Totul pentru plagiator, totul pentru victorie: controale peste controale la membrii opoziţiei care au societăţi comerciale. Se strâng dovezi din toată ţara pentru o plângere la C.E.

15 Noiembrie 2014, 00:05 | 2194 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
La Turnu-Magurele, pesedistii fac controale peste controale la membrii opoziţiei care au societăţi comerciale.

Miza alegerilor de duminică, alegerea preşedintelui României pentru următorii 5 ani, a scos la suprafaţă tot ceea ce au mai rău pesediştii. Astfel, în această săptămână s-au desfăşurat numeroase controale la societăţi comerciale conduse de oameni care sunt membri ai partidelor de opoziţie. Suntem informaţi că şefii deconcentratelor, numiţi politic, desigur ( aţi văzut ce repede i-au debarcat pe liberali după ruperea alianţei USL!), au primit liste cu cei care sunt membri ai opoziţiei şi desfăşoară o sumedenie de controale la societăţile comerciale pe care le conduc membrii ACL. Cei mai zeloşi în a îndeplini ordinul partidului-stat sunt angajaţi de la O.P.C., Garda Finaciara, I.T.M. şi Direcţia Agricolă. Abia scapă  de un  control, şi cei din ACL, care au societăţi comerciale, sunt "vizitaţi" de un alt control, astfel că trebuie să se ocupe de acte şi de vizite la Alexandria. Acesta e şi scopul acestor controale, să-i ţină ocupaţi şi să-i intimideze pe cei care voteaza cu Iohannis.

Cunoaştem că în comuna Islaz  mai multe societăţi comerciale au fost controlate pentru că sunt conduse de membrii ACL. Pesediştii nu mai au niciun Dumnzeu, sunt mai disperaţi ca niciodată. Toate aceste manevre murdare demonstrează un adevăr simplu: pesediştii sunt convinşi că doar prin fraudă pot câstiga alegerile prezidentiale, pentru  că, în toată ţara, inclusiv în Teleorman, este un curent de opinie favorabil lui Klaus Iohannis. Aceste controale ale celor din deconcentrate se fac în multe judeţe, astfel că opoziţia strânge dovezi pentru o plângere la Consiliul European, pentru a demonstra câtă perfidie şi fariseism au cei care conduc  ţara în acest moment.

 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Acl pe 15 Noiembrie 2014, 23:45
#3
lui dorel
emil ciobanu se numeste. Am scris cu litere mici ca este un pupinc*rist! Acum e la sedintele USL 2,0.
dorel visan pe 15 Noiembrie 2014, 22:56
#2
dorel.visan@yahoo.com
Cei de la ITM de cine au fost trimisi in control din moment ce au director -inspector sef un mare PDL -ist aflat la conducere din 2005 pe nume Ciobanescu Emil care si la oara actuala participa la sedintele ACL ?????

Nume pe 15 Noiembrie 2014, 14:47
#1
societati
Cerem numele societatilor! Spuneti-ne despre cine este vorba.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.