Scandalos: manual de religie din Teleorman - Iisus l-a înviat pe Lazăr ca să-l trimită la vot.

20 Noiembrie 2014, 00:03 | 1989 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Manual de Religie.

Un scandal de mică amploare a izbucnit în judeţul Teleorman, după ce inspectorii şcolari au descoperit nereguli grave în conţinutul manualelor de religie.
      Printre altele, un manual destinat clasei a II-a prezintă tendenţios minunile săvârşite de Mântuitor, lăsând să se înţeleagă că Iisus ( numit si Liviu)  l-ar fi înviat pe Lazăr ca să-l trimită la vot, explică Decebal Popescu, specialist în teologie aplicată. Potrivit manualului incriminat, Iisus le-ar fi chemat pe rudele lui Lazăr la mormântul acestuia şi le-ar fi poruncit să ridice lespedea de piatră, pentru ca Lazăr să poată merge la vot.

"Şi zicând acestea, a strigat cu glas mare: Lazăre, vino afară! / Şi a ieşit mortul, fiind legat la picioare şi la mâini cu fâşii de pânză. Iisus le-a zis: Dezlegaţi-l şi lăsaţi-l să se suie în autocar, căci nainte de a cânta cocoşul de trei ori, urnele se vor închide!", citeşte Popescu. “Mi-e şi jenă să citesc mai departe, dar vă spun atât: urmează trei pagini despre înmulţirea uleiului şi făinii la un miting în Saelele.”

Cu toate acestea, mulţi teleormăneni se opun rectificării informaţiilor din manualul de religie. “E chiar atât de grav să-i lăsăm pe copii să creadă că se pot implica în viaţa politică a comunităţii şi în viaţa de apoi?”, a întrebat, retoric, un reprezentant al autorităţii locale din Turnu-Măgurele.

sursa:timesnewsroman

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.