Piticul Cuclea se teme că pierde alegerile în Turnu-Măgurele. "Suplimentari" din Islaz, aduşi de Cuclea să voteze în Turnu.

14 Noiembrie 2014, 00:09 | 3406 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Piticul Cuclea.

Alegerile prezidenţiale au devenit turnesolul care arată adevarata faţă a pesediştilor ( acidă sau bazică). La Turnu-Măgurele, primarul D.Cuclea a devenit foarte nervos, pentru că Dragnea i-a trasat sarcină să obţină un scor foarte mare la alegerile de duminică. Cum Cuclea nu poate păcăli pe nimeni, cu toate reparaţiile la străzi, realizate, în cartierele Măgurele şi Odaia, de N.Ovedenie, omul cu zeci de contracte cu Primăria Turnu, primarul s-a gândit la o soluţie mai bună şi mai sigură. Astfel, conform surselor noastre, Cuclea a aranjat ca zeci  sau sute de cetăţeni din Islaz să vină să voteze la Turnu pe listele suplimentare. Sursele noastre ne-au spus că unul dintre cei care vor transporta oameni la vot este Mertoiu Rodian, angajat al Primăriei Islaz. Mertoiu R., posesor al unui Ford Fiesta, de culoare verde, va aduce mulţi islazeni să voteze la Turnu. Se ştiu şi secţiile unde vor vota aceşti suplimentari, secţii unde opoziţia va fi mai slabă. Au început deja încă de pe acum manevrele pesediştilor, contactand unii membri din partea opoziţiei din comisiile de votare. Se încearcă, mai cu o promisiune, mai cu bani, să se obţină cooperarea acestora în privinţa furtului de care sunt pregătiţi pesediştii.

Faptul că D.Cuclea aduce islazeni să voteze în Turnu demonstrează că îi e teamă de un rezultat catastrofal pentru el, victoria lui Iohannis în Turnu. Toate premisele converg către o victorie a candidatului ACL, pentru că turnenii, cei care nu au interese legate de banul public, şi-au dat  seama că lucrul bine făcut este preferabil unei corupţii generalizate. După cum suntem informaţi, ACL va monitoriza cu atenţie toate secţiile de votare unde numărul "suplimentarilor" va trece de cifra 5. E un lucru bun, pentru că astfel Cuclea şi ciracii săi nu vor mai putea frauda. Oricum, aviz amatorilor, votul multiplu este infracţiune şi se sancţionează cu închisoare. Nu vă riscaţi libertatea pentru cei 30 de arginţi ai famigliei Dragnea.

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
OLGUTA pe 18 Noiembrie 2014, 12:37
#5
VA ROADE INVIDIA?!
Referitor la Mertoiu Rodian: daca omul era prost murea de mult, dar nu este spre nefericirea voastra, iar faptul ca are "prieteni" de genul celor care comenteaza indica un singur fapt:ochii rai nu vad nimic bun!
mitica pe 18 Noiembrie 2014, 08:44
#4
hai ca le-am tras-o
El nu vorbeste cu taicas-o de ce-ar vorbii cu vecinii,si-aprppo Rodica sa-mi dai si mie o bricheta,asa ca amintire de la alegerile astea.
Mertoiu Rodian pe 15 Noiembrie 2014, 13:35
#3
Mertoiu Rodian
Cred ca acest individ care nu reprezinta pe nimeni si nimic ar trebui sa isi dea demisia de urgenta este un ordinar care singura activitate pe langa cea de pupator mai are timp si de dat pe topogan locatari comunei cu diverse tampenii de gradinita sa ne spuna Dl Primar pe ce criterii il plateste pe acest individ pe cine reprezinta in primarie cine il sustine ca din auzite nu prea vorbeste cu nici un vecin din mahala de ce oare?chiar toti sunt jigodii si el este fat frumos?



Domnule Mertoiu asteptam sa va dati demisia nu reprezentati nimic si pe nimeni nu sunteti decat un sifonar care umple randurile primariei.
FIZI pe 14 Noiembrie 2014, 16:52
#2
La asa oras,asa Primar
PSD,in speta Dragnea,are grija sa ne umileasca de fiecare data,numind si punand in functii,numai oameni umili si servili care nu au performat in profesia lor.Niste oameni de paie inconjurati la randul lor numai de nulitati.
naesenatorforever pe 14 Noiembrie 2014, 10:24
#1
LDP la BRUTARIE
Sunt c*rios ce numar de voturi va fi la Turnu pe listele suplimentare si am o nedumerire : daca se reclama votul multiplu,este asa de greu sa se uite politia in listele suplimentare si sa ia un CNP (de la islaz de ex) si sa-l verifice si in localitatea de domiciliu daca a votat? Sau vestita incompetenta a politiei turnene se transforma in favorizarea INFRACTORULUI ???Bai fratilor dar este asa de simplu !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.