Atenţie: Pregătirea fraudării masive a alegerilor în Teleorman şi, probabil, în toată ţara.

15 Noiembrie 2014 | 2925 vizualizări | 3 comentarii
Nu da votul corupţilor! Nu vota să scape!
Nu da votul corupţilor! Nu vota să scape!

Teleormanul a devenit un judeţ cobai pentru Liviu Dragnea şi clica sa. Alegerile prezidenţiale de duminică au fost deja pregătite în laboratoarele pesediste. Se face orice să nu câştige Klaus Iohannis, cel care  este garantul unei justiţii independente. Dragnea şi Ponta, tovarăşi ai hoţilor, vor să stopeze acţiunile din justiţie şi pentru aceasta folosesc orice mijloace să câştige candidatul plagiator. Avem informaţii că se pregătesc liste speciale cu cetăţeni din comune teleormănene, cu un număr mare de locuitori, care să voteze în altă parte. Se ştie că cetăţeni din comunele Botoroaga şi Islaz vor vota multiplu în municipii şi oraşe, pentru că e mai greu de verificat acolo listele suplimentare.

La Botoroaga, cea care se ocupă de cei care vor vota multiplu este Mihaela Mirtis Cristescu, director executiv în Direcţia Juridică  şi Administraţie Publică Locală Teleorman. Dânsa se va implica în facilitarea transportului pentru cei care trebuie să voteze în  mai multe localităţi. În comuna Ţigăneşti, primarul Gelu Pisică este şeful desantului de votanţi migratori. Un alt primar implicat în fraudare prin vot multiplu este Ionel Geara, edilul comunei Islaz. Alt mod de fraudare, alături de votul multiplu, este urna mobilă. Se fac liste cu foarte mulţi cetăţeni care să solicite urna mobilă, fie că vor, fie că nu. Cât mai multe cereri, cât mai multe voturi, pentru că, aşa cum se ştie, cei care merg cu urna mobilă sunt pesedişti, fiindcă opoziţia nu poate părăsi secţia de vot fiindcă se fraudează pe bandă rulantă.

În comuna Troianu, fostul primar, Marian Tudorică, cel ce are la activ mai multe dosare penale, fiind demis de Prefectură pentru incompatibilitate, a şi stabilit modul cum se va fura la alegeri în respectiva comună. Voturi multiple şi urna mobilă sunt procedeele alese şi de acest viitor condamnat penal. Un alt mod de presiune asupra membrilor opoziţiei din secţiile de votare este să se spună că a câştigat Ponta şi, astfel, vigilenţa celor din comisie să scadă. Ultima ( sperăm) inovaţie în materie de fraudare este crearea de diversiuni în secţiile de votare, pentru ca Poliţia să intervină. Când toată lumea va fi ocupată cu scandalul, pesedişti anume pregătiţi vor introduce în urnă cât mai multe voturi.

Amintim celor care vor să participe la fraudare că vor ajunge în faţă procurorilor, precum şeful lor, Liviu Dragnea. Pe lângă procesele pe care le are  deja, L.Dragnea a mai primit o lovitură: fundaţia "Acta non verba" a făcut plângere penală împotriva lui Liviu Nicolae Dragnea. Acesta este acuzat că a  înfiinţat şi conduce un grup infracţional organizat cu scopul fraudării masive a alegerilor. S-au strâns multe dovezi în sprijinul acestei acuzaţii, astfel că, nu peste mult timp, L.Dragnea va da din nou cu subsemnatul la DNA.

 
Comentarii (3) Adaugă comentariu
jon pe 16 Noiembrie 2014, 18:07
#3
coruptia este in floare in teleorman
DATI MAI DEPARTE!!! IN COMUNA TIGANESTI, JUDETUL TELEORMAM, masinile TR 97 ADA, TR 03 WPH, TR 79 MAI, TR 67NXT, TR 04 YLK si P7371AH ADUC MASIV VOTANTI LA SECTIILE DE VOTARE PENTRU A VOTA PE LISTELE SUPLIMENTARE! AVEM DATELE, CE FACEM CU ELE? DATI SHARE MASIV!!!"
Ro pe 16 Noiembrie 2014, 00:10
#2
Vai de capul vostru de prosti
De nu votati nemteste o sa lucrati pe la Dona,sa mulgeti vacile lu' Dragnea sau sa mergeti cu tarnacopul dupa fier vechi,iar cei mai cu scoala o sa vindeti bilete la BINGO.Comunismul si saracia sunt foarte aproape,aveti mare grija!
ION,GHEORGHE si altii pe 15 Noiembrie 2014, 14:09
#1
IESITI LA VOT CU TOTII !
NOI,CEI MULTI,TREBUIE SA IESIM LA VOT,IAR HOTII SA FIE PEDEPSITI.PONTA,DRAGNEA SI ALTI PSD-ISTI HOTI,NU SUNT CU NOI,EI DOAR NE FURA SI NE MINT ZI DE ZI,SI PENTRU ASTA TREBUIE SA DISPARA.HAI SA VOTAM SI SA-I TRIMITEM ACASA SAU LA PUSCARIE !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.