Dramă: vineri dimineaţă, pompierul Manea Cristian, 35 de ani, a încetat din viaţă.

08 Noiembrie 2014, 00:05 | 8512 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Cristi Manea foto: facebook

Vineri dimineaţă o veste tragică a zguduit familia Manea din Turnu-Măgurele. Cristian Manea, 35 de ani, pompier în cadrul ISU Teleorman, Detaşamentul Turnu-Măgurele, a fost găsit decedat în apartamentul socrilor sai. Cea care a făcut macabra descoperire a fost chiar soţia sa, Simona. Surse apropiate familiei ne-au declarat că C.Manea a ieşit vineri dimineaţă din schimb şi a ajuns acasă. Sunat de soţie, acesta nu a răspuns. Îngrijorată, soţia  a mers în apartament şi şi-a găsit soţul decedat. Moartea lui Cristi Manea a fost cauzată de un infarct. Decesul tânărului  a fost o lovitură pentru colegii şi prietenii săi, care nu au ştiut că acesta avea probleme de sănătate. Sincere condoleanţe familie.

 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Luigi pe 15 Noiembrie 2014, 22:05
#19
Drama:vineri
Sunteti prosti ca Cristi a murit in brațele lui Simona soția lui Dumnezeu să-l ierte
flo pe 12 Noiembrie 2014, 00:22
#18
condoleante
Dumnezeu sa il odihneasca



monica pe 11 Noiembrie 2014, 11:34
#17
s-a dus un OM
S-a dus un OM, un suflet care a stiut intotdeauna sa se faca iubit si respectat, s-a dus un OM, un suflet care era sufletul petrecerilor,s-a dus un OM,un suflet de erou.

A lasat in inimile noatre, ale familiei sale, un gol imens, un soc peste care nu vom trece, pt ca s-a stins cum nu cred ca si-a dorit... Era un OM de actiune!

Draga verisorule, nu te vom uita niciodata!!!!

Te vom plange si te vom aminti intotdeauna !!!

Dumnezeu sa te ierte, sa te odihneasca cu dreptii!

Dormi in pace si nu te lasa necajit de cei care nu inteleg o astfel de durere....
MARIUS C. pe 11 Noiembrie 2014, 00:53
#16
Mancatori de ...(si nu ma refer la produsul cumparat de la magazin)
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.Dar jigodiile din acest oras,intradevar sarac,nu vor acest lucru.Este pt prima data cand comentez aici,dar nu am putut accepta faptul ca niste caractere infecte sa se poata buc*ra de faptul ca un parinte isi ingroapa copilul.Sincer,VA UREZ ACELASI LUCRU!Nu imi permit sa comentez despre sotiile voastre,cu toate ca,POATE,unii dintre noi le-au AVUT DEJA.Cat despre pacate,cu totii avem,mai putin cel cu nevasta SFANTA(vezi ca sfintilor le place SUS,dar se spala cu ciorba)P.S.-vezica,,S\"poate iti inalta,,SFANTA \"la ceruri de iti tine isonul(trimitere la DEX pt tine).Mi-ar fi placut,daca este un site al orasului,sa citesc despre toate escrocheriile de aici.P.S.-CINE DORESTE SA FACA COMENTARII LA POSTAREA MEA,IL ROG SA ISI DEA NUMELE REAL,PENTRU A NE PUTEA INTALNI,SI DISCUTA MAI PE LARG.Rusine celor care ponegresc numele acestui baiat.CONDOLEANTE FAMILIEI
Alin D. pe 10 Noiembrie 2014, 21:55
#15
condoleante
Am pierdut un coleg,un prieten, un om de incredere. Multa putere familiei sa treaca peste aceasta tragedie.Dumnezeu sa-l odihneasca.
ionut ceangaru pe 09 Noiembrie 2014, 14:27
#14
condoloeante
Dumnezeu sa-l ierte!!
VT pe 09 Noiembrie 2014, 09:06
#13
@Liviu
Prăpăditule, la noi e o vorbă: nu știe bărbatul ce știe tot satul. Noi știm mai multe.
Liviu pe 08 Noiembrie 2014, 23:21
#12
EU,LIVIU
Ce stii tu a prapaditule de nevasta-mea ??? Nevasta mea este o sfanta.
ama pe 08 Noiembrie 2014, 19:53
#11
condoleante familiei
CRISTI MANEA a fost un om deosebit,un om cu caracter care si-a vazut de treaba lui.E pacat ca soarta a fost cruda cu el,la numai 35 de ani i s-au sfarsit zilele.e un soc pentru noi,cei ce l-am cunoscut si o tragedie pentru familie.Maine,duminica,va fi inmormantat in comuna natala Slobozia Mandra.Dumnezeu sa te odihneasca in pace.....
tu si eu pe 08 Noiembrie 2014, 19:37
#10
condoleante
familiei indurerate colegilor si prietenilor dar fiti tari si gnditi-va ca este un cristi manea acolo sus care ve sustine in orice si va ocroteste de primejdi. odihneasca-se in pace si dumnezeu sa-l ierte

Emilia C4 pe 08 Noiembrie 2014, 19:11
#9
Condoleante
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in Pace!Nimeni nu avea cum sa creada disparitia lui din viata...Era mult prea tanar.Din pacate sfarsitul nu ne intreaba niciodata cand vine....Sincere condoleante familiei indurerate! iar pentru tine Simona,Cristi v-a fi un Inger acolo Sus care te iubeste si te ocroteste.
cetatean pe 08 Noiembrie 2014, 16:13
#8
Liviule
stiu cine esti si comentariul tau e jalnic.Mai bine vezi de nevasta-ta...Vrei amanunte?
S pe 08 Noiembrie 2014, 15:57
#7
celui de la # 4
Ceea ce a spus Liviu este perfect adevarat.Tatal lui este un hot de voturi si sperante.Dumnezeu nu bate cu parul,iar dreptatea se face pe pamant.In prvinta fiului,Dumnezeu sa-l odihneasca!
cititor pe 08 Noiembrie 2014, 15:15
#6
condoleante
Condoleante familiei, nu pot sa cred ca s-a intamplat!

TITI pe 08 Noiembrie 2014, 14:40
#5
DUMNEZEU SA-L IERTE
DUMNEZEU SA-L IERTE
Un om pe 08 Noiembrie 2014, 13:25
#4
Pentru "livu" #1
Esti un om din cea mai joasa speta . Asemenea comentariu te caracterizeaza. Un animal esti daca poti scrie ca a murit din cauza tatalui . Deci esti incredibil de penibil . Da-ti doua palme ca prea prost esti .
Luminita C pe 08 Noiembrie 2014, 10:06
#3
condoleante
suntem alaturi de Simona, toti cei care i-am fost colegi la Panorea, durerea ei si a parintilor nu o poate compensa niciun cuvant, doar tacerea si credinta ca Dumnezeu are nevoie si de oameni buni .......
qwky pe 08 Noiembrie 2014, 00:40
#2
pacat
DUMNEZEU SA-L IERTE !
Livu pe 08 Noiembrie 2014, 00:23
#1
pacat
Condoleante pentru acest suflet nevinovat, rusine pentru tatal sau si furturile alegerilor de la Slobozia Mndra!

Dumnezeu nu doarme!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.