Dezvăluiri: se pregăteşte fraudarea alegerilor. Nutică Dincă şi Mona Rusu obligă cursanţii CRFPA Tr. Măgurele să voteze multiplu pe listele suplimentare.

14 Noiembrie 2014, 00:11 | 4131 vizualizări | 34 comentarii
Car Universal
Mona Rusu.

Alegerile prezidenţiale sunt foarte importante pentru destinul acestei ţări. Riscul unui derapaj al României este foarte mare dacă hoţii de la PSD câştigă toată puterea. Avem nevoie de un preşedinte care să ţină ţara pe linia de plutire şi să ne apropie şi mai mult de Europa. Pe lângă interesul naţional, alegerile sunt cruciale pentru penalii din PSD care, cum au şi spus, dacă nu câştigă Ponta, "scapă cine poate". În zona noastră, Dragnea şi oamenii lui fac tot posibilul să fraudeze alegerile. Liviu Dragnea ştie că o să ajungă în puşcărie şi, mai mult ca la alte alegeri, pur şi simplu şi-a  ameninţat căţeii spunandu-le că, dacă nu se implică foarte mult, o să fie vai de pielea lor. S-a ajuns ca până şi angajaţi ai CRFPA Turnu-Măgurele să fie implicaţi în turismul electoral. Chiar directorul  Nutica Dincă şi Mona Rusu au primit sarcina să convingă cursanţi ai Centrului să participe la turismul electoral, în caz contrar îşi vor pierde posturile călduţe. Cei doi au şi trecut la fapte şi au propus cursanţilor să voteze multiplu în mai multe localităţi.

Nutica şi Mona au făcut propagandă pentru Ponta spunând că trebuie să câştige plagiatorul fiindcă altfel nu se mai ţin cursurile iar cursanţii nu vor mai primii banii din contract. Auzind cele spuse, majoritatea a fost de acord. Celor dornici de turism electoral li s-a trecut CNP-ul pe o listă. În ziua votului, vor fi duşi în mai multe localităţi unde vor vota pe listele suplimentare. Câţiva au spus că nu vor să facă aşa ceva şi că Dragnea nu a făcut nimic pentru acest judeţ. Bineînţeles că cei care s-au opus au fost ameninţaţi sub diverse forme. Votul multiplu este pedepsit de lege şi se poate ajunge la închisoare pentru asemenea prostie. Despre Nutica şi Mona putem spune că vor să intre la puşcărie împreună cu Dragnea. Chiar dacă nu se pune în aplicare planul, cuplul de la CRFPA va trebui să răspundă în faţa legii pentru propaganda făcută. În cazul turismului electoral, este mult mai grav, astfel că Nutica şi Mona vor înfunda puşcăria. Disperarea pesediştilor că vor pierde alegerile este mai mare ca niciodată şi de aceea vor să facă tot posibilul să fraudeze masiv votul.

Citeşte şi
Comentarii (34) Adaugă comentariu
graha pe 17 Noiembrie 2014, 20:26
#34
graha
eleva = ginuska
eleva pe 17 Noiembrie 2014, 20:00
#33
raspuns
Doamna,Gina este o doamna in adevaratul sens al cuvantului! Informatiile sunt din parte fostelor eleve,probabil! Cred ca prima generatie este cea care a terminai in vara,cateva eleve care invatau restul paralele! Nici notiuni de baza nu aveau,atunci ce sa le faca la saracii bolnavi? Ca si asistent trebuie sa grija de ei!!! Le-a deranjat ca se impune in fata elevilor pentru a invata? Profesorul care se impune in fata elevilor este cel mai bun profesor! Nu trebuie sa faci parte din Psd sa faci scoala de asistenti,trebuie sa inveti!!!
Sinan pasa pe 17 Noiembrie 2014, 09:46
#32
@@@@@@@@@
Le cunosc eu pa amindoua-2lepre
W X W pe 17 Noiembrie 2014, 06:25
#31
HEELLLOOO
PE POMPIER SI SOTIA LUI ( JUSTINA)FFF BINE, IAR PE TATIANA SI PE AV -BINE. ATI INCURCAT ITELE VOI CARE NU CUNOASTETI!!
asis pe 16 Noiembrie 2014, 20:53
#30
wxw
Observ ca o cunosti foarte bine pe Tatiana.?????
W X W pe 16 Noiembrie 2014, 17:21
#29
HEELLLOOO
A LUI POMPIERU SAU A AV ?? ESTI PE LINGA SUBIECT FRATIOARE !! LASA-NEEE !!??
Gaga pe 16 Noiembrie 2014, 17:12
#28
Ea e...
asta este una si aceeasi persoana care i suje pe grasunu asta araboi
W X W pe 16 Noiembrie 2014, 17:10
#27
HEELLLOOO
STIU FFF BINE CE SPUN. NU ESTE CUM SPUI TU !! INTIMPLAREA ESTE CA LE CHEA-MA ASA. DAR CE TREABA ARE JUSTINA SI POMPIERU CU CINE SPUI TU ?? EU IL CUNOSC FFF BINE PE POMPIER !!?? TU NU AI FACUT DECIT O CONFUZIE NUMITA,, PROSTIE''
asis pe 16 Noiembrie 2014, 14:41
#26
wxw
Justina sau Tatiana cum vrei tu.Este una si acceiasi persoana.
W X W pe 16 Noiembrie 2014, 10:17
#25
HEELLLOOO
TANTALAILOR !!!! PE SOTIA LUI STOICEA FLORIN NU O CHEAMA TATIANA CI JUSTINA. IAR SOTUL TATIANEI STOICEA ESTE AVOCAT. PAMPALAILOR A-TI FACUT CONFUZIE DIN NECUNOSTIINTA DE CAUZA.
Jasmin pe 16 Noiembrie 2014, 09:36
#24
!!!!!!!!!!
Il știu pe Stoicea asta pompieru, e cam prostovan el așa,îți dai seama după faptu dak a ajuns muntele ăla de osinza sa ii reguleze soția . Nici Tatiana asta nu e Sfinta, pe ea a mai penetrato si un ursar din catanga .
asis pe 16 Noiembrie 2014, 08:17
#23
Pentru asfg
Sotul Tatianei- Florin Stoicea e pompier
ptr 21 pe 15 Noiembrie 2014, 23:01
#22
care
sotul ei este avocat sau la pol de frontiera
Pt asfg pe 15 Noiembrie 2014, 22:53
#21
Cine
Tatiana STOICEA
asfghg pe 15 Noiembrie 2014, 22:04
#20
asfg
Dar cine e asistenta sefa pe spital
osu pe 15 Noiembrie 2014, 21:09
#19
de risul tirgului
asa i trebuie doctorului cind nu se orienteaza sa l domine asistenta sefa pe spital.
Osu pe 15 Noiembrie 2014, 18:19
#18
HA-HA-HA
E buna tipa asta a afrikanului si au dreptate uni pe aici sigur ginuska ii linge mustatile lui mitroi si nu numai .
SALARIATA pe 15 Noiembrie 2014, 18:11
#17
RESPECT
dna.salariata il respecta pe dr.Mohab ca medic si ca om.as vrea sa fac niste corecturi:

in primul rand,in spital,nu lucreaza nici o asistenta pregatita de dna Elamry,fiindca prima generatie a terminat in vara,anul acesta;apoi,zic eu,asistentele vin la serviciu sa munceasca,adica sa acorde asistenta medicala,nu pt.altceva.daca cele care vreti sa va angajati va ganditi ca o sa faceti altceva la munca,o sa fiti dezamagite.cautati in alta parte!si pt. inscriere in partid,adresativa la sediul acestuia,habar n-am unde,dar daca santeti interesate aflati!
gigi pe 15 Noiembrie 2014, 17:33
#16
stupoare
domnilor, porniti de la un neica nmeni Nutica marele director de la crfpa si ajunge-ti la o femeie lipida depersonaltate si bun simt.culmea este ca acesti oamenin ar fi fost niste neica nimeni da ca nu ar fi fost sustinuti dde un handicapat intelectual care se numeste prefectul de 5 zile si de un deputat care acum se da ACL,CINE NU STIE DE ALMAJAN SI DE ACORDUL LUI CU PSDI-STII.

PROBABIL DUPA ALEGERI ACESTI NEMERNIUCI VOR POVESSTI DE INTENTIILE LOR

Iacob pe 15 Noiembrie 2014, 15:44
#15
Adevaraaaaaat,,,,,,,,,,
Pe Ghinuska o perpeleste sigur mitroi ca si asa grasunu ala nu mai poate
sali pe 15 Noiembrie 2014, 15:10
#14
despre
Despre araboi se spune destul ..imparte pixuri calendare salariatilor in spital asa ca doamna salariata care tine cu dinsul probabil lucreaza si la cabinet..VREM SA MUNCIM NE INSCRIEM LA PSD LA directorul medical.Daca nu,,oricum asistente sunt destule are de unde alege ..
PROF. pe 15 Noiembrie 2014, 14:43
#13
LUI MOHAB
DAR ALTCEVA NU A PRIMIT GHINUSKA DE LA PROFESORUL MITROI?DE EXEMPLU,NISTE MEDITATII,ASA CUM PRIMESC MAI MULTE PROFESOARE SI ELEVE.SI DE PE LA LICEE,DAR SI DE PE LA CLUBUL ELEVILOR.
Ginuska pe 15 Noiembrie 2014, 08:52
#12
Nu este adevarat
Sotul meu nu are pe nimeni,nici la ANL-uri,nici in alta parte .El ma iubeste doar pe mine si sintem o familie fericita .
el zorab pe 15 Noiembrie 2014, 00:41
#11
cine
arabu are o relatie nefireasca cu o divortata din anl
DOCTORUL pe 14 Noiembrie 2014, 19:02
#10
MOHAB
MOHAB ESTE UNUL DIN MARII EVAZIONISTI LOCALI. NICIODATA NU TAIE CHITANTA PENTRU CONSULTATIILE DIN POLICLINICA,DESI INCASEAZA FOARTE MULTI BANI.PRIETENIA LUI CU MAFIOTII LOCALI GEN ADI BATA,MITROI,CUCLEA,PROCO SI CELELALTE JAVRE A FACUT CA ACEASTA MASA DE GRASIME NUMITA MOHAB,SA AVANSEZE. GINUSKA MOHAB,SOTIA ARABOIULUI,A PRIMIT DE LA PRIETENUL MITROI ORE LA LICEUL PRAPORGESCU.NE MAI MIRAM CA SPITALUL A AJUNS LOCUL DE PRIPAS AL TUTUROR NEAVENITELOR,AUTOINTITULATE ASISTENTE,PREGATITE DE MADAM MOHAB....
SALARIAT SPITAL pe 14 Noiembrie 2014, 16:26
#9
PT ASISTENTA
MAI BINE AI INVATA SA SCRII CORECT SI APOI SA VORBESTI.
asistenta pe 14 Noiembrie 2014, 16:04
#8
pentru salariat dispensar nu spital
As vrea sa ne spui si noua cand a dat examen dr mohab pentru ocuparea postului de director medical .cit despre profenionalismul asistentelor ciocu mic mai bine ne spui despre mohab cum sa catarat director
salariat spital pe 14 Noiembrie 2014, 14:50
#7
dezinformare
nimeni din spital nu a fost obligat sa intre in partid PSDsau alt ul.si,daca nu stiati,doctorul Mohab este deja director!cat despre angajari sa vedem asistentele pregatite!si ar mai fi ceva:campania electorala se face cu oameni,iar la revolutie au murit oameni pt ca noi sa putem sa ne exprimam fara explicatii afilierea la un partid sau altul.din cate stiu si pt. iohanis se face campanie electorala.este in afara legii PSD-ul?daca s-ar munci mai mult in tara asta si s-ar barfi mai putin am ajunge departe!
tot eu pe 14 Noiembrie 2014, 13:09
#6
eu
Daca este adevarat ca se controleaza sa se faca controale sa intrebe discret angajatii din spital..pe citi i a invitat sa se inscrie la partid citi bani pompeza la psd pt binele lui va ajunge director datorita psd ului care il sustine ca profesional e slab..rau ..!!!
Robert pe 14 Noiembrie 2014, 13:02
#5
Toti prostii fac politica
As vrea sa stiu ce parere are Vierme despre ideea de liberalism amestecata cu hotia PSD,privind din perspectiva conducerii unei tari cu volanul pe dreapta si cu numere de Bulgaria.S-a ajuns ca intr-o tara condusa de niste viermi rosii sa ne intrebam de ce ne aflam intr-o serparie cu miros de hazna.Uite asa,exact cum ne transmite si PLR reprezentat de fotografia de mai sus.
dana pe 14 Noiembrie 2014, 11:26
#4
despre vot
Dar la spitalul din turnu ginecologul face tot campanie electorala si cere sa se inscrie lumea la partid,cum mai sta treaba ..imparte pixuri..si cere cit mai multe voturi ..nu l vede nimeni sa ia nici o masura.Este psd ist inrait mai nou face angajarile ..este bine sa se ia si pe acolo o masura .!!
souladdition pe 14 Noiembrie 2014, 09:58
#3
Fraudati, fraudati, va rog!
Lasati-i sa fraudeze, vor fi prinsi cu mata-n sac, inca de sambata seara vor veni cateva sute de persoane, nu spun de unde, in tot Teleormanul, evident in localitatile in care sunt cele mai mari suspiciuni si..., nu mai spun mai departe! Vom trai si vom vedea/auzi!
x pe 14 Noiembrie 2014, 08:54
#2
tonta
e greu in turnu liberalii in frunte cu dl. cune au trecut de partea lui tonta.din pacate cu astfel de oameni in frunte teleormanul si romania nu au nici o sansa
JUSTIN pe 14 Noiembrie 2014, 01:46
#1
DOUA CURVE de OAMENI
Una masculina si una feminina.Daca cei doi vor merge la puscarie,va fi bine pentru amandoi.Numai daca vor fi inchisi impreuna,in felul acesta va continua si relatia dintre ei.Doi nemernici care nu au facut nimic in viata lor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.