Dorel Popescu, primarul comunei Liţa, fură şi el ce poate. Reabilitarea casei, dovada că primarul este un veritabil "Dorel".

23 Noiembrie 2014, 00:05 | 5804 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Dorel, primarul comunei Lita.

Primarul comunei Liţa este cunoscut în toată zona,  fiind un tip înalt şi cu mustaţă. Dorel Popescu s-a plimbat prin Europa şi a ajuns până şi în Brazilia împreună cu gaşca Teldrum. Banii nu sunt o problemă pentru Dorel, fiindcă are bugetul Primăriei pe mână. Ultimul tun dat de primar, din cele care se văd, este faptul că şi-a renovat casa odată cu Şcoala din comună. Era şi păcat să arunce ce a mai rămas de la Şcoală şi să nu folosească la casa proprie. Bineînţeles că pe lângă zugrăvitul casei, domnul primar a dat tunuri mult mai mari, fiindcă şi dumneralui semnează contracte de zeci de miliarde pentru firmele protejate.

Alimentarea cu apă a comunei a fost un tun de peste 30 de miliarde lei oferit firmelor Teldrum şi WFA Impex. Bineînţeles că s-a furat mult iar lucrarea este de proastă calitate, pentru că una s-a trecut în acte, altceva s-a făcut pe teren. La momentul actual, sunt racordate foarte puţine gospodării la reţeaua de apă însă problemele cu presiunea şi chiar defecţiunile repetate  dovedesc că este o afacere puţin spus păguboasă. Revenind la reabilitarea şcolii, trebuie să menţionăm că firma care a efectuat lucrarea de 20.000 lei este firma lui Nicu Procopiescu. Nu ştim dacă aceeaşi firma a zugrăvit şi casa primarului sau Dorel a plătit meseriaşi.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Un fost coleg de S:S:D. pe 30 Ianuarie 2016, 19:54
#17
Eu il cunosc
De ce-l vorbiti de rau? dorel este un om mare,KKracter ZERO.
nec pe 14 Mai 2015, 09:28
#16
la aceasta data
primarul comunei lita este cel mai mincinos si mai perfid om..tot ce a fost la scoala pe care a modernizat-o de 2 ori a mers la nevastasa acasa ..tabla capriori blana..carate noaptea cu nicu ghevrec si alti soferi pe care primaria ii are angajati pe utilaje..se fura ca in codru si nimeni nu ia pozitie ..dar dupa ce il va inchide pe dragnea..urmeaza si primaria lita..nici o problema..
IC pe 15 Decembrie 2014, 21:00
#15
NU STITI NIMIC
NU STITI NICI SA VA EXPRIMATI SI VORBITI AIUREA
ely pe 25 Noiembrie 2014, 21:15
#14
asta mai lipsea
numai aveti de ce dracu sa va luati?? aia care fura ca in codru nu mai latrati nimic rusine sa va fie!!! chiar a facut ceva pt noi.

Neica Nimeni pe 25 Noiembrie 2014, 19:57
#13
Cap SEC
CARE BIBLIOTECA?



tot pe 25 Noiembrie 2014, 19:25
#12
rasp
De la dv din biblioteca nu se vede realitatea?
marin pe 25 Noiembrie 2014, 18:56
#11
pesc--r
alta ocupatie are----
Neica Nimeni pe 25 Noiembrie 2014, 09:42
#10
cap sec
INTOTDEAUNA ADEVARUL A DERANJAT. VA RESPECT PAREREA DAR NU ESTE OMUL CARE SA FACA PE STAPANUL.NU CRED CA A REFUZAT PE CINEVA CAND A AVUT NEVOIE. DAR IN FINE, COMENTARIILE SUNT DE PRISOS. CU STIMA!
domnu! pe 25 Noiembrie 2014, 08:16
#9
cap sec
Noi, cei care ii judecam suntem vei care l-am votat sau i-am votat. Iar pentru acest nesemnicativ lucru, caruia i se datoreaza mandatele lui, cred ca avem dreptul de a ne prezenta umila parere.

Cred ca aveti o conceptie gresita. Domnul primar edte alesul nostru si ar trebui sa fie cel putin mai politicos.Atata timp cat sta acolo, pe scaunul de ales este reprezentantul nostru si nu stapanul nostru.

DACA mai conteaza si eu tot pe el l-am votat dar ma deranjeaza opinia dumneavoastra CAP SEC
el si noi pe 24 Noiembrie 2014, 21:44
#8
prntru cei ...
Vreau sa.mi pun si eu acoperis cu o caldare d3 var......
Neica Nimeni pe 24 Noiembrie 2014, 18:51
#7
Cap SEC
Cine va credeti voi de ii judecati pe toti. Ar trebui sa vedem barna din ochiul nostru si pe urma paiul din ochiul altora. La Lita s-a facut ceva si calitatea vietii a crescut datorita acestui primar care s- implicat trup si suflet. Scoala reabilitata, gradinitele- la fel, trotuare, podul si rusca din vaidei, rusca de la Marmalichi, apa c*renta ( care uneori la final de saptamana cineva o opreste spre a-l compromite pe primar), dotarea primariei cu utilaje folosite in sprijinul cetatenilor, biblioteca si biblionet functionale, microbuz pentru elevi,targul saptamanal, etc. Iata ca unde exista interes se face ceva. Si oamenii o simt.
euu pe 23 Noiembrie 2014, 16:45
#6
numai mintiti
frate voi vorbiti sa va aflati in treaba dar nimik nu e adevarat din ce spuneti,,,,la LITA se munceste si altii mai buni nu cred ca sunt momentan ...poate numai ciobani si analfabeti,,ca voi de fapt

A lu Sandu pe 23 Noiembrie 2014, 10:40
#5
Niste prosti cu capul mare
Dorele,sa te pregatesti de controale si de....Dar pe acest Procopiescu cine il opreste sa nu mai fure constant si progresiv din banii nostri?Se aude mai,Cucleo?Ai invatat de la Mohanu si Dragnea tot ce e mai rau.Sfarsitul e aproape pentru fiecare dintre voi.
cine eu? pe 23 Noiembrie 2014, 08:18
#4
.........
Sa mor eu daca am furat!!!

Ba esti prost?
el si noi,cei care il votam pe 23 Noiembrie 2014, 08:12
#3
ne mintim singuri
Noi,oare la ce ne adteptam...? SUNTeM VINOVATI. Noi l-am votat,si atrntie,urmeaza petarda suprema LUCI CHIURTU care se pare ca deja a pus gaj primaria la camatari. Imi pare rau penttu premonitie,dar se pare ca este principala promisiune de campanie a viitorului primar!!!Este un exemplu de conduita si comportament! Vorbeste f. frumos cu oamenii,mai ales cu cei de la ajutorul social,si el si domnu' primar!
gigi pe 23 Noiembrie 2014, 05:07
#2
dorel
pentru o caldare de var care a luato faceti atata galagie
qurtu pe 23 Noiembrie 2014, 01:31
#1
spaga
k fura nu este o noutate,sa-l vedeti beat si pisat pe el

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.