Cum se cheltuiesc aiurea banii contribuabililor: în comuna Traian, s-a construit un teren de fotbal cu gazon sintetic şi nocturnă, deşi nu mai există echipa de fotbal.

10 Noiembrie 2014, 00:04 | 2878 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Teren de fotbal cu gazon sintetic si nocturna.

Auzim destul de des despre faptul că România este săracă şi că nu sunt bani pentru sănătate sau pentru învăţământ. Da, teoretic, aşa este, însă practic, bani sunt, dar se cheltuiesc pentru diverse proiecte inutile. O campioană la cheltuit aiurea bani publici este Primăria comunei Traian, unde primarul Dana Benone aruncă cu bani publici spre firmele protejate de Dragnea. Cum banii primiţi de la CJ Teleorman sau de la Ministerul Dezvoltării Regionale trebuie cheltuiţi doar cu firmele apropiate de jupânul Teleormanului, Benone Dana îşi face datoria şi îmbogăţeşte pe cei care finanţează partidul condus de vicepremier. Am mai scris despre parcul din comuna Traian, o inutilitate care a costat miliarde, însă primarul nu se lasă şi vine cu altceva mai aiuritor. Astfel, de curând, firma WFA, condusă de Ion Florian, zis Fane, despre care se spune că ar fi fratele vitreg al lui L.Dragnea, a construit un teren de fotbal lângă parcul din comuna Traian, teren în care s-au băgat iarăşi miliarde de lei vechi. Terenul de fotbal este dotat şi cu nocturnă, de parcă asta le lipsea celor din Traian. Mai grav este că Primăria Traian nu găseşte bani pentru a finanţa echipa de fotbal a comunei, care s-a desfiinţat, în schimb construieşte teren cu gazon sintetic şi nocturnă. Comuna Traian este depopulată în ultimul hal, nu mai sunt elevi la şcoala din comună, mulţi tineri sunt plecaţi în străinătate, însă primarul cheltuieşte banii publici doar pentru a da de lucru firmelor-sponsori ai partidului condus de L.Dragnea. Oare, cine va juca fotbal pe terenul sintetic din comună, domnule primar? Ne-am fi bucurat ca terenul de fotbal cu gazon sintetic să fie folosit de cei din comună, însă, de câteva luni, de când este gata, nimeni nu a utilizat terenul pentru o partidă de fotbal. Câteva cuvinte şi despre firma WFA, cea care a construit terenul de fotbal. Societatea WFA Impex SRL a obţinut în anul 2010 locul 1 între firmele de acelaşi profil din judeţ. Cum a realizat acest lucru? Simplu, prin lucrări cu bani publici. În anul 2010, această firmă a câştigat licitaţia pentru construcţia sediului Primăriei din comuna Traian. Suma uriaşă, opt miliarde şi şapte sute cinsprezece milioane de lei vechi, o bagatelă pentru această primărie rurală. Din câte se vede, WFA este abonată la construcţii publice în această comună. Gurile rele vorbesc şi despre un oarecare interes material al primarului pentru că WFA să câştige lucrări, însă, până nu sunt probe ( aşteptăm DNA) nu putem să băgăm mâna în foc. Oricum, multe miliarde a încasat WFA de la Benone Dana, ca să nu fie ceva-ceva adevărat. Până la urmă, nu iese fum fără foc!

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
... pe 02 Aprilie 2017, 20:44
#6
...
CONSILIERUL EMIL BURTAN,A JUCAT FOTBAL CAND ERA ELEV AL LICEULUI DE CHIMIE(PROMOTIA:1977-1981),PROFESOR DE SPORT,ANTRENOR,SI ACTIVIST U.T.C.,ERA MOHANU NICOLAE.

ESTE "NORMAL",SA COSTRUIASCA SALA DE SPORT,DEOARECE,LA FEL CA IN TURNU MAGURELE,FABRICI,UZINE,NU MAI EXISTA,SI,POATE,SOMERII,VOR JUCA FOTBAL...FONDURILE EUROPENE,INTRAND IN BUZUNARELE CONSILIERILOR,PRIMARILOR,ETC...CINE SA-I CONTROLEZE????
flori pe 05 Decembrie 2014, 15:39
#5
11 noiembrie 2014
sunt niste hoti toti pesedisti nici cei din traian nu sunt altfel
remus pe 19 Noiembrie 2014, 12:33
#4
fonduri europene
Iar ati inceput cu aiurelile. Mintiti intruna insa adevarul este cel care vi-l spun eu acum.Terenul respectiv este construit cu bani europeni. Cereti informatii la Primaria Traian pt. ca este obligata sa va raspunda pe Legea nr.544/2001 a informatiilor de interes public. Faptul ca au reusit sa faca ceva pe bani atrasi de la UE este un lucru bun. Vorbiti prostii si dezinformati aiurea cititorii.
jon pe 16 Noiembrie 2014, 20:53
#3
neamtul presedinte
a luat teapa dragnea si ai lui NEAMTUL PRESEDINTE
jon pe 12 Noiembrie 2014, 22:12
#2
salutare
aveti dreptate nu aveau pe ce cheltuii bani,oricum se joaca fotbal pe acest teren doar in campanie electorala,spre rusinea lor au facut dispensar pt comuna dar licitatia cu geamurile termopan este castigata de GINERILE VICELUI DIN TURNU MAGURELE FLORENTIN CRISTEA FRATE CU VICELE DIN TRAIAN GABY CRISTEA(LEONU)CUM SE FACE CA CASTIGA LICITATIILE NUMAI CIOCOI PSD,E NORMAIL ASA CEVA??ASTEPT RASPUNSURII
Ionut pe 11 Noiembrie 2014, 22:35
#1
.
Prietene,tu habar nu ai de tine,plus ca vorbesti tot felul de aberatii care-ti sunt transmise de anumiti marlani din alte partide!Esti josnic,tare !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.