Hoţii şi viitorii puşcăriaşi cer votul turnenilor: Dragnea, Fiscuci, Simionescu, Marinaş şi Roventa sunt de partea lui Ponta. Jupânul poate ajunge la Gratia ( sau după gratii).

16 Noiembrie 2014, 00:03 | 3253 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea de la Gratia.

Duminică, 16 noiembrie, poate fi începutul sfârşitului pentru stăpânirea lui Liviu Dragnea şi a oamenilor lui. Liviu Dragnea, Marian Fiscuci, Adrian Simionescu, Marinaş Florinel, unul după altul, vor merge la puşcărie. Pe lângă aceştia, sunt cei care au furat voturi, cel mai bun exemplu este Rodica Rovenţa. Corupţie, evaziune, furtul din banul public, frauda la voturi, nimic nu lipseşte famigliei pesediste. Au distrus un oraş cu o economie dezvoltată, în aşa hal, încât întreaga zona s-a depopulat. Au promis locuri de muncă şi alte minuni, însă nu au făcut nimic, de parcă ne duc cu zăhărelul ca pe nişte animăluţe. 

În timp ce turnenii sunt din ce în ce mai săraci, Dragnea şi acoliţii lui trăiesc în lux şi ne sfidează. Bombonica are hotelul Turris, simbol al orasului, pe persoană fizică, de parcă ditamai clădirea ar fi o amărâtă de garsonieră. Hotelul Turris a fost al lui Petrache şi l-a lăsat moştenire fetelor?! Bomboana pe colivă este că toată ţara ştie că în Teleorman votează morţii. Am ajuns de râsul întregii ţări datorită( trebuie să-i mulţumim!) baronului roşu Liviu Dragnea. Să votăm candidatul plagiator susţinut de Dragnea ca să fim furaţi în continuare? În anul 2012 au promis că  prioritate zero  sunt locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă. Să le distrugă sau să le facă? Disperarea lui Dragnea este atât de mare pentru că, imediat după alegeri, pe 20 noiembrie, judecatoriii ICCJ se pronunţă în dosarul "Referendumul fraudat", deci jupânul poate trece după gratii, nu la Gratia.

 
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Fun pe 22 Noiembrie 2014, 18:06
#11
Hotelul Turris ?
As vrea sa stiu cum a luat Dragnea Hotelul cu un pret de nimic, spatiile domeniului public, respectiv Proinvest si Banciu?Aceste bunuri apartin cetatenilor orasului,stiu asta de la cei in varsta, de la bunici...acolo veneau comunistii,sectretari de partid,apoi, dupa revolutie, acest Dragnea a cumparat toate astea pe nimic...iar noi am aprobat tacit si n-am pus ni
GLS pe 17 Noiembrie 2014, 13:46
#10
Ramane de vazut
Acum nu ne ramane sa asteptam decat un singur lucru:sa vedem un presedinte demn sau o marioneta basista.Plus ca protipendada PDL-ista a orasului are interese maxime wink
eu pe 17 Noiembrie 2014, 00:29
#9
Dragnea-n cătuşe
Ce bine-i stă lui Dragnea printre gratii !
Gelu Viteazu pe 16 Noiembrie 2014, 22:39
#8
DNA,de maine vei avea muuuult de lucru!!!!!
Toti cei care ati furat sunteti pe foto sau filmulete.Asteptam cu mare nerabdare imagini cu fuga lui Dragnea,Ponta,Mazare etc.Puscaria va mananca,nenorocitilor!!!!!!!!!
Gelu Viteazu pe 16 Noiembrie 2014, 22:05
#7
DNA,de maine vei avea muuuult de lucru!!!!!
Toti cei care ati furat sunteti pe foto sau filmulete.Asteptam cu mare nerabdare imagini cu fuga lui Dragnea,Ponta,Mazare etc.Puscaria va mananca,nenorocitilor!!!!!!!!!
yes la vot pe 16 Noiembrie 2014, 20:40
#6
treziti-va tampitilor!
Varzaru, Martalin, Macari, Bancorex, Gaina, etc niste lingai si slugi ale psd-ului. au carat cu masinile la vot si au pazit soseaua si la primul tur si acum. au nevestele angajate la primarie sau un busines al jupinului pe numele lor....si pentru asta ar face orice. la puscarie ! toti ! jigodii penale
DODE pe 16 Noiembrie 2014, 19:16
#5
Doi prosti de la Odaia
Mirtalin si Varzaru au amandoi nevestele angajate la Primaria Tr.Magurele.Astia au carat oameni la vot de fiecare data.Niste prosti invatati cu furatul si influentatul la vot.Dosare penale pe numele hotilor.DNA va asteapta in c*rand.
un om pe 16 Noiembrie 2014, 18:32
#4
gigi
alo politia vedeti la odaia ca VARZARU MIRTALIN SUNT CAINII DE PAZA LA GRADINITA di odaiia ba nu avetii si voi case slugiilor excaim ba ratatilor vampire snake
Votantul pe 16 Noiembrie 2014, 16:28
#3
fără comunişti
În urmă cu 25 de ani s-a murit pentru a scăpa de comunişti. Urmaşii lui Iliescu, al cărui reprezentant este Ponta,întinează memoria celor care s-au jertfit atunci. Dacă Revoluţia din decembrie 1989 nu a reuşit să ne scape de comunşti,ieşiţi acum la REVOLUŢIA VOTULUI ! Să ne eliberăm odată pentru totdeauna de metehnele comuniste,de îngrădirea dreptului la vot, de minciunule lor,iar dacă nu vă este milă de voi,fie-vă de copiii voştri ! Nu merită să mai fie minţiţi şi sărăciţi. DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE !
franchestain pe 16 Noiembrie 2014, 12:29
#2
în sfîrsit frate *un om care gîndeste*
Doamne ajuta!Votati cu Klaus ca copii si nepoti duneavoastra sa aiba o viata demna si linistita!Amin!
UN OM CARE GANDESTE pe 16 Noiembrie 2014, 00:38
#1
VOTATI IOHANNIS!
Altfel,din saraci veti deveni si mai saraci.Din datori veti deveni si mai datori.Din slugi veti deveni SCLAVI!Treziti-va acum pana nu e prea tarziu!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.