Autoturism furat din Olanda, retinut de Poliţia Tr. Măgurele.

21 Noiembrie 2014, 00:03 | 2116 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia turneana a retinut in trafic un autoturism furat din Olanda.

Autoturisme inmatriculate in strainatate, mai ales in Bulgaria, circula destul de des prin Tr. Magurele. Se mai intampla ca unele dintre acestea sa fie furate din strainatate, astfel ca sunt date in urmarire. Un asemenea caz s-a petrecut zilele trecute, cand politisti din Turnu-Măgurele au oprit in trafic pentru control un autoturism condus de un tanar in varsta de 28 de ani, din localitate. In urma verificarii s-a stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca furat din ziua de 03.07.2014 din Olanda, existand in acest sens o semnalare. Politistii au luat masura indisponibilizarii autoturismului, fiind ridicate si toate documentele autoturismului. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de "furt in scop de folosinta", fapta prevazuta si pedepsita de art. 230 din C.P., urmand a se propune solutie prin Parchet.

 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
getaenache pe 21 Noiembrie 2014, 21:26
#2
hoti sub acoperire!!!.
Nu inteleg de ce nu se spune numele hotului, este "hot sub acoperire!!!!".

vasile de la scularie pe 21 Noiembrie 2014, 13:17
#1
Chiar?
Extraordinar! A reusit politia noastra asta?!Pai nu vede masinile care circula pe rosu pe str. Praporgescu, nici masinile parcate aiurea, pe trotuare si pe trecerile de pietoni. Daca ar verifica toate masinile cu numere straine ar avea mari surprize.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.