Veniţi la vot! Nu mai lăsaţi pe alţii să vă decidă soarta!

16 Noiembrie 2014, 00:08 | 2255 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Sectie votare.

Astăzi, duminică, 16 noiembrie, are loc turul doi al alegerilor prezidenţiale din România. E un moment decisiv, pentru că vom alege un preşedinte al ţării pentru următorii 5 ani. Cum va arăta România peste 5 ani? Dacă ne uităm la cei doi candidaţi, vom observa că unul dintre aceştia, deşi tânăr, are intenţia să ne ducă în trecut, atunci când cei care furau aveau un paravan  chiar în şeful statului. Timpul lui Ion Iliescu nu e foarte departe şi plagiatorul cu faţă de mongoloid doreşte să îndrepte România spre acele timpuri. Ponta, ca orice mincinos, se arată român verde, însă nu ştie nici măcar prima strofă din imnul naţional.

Un individ care se preface credinicos, dar care s-a despărţit de prima soţie atunci când aceasta era gravidă, luând-o pe "fata popii", cum îi spune un sprijinitor, Vadim. De cealaltă parte, Klaus Iohannis, un fost profesor de fizică, primar al Sibiului, care n-a avut niciodată vreo funcţie într-un guvern. N-a fost ministru, n-a fost premier, a rămas un simplu primar. Ceea ce a realizat la Sibiu întrece orice aşteptări, astfel că Iohannis a fost votat într-un procent uriaş de cei de acolo. Trebuie să menţionăm că Iohannis este român, născut în România, cu origini germane.

Aceştia sunt cei doi candidaţi şi trebuie să alegem pe cel care ne va reprezenta ţara în străinătate. Facem un apel la toţi cei care citesc site-ul, mergeţi la vot, chiar dacă vi se induce că pesediştii au câştigat. Nu e aşa, doar votând puteţi să demonstraţi că vă pasă de ţară, că vreţi ca cei care au furat să ajungă acolo unde le e locul: în puşcării. În ultimii ani, mulţi dintre cei care se credeau de neatins au făcut cunoştinţă cu închisoarea, astfel că trebuie să continue această politică. Un singur om garantează independenţa justiţiei şi acela este Klaus Iohannis. Nu ezitaţi, mergeţi la vot, să le arătăm că nu pot ei fura cât putem noi vota.

 
Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
franchestain pe 17 Noiembrie 2014, 13:54
#19
victorie bestiala frate
Iam cîstigat frate original pe mincinosi, aroganti si nesimtiti iliesco comunisti din FSN-PDSR-PSD.La multi ani fericiti si la mai bine!Asa sa neajute Dumnezeu care cica cai de vina petru înfringerea umilitoare dupa spusele lu mafiotu Dragnea care în campanie era nespus de credincios!Amin!!!
Ilie de la Scularie pe 17 Noiembrie 2014, 00:40
#18
Vot
Cred că în oraș Iohannis a luat 38-40 %, ceea ce în fieful lui Dragnea este enorm. Semn că punga cu mălai și petul cu ulei n-a mai contat, ci voința cetățeanului. Să vedem ce va fi.... Unii trebuie să se mai gîndească și la decont.

un votant pe 17 Noiembrie 2014, 00:26
#17
fară plagiator
Nu puteam avea un preşedinte care are pe frunte eticheta de plagiator.Asta este clar.
GELA pe 17 Noiembrie 2014, 00:23
#16
CE URMEAZAAAAAA?
TARE MI-AS DORI SA VAD CE SPUNE PARAPANTA DE OLGUTA VASILESCU(PRM).LA CE ORA SI CAND SCOATE 20.000 DE OAMENI IN STRADA?ACUM TREBUIE SA URMEZE MULTE CONTROALE LA MULTE PRIMARII.
Votantul pe 17 Noiembrie 2014, 00:22
#15
sărbătoare
Uraaaaaaaaaaaaa ! Bocancul roşu PSD-ist nu mai poate strivi ţara. Această mafie colosală care a împânzit România, are zilele numărate. Şi nu este vorba de o victorie la mustaţă,între Ponta şi Iohannis,ci de un procent de 7 %. În Turnu Măgurele,buc*ria este mare. Nu şi pentru cei din primărie. Claudiu Crăcea,om cu iniţiativă şi c*raj,însoţit de tineri cu viziuni occidentale,sărbătoreşte victoria,pentru că şi el are un mare merit în această campanie. Să te vedem primar peste 2 ani, Claudiu Crăcea ! Pentru că meriţi.
eueueueueu pe 16 Noiembrie 2014, 23:41
#14
eu@eu.ro
Masini care claxoneaza si oameni care striga Iohanis la Turnu Magurele. Bravo, turneni!
Alex pe 16 Noiembrie 2014, 23:40
#13
pt. votantul
"mai e si maine o zi", s- a mai culcat unul presedinte, oricum, indiferent de rezultat nu ne asteapta nici o fericire
eu pe 16 Noiembrie 2014, 23:38
#12
Marioneta lui Dragnea!
Multi nu l-au votat pe Ponta tocmai pentru ca Dragnea era in spatele lui.
Gigel de la PROCURATURA pe 16 Noiembrie 2014, 23:34
#11
NA,NA,NA,NA,NA,NA,NA !!!!!!
DRAGNEA NU UITA,VINE,VINE,DNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Votantul pe 16 Noiembrie 2014, 22:42
#10
romanii nu sunt prostii PSD-istilor
Au incercat PSD-istii toate metodele mizerabile de fraudare. S-au aliat cu Vadim,care-l facea pe Ponta hot,l-au cooptat pe Dan Diaconescu,care-l numea pe Ponta ciocoi,au facut alianta cu romii,i-au facut partid manechinului Tariceanu,dar au nu au luat in calcul un lucru:seful de campanie al PSD-ului,este taticul penal al baronilor din Romania : Dragnea. Asta nu mai suporta oamenii,sa primeasca lectii de la hoti.Romanii nu se mai lasa prostiti nici de plagiatori,nici de baroni,nici de mincinosi,nici de hoti.
santa klaus pe 16 Noiembrie 2014, 22:25
#9
cam atat a fost
si cam atat a fost cu psd-ul

adio domnule dragnea
gggjjeerrl pe 16 Noiembrie 2014, 21:55
#8
Unde sinteti hotilor din Primarie
Nu desfaceti sampania si faceti-va bagajele.Pentru cat ati furat,PUSCARIA VA ASTEAPTA.
TZUNAMI pe 16 Noiembrie 2014, 21:25
#7
DRAGNEA CE FACE??????????????????
E CUMVA CU BAGAJELE LA USA?????????PREGATESTETE PENTRU R A H V A !!!!!
Iohannis pe 16 Noiembrie 2014, 18:09
#6
Presedinte
Pentru toti tinerii care nu vreti sa va fie furat viitoru iesiti dreaku la vot sau nu vedeti in ce hal a ajuns orasu nostru condus d psd-istii astia nenorociti, hoti si mincinosi!?
eu pe 16 Noiembrie 2014, 17:38
#5
pentru Yes la Vot
Fa denunt la politie, la 112, trebuie sa se ia masuri.
YES LA VOT pe 16 Noiembrie 2014, 16:05
#4
NU PONTA
Booon! Avem asa: in comuna Tiganesti, jud. Teleorman, masinile TR 97 ADA, TR 03 WPH, TR 79 MAI, TR 67 NXT, TR 04 YLK si P7371AH aduc masiv votanti la sectiile de votare pentru a vota pe liste suplimentare. Avem datele, ce facem acum cu ele? Dati share masiv, va rog, mai ales cei care aveti jurnalisti in listele voastre.
Dinu pe 16 Noiembrie 2014, 13:36
#3
hai la vot
haideti la vot! Nu spun sa votați cu Iohannis, ci votați împotriva lui Ponta si Gașca de nenorociți care au îngenuncheat țara asta! wink
BUNEA S. pe 16 Noiembrie 2014, 11:35
#2
SA VOTAM CA LA SIBIU !!!
Daca Ponta e roman atunci eu sint martian.Fara socialisti si comunisti!
ROMAN DIN DIASPORA pe 16 Noiembrie 2014, 09:35
#1
IESIM LA VOT
IESIM LA VOT PENTRU SCHIMBARE PENTRU VIITORUL COPIILOR NOSTI AL NOSTRU AL TUTUROR
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.