L.Dragnea pune "botniţă" presei: jupânul nu vrea cameramani în secţiile de vot. 32 de operatori de la un post de televiziune prin cablu au fost chemaţi la Poliţie să dea declaraţii. Pe când arestarea observatorilor ONU, jupâne?

12 Noiembrie 2014, 00:22 | 2540 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
L.Dragnea are un dinte impotriva presei independente: nu mai poate fura ca inainte.

Liviu Dragnea încearcă, disperat, să ascundă fraudele pe care le face la alegeri. Nici prezidenţialele nu au scăpat de furtul jupânului Teleormanului, însă, de această dată, frauda a fost mai mică. Duminică, 16 noiembrie, Dragnea va încerca să bată toate recordurile şi să aducă multe voturi plagiatorului mongoloid, astfel că are nevoie ca nimeni să nu-i tulbure apele. Aşa cum a spus luni seară la un post de televiziune, L.Dragnea a început cruciada împotriva presei şi a făcut plângere împotriva cameramanilor de la un post de televiziune prin cablu. Aceştia, în număr de 32, au filmat în unele secţii de votare ( în altele nu li s-a dat voie, ilegalitatea flagrantă împotriva căreia nu s-a luat măsuri) şi, mai ales, au fost observatori în momentul numărării voturilor.

Ah, cât l-a deranjat asta pe Dragnea! De unde, până acum, jupânul Teleormanului cumpăra, cu diverse daruri sau promisiuni, complicitatea unor reprezentanţi ai opoziţiei, iată că au venit acum pe capul lui nişte necunoscuţi. Cum să mai faci manevre când nu ştii cine sunt şi ce vor? Ce dilema existenţială pentru bietul Dragnea! După primul tur, Dragnea a găsit soluţia: intimidarea presei independente. După cum suntem informaţi, câţiva cameramani de la postul CATV Marcos au fost chemaţi la Poliţia Turnu-Măgurele şi au dat declaraţii în legătură cu ceea ce au făcut în ziua de 2 noiembrie, dacă sunt membri ai unui partid politic şi dacă au avut contract de muncă.

Domnule Dragnea, dacă sunteţi cinstit şi nu fraudaţi, de ce vă e teamă de observatori şi cameramani? Unde e transparenţa cea mult clamată? Doar hoţii vor să ascundă faptul că fură, domnule Dragnea. Din contra, dacă nu eraţi un hoţ, aţi fi fost mulţumit că sunt operatori de televiziune care să filmeze. Dar dumneata eşti un hoţ, jupâne, şi îţi e teamă de presă! Pe logica dumitale, mâine-poimâine o să interzici şi observatorii ONU, că nu au şapcă roşie! Ruşine, baroane.
   PS: Vor apărea cât de curând şi înregistrările făcute la secţiile de votare, inregistrari pe care se văd autoturismele care au adus oameni la vot din ordinul expres al dumitale. Domnule Dragnea, acest lucru este interzis de lege şi va veni timpul când va trebui să răspundeţi în faţa DNA pentru aceasta. Acel timp se apropie.

 
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
mari. cika pe 14 Noiembrie 2014, 19:34
#6
stelele orasului
dar vecina mea care sta in katanga si o arde unu in G-euri si ala e cu iohanis ....oare ea cu cine voteaza.....dar pleaca ea mai devreme de acasa si o pregateste ala in G-euri.inainte sa intre la munca
nemultumitu' pe 13 Noiembrie 2014, 16:53
#5
vax
Cavalerule european,nu e nicio treaba cu apelul la 112! Sunt toti mana-n mana! mafia rosie e si acolo.Serviciul 112 preia apelul si sesizarea e preluata de vreun ''garcea'' din zona si nu dezolvi nimic.Mafia rosie a lui dragnea ...lucreaza! stiu ce spun! zipper zipper
un cetatean pe 12 Noiembrie 2014, 19:28
#4
rusine psd
rusine psd sunt de 2ani si jumatate in teleorman saracia este la ea acasa,cum sa nu voteze pensionari li -se da 5la suta si li se ia cu doua dupa 1 01 2015
CAVALERUL EUROPEAN pe 12 Noiembrie 2014, 17:38
#3
Votez IOHANIS !!!
Soseste turul II si mergem la vot.Sa facem cat mai multe fotografii si filmulete ori selfi-uri/toate in afara sectiilor de votare/,tuturor persoanelor care "se misca"foarte des si agitat pe langa sectiile de votare.Asa ca sa avem si noi ceva dovezi mai clare la procesele care vor urma.Nu uitati,pentru orice neregula semnalata la procesul de votare,sunati la 112.
JORDY pe 12 Noiembrie 2014, 17:20
#2
MAI SINT CITEVA ZILE SI...VETI DECIDE
In cazul in care veti alege ROSU,din 01.2015 va asteapta vremuri incredibil de grele.Daca voi credeti ca mai suportati si ca merita riscul,atunci votati maimutoiul.
Lica Samadau pe 12 Noiembrie 2014, 01:47
#1
O NOUA REVOLUTIE IN ROMANIA
Romanii vor o democratie reala,nu originala de tip Iliescu.Romanii nu sunt multumiti,iar in Romania vor fi mari miscari sociale.Treziti-va romani,vrem fapte nu vorbe!Singura noastra sansa pentru o viata mai buna,pentru prosperitate si libertate,este DREAPTA.Iesiti si votati Klaus Iohanis!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.