Liviu Dragnea are astăzi termen în dosarul privind frauda de la referendum. Veste rea pentru jupân: Ponta l-a lăsat înlocuitor pe Oprea, nu pe Dragnea, aşa cum era normal. Să ştie ceva plagiatorul?

20 Noiembrie 2014, 00:04 | 3055 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Astăzi, joi, 20 noiembrie, este termen nou în dosarul "Referendumul fraudat", dosar  în care Liviu Dragnea este cap de lista. Până la ultimul termen, magistraţii au audiat toţi martorii, de acum încolo se aşteaptă sentinţele. După pierderea alegerilor, jupânului nu-i mai arde de nimic. Dacă ieşeau învingători, Dragnea putea spera să scape ieftin, în cazul de faţă, nu mai are ce să facă.

Se pare că Dragnea a fost întrebat de instanţa dacă, în varianta în care va fi condamnat, e de acord să presteze muncă în folosul comunităţii. Există o soluţie şi mai bună: în cazul în care va fi condamnat, domnul Dragnea  să presteze muncă în folosul comunităţii chiar din închisoare, ţinând uşa deschisă pentru următorii, adică Simionescu, Fiscuci, Cuclea, Marinaş, etc. Sperăm că L.Dragnea să se prezinte de această dată în instanţa, nu de alta, dar Ponta a plecat în vacanţă şi l-a lăsat în loc pe G.Oprea. Se zice că gura păcătosului adevăr grăieşte. În cazul de faţă, să ştie ceva Ponta şi să nu se mai complice cu Dragnea, adică să-l numească înlocuitor şi după 2 zile să fie nevoit iar să-l schimbe? Vom vedea, însă procesul lui Dragnea va arăta şi celor care au fraudat la alegerile prezidenţiale că nu sunt imuni la dosare penale.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
dana pe 28 Decembrie 2014, 12:01
#12
cotofana
la puscarie cu je**su si m...u
\n
Dan Spania pe 21 Noiembrie 2014, 11:50
#11
Asta e
Vezi Domnule Dragnea ce iubit esti hahahahahahahah Asa meriti
baros boase pe 20 Noiembrie 2014, 22:10
#10
nu e corect !!!
nu poti sa ceri confiscarea averii la Dragnea, Marinas & Co, si sa intri in Turnu, sa vezi palatele Bozienilor, si tot ce mai e in zona Victoriei ...e urat smile
Tr mag pe 20 Noiembrie 2014, 18:33
#9
Ia citeste mai ametitule de Dragnea
Tie ti-e rusi au ba punem noi mInuta pe tine
Uitativa ce fata de prost are Dragnea Uuuuuuhaaaaa pe 20 Noiembrie 2014, 18:31
#8
aoleo vai steaua ta duute nene
Lasane frate lasane eee hai ca ne plictisesti diareaaa dreacu

Islazu Lita Ciupeceniu..... pe 20 Noiembrie 2014, 18:29
#7
Eu teleorman nu bulangiu ala de Dragnea
Sa vezi bulangiu dreacu ce nai vazut Moama ce ne-am buc*ra sa ne vedem sa vezi rIs oaaaaaaaa
Eu teleorman nu zdreanta asta de Dragnea pe 20 Noiembrie 2014, 18:25
#6
Ia citesta bai mascariciule de Dragnea
Pai tu mai ai c*rajul sa vi la teleorman bai vacarule Moama daca punemem mIna pe tine cu toate garzile tele vai de mata si de tactu ala.... Ptiu f...e...inn GIt pe ma........ta..Mars din fata noastra bai sa nu mai calci pe aici UUUUUrIItule Ptiu f....e In gIt pe mata de fraier La munca de jos fraere cu tine Hai ca vezi tu .....
\n
dragnea pe 20 Noiembrie 2014, 16:30
#5
la puscarie
sunt in asentimentul vostru hai sa nu-l mai lasam sa conduca tara sa-l ducem la puscarie si dupa el fiscuci cel mai mara hot ca a avut de la cine sa invete simionescu marinas si apoi cuclea care are contracte cu teldrumul firma lui dragnea actiunile la purtator adica la dragnea jos cu ei.Stam de vorba cu cineva si imi spunea ca nu-l apuca sarbatorile de iarna. ce mas buc*ra si pe linga mine si altii.
Zona Vest pe 20 Noiembrie 2014, 11:59
#4
DUPA FAPTA SI RASPLATA
Confiscarea averii trebuie sa rezulte din faptele de coruptie.Dar faptele au fost facute in urma unor infractiuni,deci,infractiunea este pedepsita si cu inchisoarea.Adica ala care fura o gaina sau o bicicleta sta la puscarie 2,3,4,ani,iar Dragnea sa umble liber printre noi???
stan pe 20 Noiembrie 2014, 09:41
#3
comuna saelele
solicit un control din partea c*rtii de conturi si a dna la primaria saelele
nebunusatului pe 20 Noiembrie 2014, 07:33
#2
dura lex, sed lex
Ma aliez parerii lui gogu ... sa le fie confiscate averile dobindite ilegal ...iar munca in folosul comunitatii sa fie la o anume unitate unde chiar sa munceasca, nu sa taie frunza la caini asa cum fac destule capuse pe banii nostrii ...sau daca prefera sa isi ispoasesca pedeapsa la benga ...si sa iasa cu rozeta sparta(daca nu cumva op are deja asa...nu se stie,,,)
gogu pe 20 Noiembrie 2014, 01:54
#1
pe el
Sa nu-l mai bage in puscarie sa cheltuie statul o gramada de bani cu el.sa-i confiste averea sa-l lase in c*ru ghol de borfas ce este!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.