota evident PSD, ptr ca ei fura si institutiile nu fac nimic sa stopeze fenomenul.



Cand se dicteaza politic peste toate institutiile se intampla asa ceva !!!!
etc pe 30 Noiembrie 2014, 15:29
#2
alt
Referitor la ceea c3 a spus antecomentatorul vreau sa spun doar cs din pacate are perfecta dreptate. Am un dossr la judecatoria Turnu, in calitate de pagubit din mai 2014 si nici pana i n ziua de azi domnul proc*ror de caz nu binevoieste sa dea un verdict.

Rusine domnule Iordanescu.
nebunusatului pe 28 Noiembrie 2014, 18:22
#1
Politia
E simplu, politistul il prinde ... instanta il scoate ca nu raspunde penal fiind minori, sau dupa caz ai da executarea pedepsei la domiciliu, hotul ramine liber si se intoarce sa-si continue activitatea exact de unde a fost intrerupt...de cele mai multe ori exact la pagubasul care la suprins in fapt ...ba-i mai si ride in nas si il ameninta ca data viitoare va fi ceva si mai si ...CONCLUZIA ?...AM DEVENIT O TARA DE KK ...Oameni buni trebuie sa na inarmam sa ne apoaram cu armele propietatea si libertatea,,,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.