Lucrul bine făcut vs. corupţia teleormăneană: comparaţie între Sibiu şi Teleorman sau de la fapte la vorbe.

12 Noiembrie 2014, 00:10 | 3984 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sibiu.

Ţinând cond de momentul actual, adica turul doi al alegerilor prezidentiale, încercăm să facem o comparaţie între Sibiu şi Teleorman. Pentru o cât mai bună şi corectă imagine, trebuie să lăsăm cifrele să vorbească, nu propaganda. Locurile de muncă şi şomajul sunt principalii indicatori care spun totul despre dezvoltarea celor două zone. La sfârşitul lunii octombrie, în Teleorman erau 18.000 de şomeri, reprezentând 10,43%, şi 123 locuri de muncă. La aceeaşi dată, în judeţul Sibiu erau 7854 şomeri, reprezentând, 3,70%, şi 750 locuri de muncă. În oraşul Sibiu erau 2.589 şomeri, reprezentând 1,8% şomeri,  şi 412 de locuri de muncă.

"Noi nu mai avem o strategie agresivă de atragere a investitorilor, fiindcă Sibiul nu are şomaj. Ar fi dificil pentru un mare investitor să-şi găsească forţă de muncă în Sibiu. În continuare vor veni, probabil, afaceri relativ mai mici sau în alte domenii decât cel industrial, de exemplu în turism ar fi foarte bine. De asta poate v-aţi minunat de ce se duce Chrysler la Sebeş, Bosh la Blaj, fiindcă acolo sunt suficienţi oameni liberi de contract. Sibiul este plin de mari investitori. Suntem la capacitate nominală. Mult mai mult nu se poate", a spus Iohannis.  

În Teleorman, investitorii sunt goniţi, cazul Pirelli fiind arhicunoscut de toată lumea, însă se promit poduri, hidrocentrale şi autostrăzi. Singurele care pot să producă o dezvoltare reală şi durabilă sunt fabricile. Din păcate, una dintre cele mai bune fabrici din judeţ, fabrica de conserve de la Turnu Măgurele,  a fost falimentată pentru a i se fura pământul, pământ care în prezent este lucrat de Teldrum. Cât timp Liviu Dragnea o să conducă judeţul, aici nu se va face nimic pentru dezvoltarea  economică. Din pacate, ne dezvoltam doar politic.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Bravo Turnucustiri pe 12 Noiembrie 2014, 22:18
#2
asta e adevaru
ati pus punctu pe i cu postarea asta. Felicitari
iwn g3 pe 12 Noiembrie 2014, 14:48
#1
PROMISIUNI SAU FAPTE??????????
Ce alegeti?Promisiunile din Teleorman sau FAPTELE DIN SIBIU?CIVILIZATIA SI PROSPERITATEA DIN SIBIU SAU MIZERIA,MINCIUNA SI SARACIA DIN TELEORMAN??????????SANSA DE A ALEGE INTRE BINE SI RAU NU SE OFERA LA INFINIT.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.