Încercare de furt la un magazin de pe strada M.Eminescu din Tr. Măgurele.

13 Noiembrie 2014, 00:04 | 2321 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie care a reclamat faptul că  persoane necunoscute au încercat să pătrundă într-un magazin situat pe strada Mihai Eminescu din localitate. În urma cercetărilor efectuate de echipa operativă din cadrul Poliţiei Turnu-Măgurele  s-a stabilit că, în noaptea de 09/10.11.2014, persoane necunoscute au forţat un geam de la uşa de acces în magazin, încercând sa pătrundă în interior. Cu ocazia cercetărilor şi investigaţiilor efectuate au fost identificaţi autorii în persoana a doi minori în vârstă de 14, respectiv 17 ani ambii din Turnu-Măgurele. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la  furt calificat , urmand a se propune soluţia legală prin Parchet.

 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
nebunusatului pe 14 Noiembrie 2014, 05:56
#2
Hotii...
Dece nu le dati numele sa-i stim sa-i cunoastem si sa ne ferim de asemenea lepre...va ew rusine de ei?...lor nu le este atunci cind comit faptele? ...ba cred si ca ar fi bine sa le postati si poza...
Sorin Ovidiu Balan pe 13 Noiembrie 2014, 10:10
#1
Hotii de la Mopan
Semnalez si eu un caz de tentativa de furt de la magazinul de paine Mopan de langa Central.

Persoane neindentificate au fortat usa magazinului si au incercat sa fure cateva paini. Tentativa s-a soldat insa cu un esec fiindca painile erau atat de vechi si de tari incat hotii le-au putut urni din loc.

Felicitari initiativei magazinului Mopan de a vinde paine foarte veche, buna de aruncat la gunoi! In acest fel, au fost aplanate eventualele tentative de furt din avutul firmei.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.