Ioan Niculae anunţă timpuri bune pentru Donau Chem Turnu-Măgurele, însă rămâne o întrebare: când îşi primesc salariile restante şi bonurile de masă chimiştii turneni?

08 Noiembrie 2014, 00:02 | 3533 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Omul de afaceri Ioan Niculae, patronul holdingului InterAgro,  are acum două combinate chimice, Chemgas Slobozia şi Donau Chem Turnu Magurele, care funcţionează la capacitate maximă. În următoarele două luni, miliardarul va mai redeschide încă două. Cu doar patru luni în urmă, omul de afaceri închidea cele şase fabrici de ingrasaminte pe care le deţine şi ameninţa că mută producţia în altă ţară, pentru că statul a adus preţul gazului la un nivel prohibitiv pentru afaceri.Ioan Niculae a anuntat ca va reporni , în noiembrie, combinatul chimic Ga Pro Co Piatra-Neamţ şi, în decembrie, Amurco Bacău, fabrici închise de mai multe luni din cauza conjuncturii nefavorabile de piaţă

Niculae redeschide fabricile pentru că preţul îngrăşămintelor înregistrează un reviriment, fâcând activitatea InterAgro din nou profitabilă. „Ucraina a ieşit de pe piaţa îngrăşămintelor pe bază de amoniac, iar China a pus taxă de export la îngrăşăminte de 110%. Preţurile au urcat, aşa că putem face şi noi profituri rezonabile. Pentru următoarele trei-patru luni, estimăm beneficii de câteva zeci de milioane de dolari”, spune Niculae. Potrivit acestuia, InterAgro achită lunar la Petrom 30 de milioane de euro pentru gaze, în condiţiile în care funcţionează cu doar două combinate. Sa speram ca si muncitorii de la Donau Chem isi vor primi salariile restante, avnd in vedere profitul produs de combinat.Domnule Niculae, muncitorii isi merita cu prisosinta salariile!

sursa: economica.net

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nicolae pe 13 Noiembrie 2014, 22:57
#4
patroane
sa te manance cimitiru p tine si p toata familia ta pentru ce ai facut cu toate combinatele chimice, pentru cum ai facut miliardele alea furand si dn banii d CAR ai angajatilor, neplatind banii angajatilor. sper sa vina si vremea ta cand o sa iei vreo 10 ani asa sa te saturi.
adi_iully pe 10 Noiembrie 2014, 20:04
#3
pensionari cu salarii
tongue laugh vai de capul la saracii astia pensionari cu salarii in combinat ... si cred ca stau acolo cam multi dar deh'asta e Romania, doar se vaita jmecherul pensionar cu salariu + pensie in combinat iar tineretul a zburat demult din pustiul acesta ...aa scuze grin tineretul pazeste combinatul pe 850 Ron iar jmecherul pensionar cu pensie 12 mil + salariu 12 mil se vaita ca nu a primit restanta ...lingaii astia pensionari din combinat !!
un salariat pe 09 Noiembrie 2014, 13:24
#2
bataie de joc
pomana pentru Nicolae!

Oare salariile restante cand le va platii domnul Nicolae?

In conditiile create Nicolae va marii pretul ingrasamintelor noi romanii nu le vom mai putea cumpara totul se va duce la export ...dar va cer pret mic la gaze din motive...loc*ri de munca
Luminita C.C. pe 08 Noiembrie 2014, 10:58
#1
Retoric
sa intelegem ca intrebarea din titlu este retorica? la fel poate exista si un raspuns?! din logica faptelor deja intamplate (vezi o presupusa greva)este clar ca nimeni nu va mai avea c*rajul sa iasa in strada, sa ceara drepturi, sa incerce, cu demnitate, sa "forteze" mersul, de altfel firesc, al platilor salariale.......sunt multe de spus, dar dezgustul ma retine
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.