Puşcăria, mai aproape ca Preşedinţia. Jigodiile pesediste trebuie să ia mâinile de pe oraş. Felicitări celor care au crezut că PSD-ul lui Dragnea poate fi învins.

17 Noiembrie 2014, 00:20 | 3608 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Klaus Iohannis - Presedintele Romaniei. foto: hotnews.ro

Victoria lui Klaus Iohannis este un semnal pentru întreaga ţara că românii  vor să scape de partidul desprins din comunişti. Pentru Turnu-Măgurele este momentul să numărăm zilele până când pesediştii vor trebui să plece: unii la închisoare alţii unde ştiu, în orice caz, oraşul se va scutura de căpuşe. Puşcăria este mai aproape decat preşedinţia pentru Liviu Dragnea, Simionescu, Fiscuci, Marinaş, Rovenţa şi toţi cei care au furat de la voturi pana  la banul public. Căţeii, marionetele şi oamenii de paie, care au furat voturi, au tot respectul turnenilor şi vor fi puşi la tabloul de onoare.

Cât credeaţi că o să dureze bătaia de joc? Totul are un sfârşit şi teleormănenii cu bun simţ au meritul lor în victoria lui Iohannis. A venit timpul socotelilor şi nu ştim cum o să iasă, dacă nu plecaţi de bună voie. Cine vrea să fie respectat, să se retragă şi să lase locul celor care vor să facă ceva pentru acest oraş. V-aţi bătut joc în ultimul hal de un oraş iar locuitorii nu mai au răbdare. Cât să mai suportăm umilinţa? Dacă sunteţi nesimţiţi şi nu plecaţi, o să intraţi în istorie ca nişte javre ordinare. Unde sunt banii oraşului? Vor urma sesizări la DNA, pentru  ca procurorii să ancheteze jaful din acest judeţ. Vorba unui clasic in viata: "scapa cine poate".

 
Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
Elena pe 18 Noiembrie 2014, 11:04
#26
O dorinta
am o varsta, mi-as dori sa apuc ziua cand de la primarie vor pleca PSD-istii, nu am votat niciodata PSD

Ilie de la scularie pe 18 Noiembrie 2014, 06:44
#25
@Goe
A mai rămas ceva de furat pe aici? N-au furat Dragnea și ai lui tot? Băi, voi nici acum n-ați realizat că ați pierdut?
nelepcu pe 17 Noiembrie 2014, 22:13
#24
islaz
mai bine asa,puteti sal iubiti in gura ca nu stie cine e
ponta pe 17 Noiembrie 2014, 21:46
#23
petitie
http://www.petitieonline.com/in_atentia_cna__ridicarea_licentei_postului_antena3
ISLAZ pe 17 Noiembrie 2014, 21:35
#22
Geara si lumina
Dragi cetateni la islaz in ultimele clipe ale votari dl Geara si consilieri pupatori au inceput sa ameninte cetateni comunei ca nu or sa mai primeasca ajutor social si indemnizatia pentru lemne daca nu il voteaza pe Ponta asta in gura mara fara nici o frica de ca doar e stapanul satului in acest moment drept rasplata ca nu a iesit Ponta Dl Geara a oprit iluminatul public stam in bezna ca in epoca medievala.
biscuite pe 17 Noiembrie 2014, 21:03
#21
turnu
la restaurantul de la hotel a aparut o nouaTATE se numeste zeama de catuse.sant invitati toti acolitii lui dragnea
cetatean pe 17 Noiembrie 2014, 20:54
#20
Jud. Teleorman-rusinea tarii!
Suntem de toata ocara, am ajuns mascaricii tarii, toti rad de noi, s-au inventat si banc*ri pe seama noastra, suntem huliti peste tot si toate din cauza unui singur om, Dragnea si acolitii lui Stai de vorba cu psd-istii si nu le vine sa creada ca au pierdut alegerile!Mai grav este ca nu constientizeaza de ce ! Ei nu au vazut bataia de joc cu diaspora, legea amnistiei depusa in parlament, coruptii din parlament, aroganta si minciunile lui Ponta si mai grav ca sunt cativa primari in zona, care au pus mana pe putere, se simt atotputernici si ma gandesc aici la: Fam. Gadea, Geara, Stefan Marinel, Cuclea, primarita Barbuleasca si altii. Ma intreb daca nu ar fi hotiile de la vot, cu caratul batranilor, urna mobila,turismul electoral, votul mortilor, intimidarea si amenintarea oamenilor, cati oameni ar vota psd?. Chiar credeti ca va iubeste lumea?

Despre Iohannis ce sa zic, o fi el mutulica, poate nu vorbeste bine romaneste, nu este crestin, nu are copii, dar este NEAMT!
gigicu pe 17 Noiembrie 2014, 19:29
#19
excrocii
acum se vede cm dragnea si altii au conventii pentru sustinerea la conducer a unor profitori cum ar fi victoras,nutica amntul,familiarusu si cel mai tare pnl-ist /nulitatea de cune marin(prefect din analele universale ale c*riozitatilor.un idiot analfabet.sic



unu pe 17 Noiembrie 2014, 19:26
#18
tic...tac
http://youtu.be/q_0Dw2qxi68
goe pe 17 Noiembrie 2014, 19:13
#17
ma......
Voi ce faceti ! Treceti la furat ca asa vine rinbu
eu pe 17 Noiembrie 2014, 18:54
#16
Sa ramana Ponta la Guvern!
Eu vreau sa ramana guvernul Ponta, ca sa vedem cum scoate camasa dupa pomenile electorale facute din bugetul statului.

Sunt c*rioasa cum va arata bugetul pe 2015 facut de Guvernul Ponta. Oricum va fi dezastruos, dar macar sa-si asume dezastrul creat.

Iohannis trebuie doar sa vegheze la respectarea legii si a dreptatii. grin
Dragnea......... pe 17 Noiembrie 2014, 18:32
#15
puşcărieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!
Dragi PSD-işti,păstraţi-l în continuare pe Dragnea şeful campaniei electorale şi nu veţi avea preşedinte nici în anul 2050.Tot pe mâna lui Dragnea aţi mers şi în campania lui Geoană şi aţi făcut un mare bine poporului român.Aşa că,spălaţi-vă pe cap cu Dragnea,dar cât mai repede,pentru că DNA-ul e pe urmele lui.Dragostea lui,Bombonica,îi va arunca printre gratiile de la Rahova chifteluţe pregătite la hotelul Turris.Dacă ANAF-ul nu va pune sechestrul pe el....Şi se mai apropie termenul dosarului de la referendum,pe 20 noiembrie.Iar jupânul Dragnea este băgat până-n gât în furtul din 2012.Partidul corupţilor a fost pulverizat de românii din ţară şi din diaspora,pe care PSD-ul îi desconsideră de ani de zile.
Realitate pe 17 Noiembrie 2014, 18:21
#14
Raspuns lui Ilie...
Sa dea Domnu' sa ai dreptate. Chiar sunt c*rios cine va face parte din guvernul lui. Pana acum cei care l-au sprijinit sunt tot cei din vechiul guvern BOC. Sa fim realisti.
Ilie de la scularie pe 17 Noiembrie 2014, 18:08
#13
@Realitatea
Bai fratii mei elefanti psd-sti, fiti mai barbati si asumati-va deschis infringerea! Nu mai inventati teme false de abatere a atentiei de la un fenomen clar ca lumina zilei: ati luat bataie! Punct! wink Ce-o mai dati de gard cu Udrea, sau cu Monica Macovei? Voi ati uitat semnul de adio PD, adio PDL de la perdeluta? Cine dracului crezi tu ca ar fi destul de idiot sa se inhame cu BaSSescu? Ala e cadavru politic, si ghiulea de piciorul oricaruia se va asocia cu el.
Realitate pe 17 Noiembrie 2014, 17:19
#12
Apa chioara
Ce crede-ti ca se va intampla dupa aceste alegeri? Poate se va forma un nou Guvern format din acolitii marinarului, poate cu el Prim Ministru, Udrea si Macovei. Vor incerca iarasi sa iasa din "CRIZA" : Parc*ri la sate si terenuri de sport in panta etc. Loc*ri de munca ....... Nu stiu ce SCHIMBARE s-a votat
amicul pe 17 Noiembrie 2014, 16:30
#11
mamaliga
a explodat mamaliga! ce au semanat aia au cules! trufia si mandria colaborate cu prostia ia inrait pe oamenii din turnu magurele care au votat sa se razbune pe niste lingai care nu stiu decat sa se creada atotputernicii!oameni lipsiti de caracter care au uitat cine au fost si in aroganta lor se cred de neinlocuit! trist dar adevarat!nu vreau sa dau nume pt ca nu imi sta in caracter dar marea majoritate stiu care sunt!
Tugurlani pe 17 Noiembrie 2014, 16:26
#10
Precizare
Si PDL-isti sunt la fel...doar ca la Turnu Magurele sunt mai putini smile))Asistam la o lupta a intereselor la nivel inalt wink
AM VOTAT NEMTESTE pe 17 Noiembrie 2014, 14:04
#9
SPER SA FIE SFARSITUL CIUMEI
am votat klaus am votat dragnea la pusssssccccccaaaaaaarrrriiiiiiiiiieeeeeeeeeeee si toate mizeriile rosii sa se duca unde le este locul ROMANII au demonstrat ca atunci cand vor sunt cea mai mare putere bravo ma buc*r pt toti tinerii din romania ca au facut diferenta si sa nu uitam jos palaria pt diaspora cu toate piedicile puse au demonstrat ca sunt cu adevarat romani si vor ceva mai bun. eu unul vreau DRAGNEA LA PUSCARIESI CONFISCAREA AVERII LUATE FRAUDULOS DE LA ACEST NEAM ROMANESC CA NU A MUNCIT TASO SAU TASOMARE SA VINA EL SA PUNA MONOPOL NOI TINERII NU PUTEM FII PROSTITI CU 3 BRICHETE SI UN PIX NOI VREM SA AVEM LOCURI DE MUNCA STABILE SI SA DUCEM UN TRAI MAI BUN NU SA IZGONIM INVESTITORI CUM A FACUT O PANA ACUM DRAGNEA TRAIASCA ROMANIA SI SPER CA DREPTATEA SA TRIUMFE
franchestain pe 17 Noiembrie 2014, 13:39
#8
turul 2 frate l-am ghicit albastru
Telermanu frate e fratele meu siam sal stimez siam sal respect dacus încolo.Rog redactia sa numi mai blocheze accesu dupa saitu asta asa cum a facuto pînacus în 4 runde de cîte 2 saptamîni doar finca cam folosit des vorbe ca *canali iliesco comuniste* ca corect ar fi sai blocheze pe aia care sia bagat direct tot felu de instrumente de percutie ca cînd ma uit indarat nu vad unde miam bagat io ceva cu toate ca careva sa gasit întoadauna sa ma trimita la gaura divina si sa mio traga original.Ma buc*r ca va buc*ra ca cîstigat democratia în paguba la demonocratia iliesco comunista.E 16 noemvrie istoric care va ramîne petru toadauna si ma simt onorat ca contenporan cu duneavoastra la pagina asta de istorie si pe saitu asta.Salutari la toti comentaristi sin special lu maestru Ilie ca care nu recunoaste io recunosc ca vreo 99 % a avut dreptate n toate.Cu Dumnezeu înainte si la mai bine.Amin!!!
coclea pe 17 Noiembrie 2014, 09:32
#7
rumeu
psd e o mizerie care capuseaza orasul
un cetatean pe 17 Noiembrie 2014, 08:43
#6
infringerea psd
am votat inpotriva ciumei rosii sa iubim in gura pe ciuma rosie cuclea dreagnea gizea cornel belu broscoi comunali vampire
ura pe 17 Noiembrie 2014, 08:29
#5
am infrant. buna asta
Prima initiativa legislativa. Revizuirea constitutiei. Pasul 2, articolul unu (1) din constitutie abrogat. Pasul 3, unguri poftiti la voi in tzara. Lucru bine facut.
Ilie de la scularie pe 17 Noiembrie 2014, 07:39
#4
Scapă cine poate?
Dragi turneni, sunt atît de buc*ros de victorie încit am ieșit în stradă cu niște amici cu șampania în mînă. Dar... eu sunt ceva mai realist și sceptic în ceea ce privește pe Dragnea și ai lui. Amintiți-vă că și BăSSescu a promis același lucru: Dragnea în țeapă în Piața Victoriei. Și nu s-a întîmplat nimic. Poate cu neamțul lucrului bine făcut acest deziderat se va îndeplini. Așa să ajute Dumnezeu!
DONALD RATOIUL pe 17 Noiembrie 2014, 03:21
#3
Spune Miki Mouse:
Daciana,dragostea mea,AM INFRINT !SCAPA CINE POATE!DACA MAI POATE.
TUZGUREANU pe 17 Noiembrie 2014, 03:00
#2
pt.pensionarii spalati pe creieri ai PSD
Ia mai iesiti pe strada sa faceti propaganda rosie,sa vedem cine va mai asculta sau daca va scuipa cineva.Era sa distrugeti viitorul copiilor si nepotilor vostri.Pe banii cui stati voi si faceti agitatie PSD-ista pe la Cinema Flacara?Apropos,mai este acolo depozit de alimente pentru milogi si puturosi?
Pridalie pe 17 Noiembrie 2014, 02:37
#1
O simpla propunere
Nu s-ar putea face in Turnu Magurele un referendum pentru suspendarea si trimiterea in judecata a Primarului Cuclea?La cat s-a furat si s-a jefuit in orasul asta,nicio pedeapsa nu este prea mare.Proco,n-ai plecat inca la tara la Moldoveni?Daca nu dispareti,va urma o perioada foarte grea pentru rahati ca voi.Nu e o amenintare,e o simpla si nevinovata propunere de care e bine sa tineti cont.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.