Accident auto în Turnu-Măgurele: un tânăr de 23 de ani, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu autoturismul într-un zid de beton.

11 Noiembrie 2014, 00:03 | 3220 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Accident.

Un tânăr în vârstă de 23 ani care conducea un autoturism pe Strada  General Praporgescu, in directia de mers Strada Republicii catre Strada Stadionului, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, intrând în zidul din beton al unui magazin situat pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma impactului, mașina a fost  proiectată în gardul unui imobil. Conducatorul auto a fost grav rănit în urma accidentului și a ajuns la spital Municipal din localitate unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,38mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
mona pe 16 Noiembrie 2014, 00:01
#17
pentru faras
O. Ba. Saracule. Ca. Te is. Nemti cit de c*rind. Sau ai uitat .
Ivan pe 14 Noiembrie 2014, 22:44
#16
pt necunoscatori
pt necunoscatori programl de la servici la o cofetarie din zona incepe la 4,30 asa k voi vb aiurea
Fagaras pe 14 Noiembrie 2014, 19:00
#15
off saracutul
Lupascu Cosmin...mda. Un fraierici care se crede smecher. Stai pe dreapta, tatii, ca esti praf. Fite si figuri pe capul tau
tavi pe 14 Noiembrie 2014, 10:44
#14
ce cauta nevasta lu catalin beata la volan
A naibi CE cauta so AIA as fuga cu ASA viteza
floridor pe 14 Noiembrie 2014, 09:35
#13
bautura si viteza, bata-le vina
Dupa cum scrie, se pare ca Ivan era nevasta lui Catalin Ruscu, altfel cum putea soferul,,sa lase copilul fara mama".Cit despre musamalizare,ce sa vorbim 0,38 mg/l alcool,3 luni pe dreapta,masina lui,spinarea lui,sa fie sanatos sa mearga mai incet,iar de baut sa nu mai bea deloc.

S-auzim de bine.
Alex pe 13 Noiembrie 2014, 23:22
#12
Bv Aha
Si pe langa frane bune mai are si reactii "beton"!!
Aha pe 13 Noiembrie 2014, 23:08
#11
ptr Ivan
E bine, ma, ca ai reactionat la timp. Pe el il faci nenorocit, dar pe tine nu te vezi ca ai nevoie de o vizita la Munteanu. La 4 dimineata ti se sculase de plimbare cu bicicleta tie. Sunt n cazuri, accidente de felul asta, ti se poate intampla si tie, dar tu esti precaut din cate vad si ai bicicleta, pui frana la timp. smile) Nu mai freca menra aiurea aici, ai treaba in alta parte, poate ai pana la bicicleta si trebuie s.o repari.
Alex pe 13 Noiembrie 2014, 02:35
#10
Pt Ivan
Ce plm cauti la 4 dimineata cu bicicleta pe acolo? te duceai sa iti iei vreun pet de bere de la Burcin? :>
Ivan pe 12 Noiembrie 2014, 21:58
#9
UN NENEOROCIT
IN PRIMUL RAND ACCIDENTUL SA INTAMPLAT VIZAVI DE VASILIADA LA 4 25 DIMINEATA,SAMBATA.SI CEL IN CAUZA ERA SA MA OMOARE PE MN CARE AM AVUT NOROC SI AM REACTIONAT PUNAND FRANA LABICICLETA SI FUGIND DIN FATA MASINI,A PIERDUT CONTROLUL VOLANUNUI DE BEAT CE ERA SI A INTRAT PE CONTRASEN IN MAGAZINUL DE PIESE AUTO A LUI GEVA SI SA INVARTIT DE DOUA ORI PE SOSEA,ASA K A FOST MORT DE BEAT SI NU DOAR BEAT SI NU A FST DELOC RANIT GRAV,A IESIT PE PICIOARE DIN MASINA,IAR EU AM RAMAS K O SPERIETURA ZDRAVANA SI SE SE GANDEASC BN K ERA SA LASE COPILU FARA MAMA SI O FAMLIE NENOROCITA SI CAUZA BAUTURII LUI DE COPIL FARA MINE.ANCHETA A FOST O MUSAMALIZARE
Constantin Rotaru. pe 12 Noiembrie 2014, 16:27
#8
Revoltator, mon cherr!.
Sunt destui tampiti care construiesc ziduri in calea soferilor. Macar sa copieze vorbele de la Oituz si sa puna un banner pe ziduri // pe aici nu se trece!//.
an pe 12 Noiembrie 2014, 13:30
#7
si care e problema?
I se putea intampla oricui. Ii judecati fix pe ei, dar pe altii nu ii vedeti, care sunt intr-o situatie mult mai grava decat a acestuia! wink
cetatean pe 11 Noiembrie 2014, 17:56
#6
Tarnii cu Bmw p Bg
Si de Stanga de pe magurele ce parere aveti. Ca umbla numai mort cu troaca aia. Dar are taso solar si cu un sac de ardei se mai trece cu vederea
cineva pe 11 Noiembrie 2014, 17:44
#5
intrebare
Daca era grav ranit(adica ranit grav), cum a putut sa sa sufle in etilo-test?!

GG pe 11 Noiembrie 2014, 11:28
#4
catelu lu codrea
macavei limbistu nr 1 a lu codrea, ala de zici ca e ti**n obosit, merge numai beat cu masina firmei, era sa dea peste o batrana pe trecere de pietoni, saptaman trecuta! dar cine sa il ia la intrebari pe "catelu" ala ! mare noroc are ca lucreaza pt taranii aia, ca de mult il pandesc baietii sa dea peste el !
victor pe 11 Noiembrie 2014, 11:16
#3
accident
str Republicii nu este cea din jurul parcului? DIN DESCRIEREA ACCIDENTULUI NU SE POTRIVESTE.
Vladimir1 pe 11 Noiembrie 2014, 11:02
#2
mortidebetzi
Ciovi cu amaneturile, baietii lui badescu, fisu lui geanta, baiaatul lui baban de la politie, catelul lui codrea(macavei),baiatul lui ene(dl comandant), celebrul baiat al judecatoarei lipita, baiatul lui tudorel grecu, si lista continua..

cel cu pricina se numeste Lupascu Cosmin,dupa magurele,angajat in armata.Cam de astia ar trebui sa te feresti PAPULICAAAA LOL LOL
Papulica pe 11 Noiembrie 2014, 07:59
#1
ba fratilor
Spuneti-i ma numele sa il stim si noi sa ne ferim de el ca uite asa ne omoara.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.