Aviz credulilor: alimentele de la UE mai aşteaptă. Pesediştii îşi bat joc de românii săraci.

25 Noiembrie 2014, 00:04 | 2012 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ajutoarele de la UE mai asteapta.

Aşa cum era de aşteptat, multe pomeni electorale virtuale ( promisiuni) ale pesediştilor se vor duce pe apa Sâmbetei, pentru că au fost doar minciuni. Cu câteva zile înainte de alegeri, pesediştii au trimis prin poştă nişte cupoane de alimente pe care le vor primi  cei care au venituri sub 400 de lei. Mulţi oameni săraci s-au bucurat la gândul că vor avea curând câteva produse gratuit. Cupoanele erau prevăzute cu tot ce trebuie, inclusiv cantităţile de alimente pe care le primeau bieţii oameni. Valoarea produselor era de 128 de lei, un lucru bun pentru aceşti oameni săraci. Evident, Ponta şi-a arogat meritul acordării acestor produse, deşi ele sunt ajutoare de la Uniunea Europeană. Ca săracii să nu uite ce trebuie să voteze, s-a precizat că produsele respective vor fi distribuite începând cu 17 noiembrie, a doua zi după alegerile prezidenţiale.

Ţeapă!! Nici vorbă de aşa ceva, nu s-a organizat nici măcar licitaţia pentru aceste produse. După cum se ştie, la asemenea licitaţii se înscriu mai multe firme iar câştigătorul este stabilit abia după contestaţii, aşa încât, poate după Anul Nou să înceapă distribuirea acestor produse, dar o dată exactă nici nu se ia în calcul. Unde mai pui că acele cupoane vor suferi modificări, adică va scădea numărul de produse, pentru că, chipurile, cei care le primesc au acum o altă situaţie financiară. Ce ticăloşie! Ponta cheltuie în Dubai mii de euro pe şampanie iar amărâţii, care l-au votat, nu primesc nici acele kg de mălai şi făină promise de plagiator.

O problemă pentru pesedişti va fi organizarea licitaţiilor, pentru că acestea erau adresate firmelor de casă, însă cum alegerile prezidenţiale au fost câştigate de Klaus Iohannis, DNA -ul are ac de cojocul celor care îşi vor mai permite să fure banul public. Ce tristeţe pe Fiscuci şi firma sa Proinvest, firma care era pregătită să câştige  sute de milioane din licitaţiile organizate de Guvern. Of, of, o înfrângere nu vine niciodată singură! Săracii, care îi votează pe pesediştii lui Dragnea, vor rămâne cu pofta în cui, pentru că aceşti hoţi nu sunt interesaţi decât de bunăstarea lor, nu de alinarea suferinţelor celor care le-au dat votul. Din Dubai se vede altfel România, probabil că mai bogată, având în vedere costurile voiajului plagiatorului mongoloid.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Oprica pe 26 Noiembrie 2014, 19:51
#5
Asistati = Masa de manevra a PSD
Si unde locul de distribuire a ajutoarelor sociale?Tot la Cinema Flacara,focarul de miciuna si promisiuni al PSD?Mai bine ati face loc*ri de munca si astfel nu ar mai fi nevoie de tot felul de pomeni.
un cetaten pe 25 Noiembrie 2014, 14:40
#4
speluci
dupa pierea alegerilor spelucile de psd sau razgindit niste bulangi



Sarac care a votat altfel pe 25 Noiembrie 2014, 09:49
#3
Cine a castigat licitatia?
Sa nu-mi spuneti ca PROINVEST sau Procopiescu.Astia au furat cu complicitatea primarilor.Se aude,finule Cuclea?Vom face sesizari si plangeri penale pentru toate lucrarile facute de nasul PROCOPIESCU NICU.Si va asiguram ca stim cum s-au facut.Trebuie terminat odata pentru totdeauna cu gasca de hoti a PSD.
Ilie de scularie pe 25 Noiembrie 2014, 06:50
#2
DUBAI
Am auzit ieri bancul zilei cu DUBAI-ul. DUBA-I pregătită jupîne!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.