Exclusiv: imagini cu hotelul din Bruxelles al lui Liviu Dragnea. Primari din zona noastră la plimbare prin metropola belgiană. (galerie foto)

13 Noiembrie 2014 | 4485 vizualizări | 6 comentarii
Exclusiv: imagini cu hotelul din Bruxelles al lui Liviu Dragnea. Primari din zona noastră la plimbare prin metropola belgiană. foto: facebook
Exclusiv: imagini cu hotelul din Bruxelles al lui Liviu Dragnea. Primari din zona noastră la plimbare prin metropola belgiană. foto: facebook

Plimbările de partid şi de stat sunt ceva obişnuit pentru primarii pesedişti din Teleorman. Edilii s-au dedulcit la excursii pe bani publici prin ţări străine. Parlamentul European este destinaţia preferată pentru multe motive, în orice caz, nimic nu justifică prezenţa unui primar dintr-o comună amărâtă tocmai la Bruxelles. Primarii pesedişti din toată ţara merg la Bruxelles pentru că acolo jupânul Liviu Dragnea are un hotel şi astfel se fac bani pentru partid. Se inventează fel şi fel de pretexte, doar să se  meargă la plimbare în capitala Belgiei. În galeria foto se pot vedea cum primari din zona noastră şi consiliera de la cabinetul Cătălinei Ştefănescu, Ciobanu Anamaria Cristina, se plimbă prin Bruxelles pe banii publici. Cireaşa de pe tort sau bomboana de pe colivă sunt două fotografii din recepţia hotelului jupanului. Priviţi cum edilii se tolănesc în canapelele de la recepţie, aşteptând probabil următoarea escapadă prin metropola belgiană.

Bineînţeles că jupânul nu recunoaşte al cui este hotelul, procedând la fel ca în afacerea Teldrum sau toate celelalte care poartă semnătura Liviu Dragnea. Hotelul nu este al jupânului, la fel cum nu este nici Teldrumul. Cei care s-au cazat în hotel au relatat şi despre o domnişoară blondă foarte frumoasă care se ocupă de administrare şi despre care se spune că este o prietenă apropiată a jupânului. La concursul  Parada Europei,  excursiile la Bruxelles au fost oferite cu acelaşi scop ascuns, nu pentru a premia pur şi simplu. Hotelul din Bruxelles este o fabrică de bani, în special pentru partid. De aceea jupânul este finanţatorul partidului şi are atâta putere, pentru că investeşte mult în politică. Revenind la edilii din fotografie, la plecare îi ştiam ce le putea capul, însă ar fi interesant cu ce experienţe şi gânduri s-au întors şi ce au aplicat în localităţile amărâte pe care le conduc. Click aici pentru galeria foto.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Mic pe 13 Noiembrie 2014, 21:44
#6
Detaliu
Cine a facut pozele?
INS pe 13 Noiembrie 2014, 19:32
#5
MINCIUNA MARCA PONTA
Ponta a fost prins din nou cu minciuna.Aseara ne spunea ca Institutul National de Statistica va anunta crestere economica pe trimestrul III. Iata ca azi,presedintele acestui institut,a aparut la televiziune si l-a contrazis pe plagiator. Acest mincinos ordinar care se vrea preşedintele tării,nu stie cum sa mai înşele pop**aţia. Tinut in brate de penalii PSD-işti pe care îi apără,în frunte cu socrul lui,Ilie Sârbu,artizanul retrocedarii a zeci de mii de hectare de pădure, MARELE MINCINOS PONTA, crede în continuare că românii sunt proşti şi mai cred aberaţiile lui.Nu, PONTA ! Românii nu sunt proştii tăi. Românii s-au trezit de-a binelea,iar cu sprijinul celor din diaspora,te vor trimite la groapa de gunoi a politicii.Un mizerabil ca tine,nu poate sta decat la gunoi. Sa vina POLARISUL lui MAZĂRE, să te ....recicleze şi să te ducă la groapa de la Mavrodin.
Angela Merkel pe 13 Noiembrie 2014, 19:05
#4
Votez Iohannis
Am vazut astazi scrisoarea prin care Angela Merkel isi exprima sprijinul pentru Iohannis. Daca si cea mai puternica femeie din Europa ii acorda increderea lui Iohannis,este clar ca trebuie sa-i urmam exemplul. Pentru a trai nemteste,votati Iohannis !
Daniela pe 13 Noiembrie 2014, 13:00
#3
RUSINE PONTA !
Votati Klaus Iohannis ! Votati pentru o viata mai buna ! Votati pentru viitorul tinerilor !
missi pe 13 Noiembrie 2014, 11:32
#2
PSD = Socialisti de caviar
Tinerii nu au loc*ri de munca si Dragnea are hotel la Bruxeles.De unde au atatia bani?A lucrat toata viata la stat si are avere de seic.Votati impotriva acestor hoti si mincinosi.
un orasean pe 13 Noiembrie 2014, 07:45
#1
rusine
cumparat din bani nostri prin votul nostru dat saraciei de dragnea prin pomeni electorale votati altu in afara de ponta

excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.