Bombonica, soră medicală? Familia Dragnea a transformat hotelul Turris din Tr. Măgurele în spital de campanie electorală.

13 Noiembrie 2014, 00:05 | 3796 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Hotelul Turris din Tr. Magurele a devenit spital de campanie electorala.

De ani buni, judetul Teleorman a devenit subiect de glume din cauza politicii duse de Liviu Dragnea. De la votul morţilor până la turismul electoral, suntem daţi ca exemplu. În toate campaniile electorale, pesediştii au luat tot felul de măsuri, care mai de care mai imorale şi ilegale, pentru a obtine voturi din piatra seaca. Speriaţi că vor pierde alegerile, pesediştii s-au gândit că ar fi bine să mai păcălească, in pragul turului doi al prezidentialelor, câţiva pensionari. Pe lângă pensii, sănătatea este o altă mare problemă a persoanelor vârstnice. În toate campaniile electorale, pesediştii s-au îngrijit de starea de sănătate a pensionarilor. Analize şi consultaţii de tot felul, pentru ca pensionarilor să le fie bine şi să voteze ce trebuie. Bineînţeles, se ţine cont şi de alte detalii, cum ar fi locaţia.

Ca planul să reuşească, pensionarii sunt ademeniţi în hotelul Turris. Nici că se putea găsi un loc mai bun, hotelul fiind o locaţie privată şi controlată total de pesedişti. Pe lângă consultaţii, se pot face  şi diverse cadouri sau ce să mai zicem de propagandă! Hotelul Bombonicăi este transformat în spital de campanie electorală, pentru că şi aşa nu are clienţi care să se cazeze. De ce soţia vicepremierului să nu îşi ajute soţul pentru a ieşi pe primul loc în competiţia socialistă pe judeţe? S-ar putea ca jupânul să-i fi dat chiar sarcina Bombonicăi să se ocupe de această operaţiune, pentru că dacă nu face tot posibilul, după campanie, in cazul castigarii de catre Iohannis, se anunta timpuri nu tocmai roze, procurorii DNA lucrand la foc continuu. Faptul că s-a ales hotelul şi nu Spitalul sau Policlinica este dovada disperării şi a josniciei familiei Dragnea, care este în stare de mult mai multe. Să nu subestimăm jupânul judeţului, pentru că poate să transforme hotelul Turris în azil sau în club al pensionarilor, numai să aducă voturi.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Gimy choo pe 13 Noiembrie 2014, 01:30
#1
Hotel Turris = Casa cu vraci a Bombonicai
Am auzit ca la hotel se fac analize EKG.Vreau sa stiu unde ducem analizele la urina si rahat,la carmangeria lui Simionescu sau a lui Marinas?Sau recoltarea se face tot la hotel?Nu mai stiti cum sa va bateti joc de oameni,nu v-ar mai rabda pamantul!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.