Accident auto la Tr. Măgurele: evitarea unui animal a dus la tamponarea frontală cu lampadarul.

12 Noiembrie 2014, 00:06 | 2796 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Accident.

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Dunării din Turnu-Măgurele, în direcţia de mers strada Republicii către DN 52( Fluviul Dunărea), în încercarea de a evita un animal aflat pe partea carosabilă, a pierdut controlul asupra autoturismului, a derapat şi a intrat în coliziune frontală cu un lampadar din ciment aflat pe trotuarul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unei tinere în vârstă de 19 ani din Turnu-Măgurele, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapta prev. şi ped. de art. 338/1 C.p. şi vătămarea corporală din culpă fapta prev. şi ped. de art. 196/1 C.p., urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ocavian Poenru. pe 12 Noiembrie 2014, 16:11
#1
Neclara relatarea.
Tanara accidentata cum a ajuns la spital? . Daca a dus-o chiar soferul si s-a intors la locul accidentului, nu este nici o infractiune, dosar penal oricum trebuie intocmit. Ca va fi catalogat sau nu cu N.U.P. este treaba organelor de ancheta. Eu, sofer care respecta legile, intreb:Daca nu evita tamponarea cu animalul si in urma coliziunii se accidentau grav si soferul si pasagera, care ar fi fost verdictul?? Stiti ca prin luna august a fost ucis UN OM -un sarman biciclist, iar soferul a fost scos nevinovat. Dracul sa mai priceapa ceva in acest oras!.Oricum, in urma accidentului uman, printre soferi circula o anecdota: TOTI BICICLISTII CARE NU OPRESC LA INTERSECTIE TREBUIE UCISI FARA MILA, NU VETI PATI NIMIC!( ATENTIE INSA,DEPINDE CINE SUNTETI!).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.